- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kızlar ev hanımıyım , calısmıyorum bır ısımde yok be esımle anlasma yapmıstık haftalık verecek bana ev ıhtıyacları hersey o karsılıyor sadece o verdıgı para kısısel ıster harca ıster harcama dıyor ama bır elbıse alacaksam onun parası benden cıkacakmıs.
Ben alcagım ayakkabı, elbıse takı ne olursa esımın ustune kıtlıyorum esımde almk zorunda kalıyor uf puf yapsada hep bna pintisın diyor Ama ben paralarımı bırıktırıyorum bısı almak ocın esımın dedıgı gıbı pintımıyım ? Sızce yoksa yook ıyı mı ? Calısacm dıyorum kndı paramı kemdım kazanırım fılan hayır... dıyor mecbur para verıyor sart koyuyor hıh
Kızlar ev hanımıyım , calısmıyorum bır ısımde yok be esımle anlasma yapmıstık haftalık verecek bana ev ıhtıyacları hersey o karsılıyor sadece o verdıgı para kısısel ıster harca ıster harcama dıyor ama bır elbıse alacaksam onun parası benden cıkacakmıs.
Ben alcagım ayakkabı, elbıse takı ne olursa esımın ustune kıtlıyorum esımde almk zorunda kalıyor uf puf yapsada hep bna pintisın diyor Ama ben paralarımı bırıktırıyorum bısı almak ocın esımın dedıgı gıbı pintımıyım ? Sızce yoksa yook ıyı mı ? Calısacm dıyorum kndı paramı kemdım kazanırım fılan hayır... dıyor mecbur para verıyor sart koyuyor hıh
Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))
Bence buna takılmalısınız. Bana çok garip geldi, sizinki karı koca değilde patron işçi ilişkisi sanki. Bugün izinliydin ozaman kesiyorum günlüğünü der gibi olmuş. Şuraya girip okuduktan sonra ne insanlar var diye hayret etmekten alamıyorum kendimi.Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))
Canım ben ewdwn cıkmıyprum gunesı gormıyorum resmen yurtdısımdayım 50 rıyal verıyor turk parasıyla 25 tl laptop Almoyor ben butun gun ewde oturdugum lapyop ıyı gelecek bir arkadasta demıs laptop alma taplet al zaten 2. El bulırsam alacam canım calosmama ızın vermıyor kıtloyorum derken alacagım seyı hesap yaparken verıyordum konusamıyor herkes yanında,Bence buna takılmalısana çok garip geldi, sizinki karı koca değilde patron işçi ilişkisi sanki. Bugün izinliydin ozaman kesiyorum günlüğünü der gibi olmuş. Şuraya girip okuduktan sonra ne insanlar var diye hayret etmekten alamıyorum kendimi.
Canım bızom borcşarımız yok sukur zaten bulırsam 2.el alcamtriskadan nagmeler .!.:Buna pinti değil kurnaz denir :)
Laptop alma tablet al 150 Lirayada var 1000e de
Adam hem para verecek sen laptop için dokunmucan üstüne bidaha istiycen
Acil ihtiyaçtır istersin ama sürekli olmaz ki
Kendime bişey almadan eve gelmem ben borçlarımız var aldıklarım maaşımı geçio eşim söylendi bi ay kredi kartımı babam ödüyor ha ödemese almam kocam borçlara ben kıyafete mi çalışacam
Nasıl oluyokıkendi paranı kazansana (evden çalışarak)
Evet canım aynen 1 ay bouunca 50 kurusu bırıktırmıstım ben ve onları kullanmak zorunda kalmıstıkhiçte pinti değilsin bir amaç var ortada :)
pintilik tamamen farklı.... bende öyle yapıyordum bana verdiği harçlığı biriktirip onun kartı kullanıyordum gerçi şimdi biraz sıkışığız ama fenamı oldu dar günlerimizde hep o birikimler kurtardı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?