PİNTİMİYİM?BEN SIZCE

size zaten haftalık veriyomuş
elbisenizi falan o parayla almıyo musunuz?
size verdiği haftalığı ne yapıyosunuz?

size zaten haftalık veriyomuş
elbisenizi falan o parayla almıyo musunuz?
size verdiği haftalığı ne yapıyosunuz?

hiçte pinti değilsin bir amaç var ortada :)

pintilik tamamen farklı.... bende öyle yapıyordum bana verdiği harçlığı biriktirip onun kartı kullanıyordum gerçi şimdi biraz sıkışığız ama fenamı oldu dar günlerimizde hep o birikimler kurtardı bizi

Buna pinti değil kurnaz denir :)
Laptop alma tablet al 150 Lirayada var 1000e de
Adam hem para verecek sen laptop için dokunmucan üstüne bidaha istiycen
Acil ihtiyaçtır istersin ama sürekli olmaz ki
Kendime bişey almadan eve gelmem ben borçlarımız var aldıklarım maaşımı geçio eşim söylendi bi ay kredi kartımı babam ödüyor ha ödemese almam kocam borçlara ben kıyafete mi çalışacam

Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))
Bence buna takılmalısınız. Bana çok garip geldi, sizinki karı koca değilde patron işçi ilişkisi sanki. Bugün izinliydin ozaman kesiyorum günlüğünü der gibi olmuş. Şuraya girip okuduktan sonra ne insanlar var diye hayret etmekten alamıyorum kendimi.

Peki ne kadar harçlık veriyor? Yetmiyormu size çokmu az veriyor acaba? Parayı kesmesine çok takılmadım ben sanki şaka yapmış gibi geldi bana.

Adam size harcamanız için para veriyor, siz harcamayıp para istiyorsunuz. Valla ben de söylenirdim.

Üstelik "kitlemek" falan hiç hoş değil yani, eşiniz o sizin, o para da sizin evinize giriyor. Sanki kankanıza hesap kitliyorsunuz.

Erkekler para biriktirme de biraz basarisizlar siz böyle yapip bilgisayar istebuyuk ev ihtiyacı alıyorsaniz iyi yapiyorsunuz . bir şekilde köşede birikmiş para oluyor ama esinizi zor durumda birakmiyorsaniz tabi...

Ben para kesme olayina sasirdim ama pek
takilmadim belli ki aranizda bu isi şakaya
vurarak yapıyorsunuz.. Bence cimri değilsiniz

Dışarıda çalışmanıza izin vermiyorsa evde çalışamaz mısınız
Ufak tefek el işleri, dikiş falan
Bu para bekleme durumu çok sinir bozucu
Eşinize de kızamıyorum, tek başına yettiremiyordur belki bilemem şimdi yaptığı hesabı
Ama kendinize maddi bir kaynak yaratsanız bu sorunları yaşamazsınız

Senin paran bir yere gitmez. O ev için harcanır. Koca kısmınınsa iyisi ailesine verir. Kötüsü... kimbilir.
İki kaşığı varsa birini kırcan der büyükler. Aksini yapmadım da ne oldu.. Aynen devam : )

bir tür iş anlaşmasına dönüşmüş sizinkisi..
senin benim olmamalı diye düşünüyorum evlilikte
nihayetinde birikim de, alınacak eşyalar da ortak kullanılacak..
bence siz bu anlaşmayı bozun
ya da sigortanızı da yapsın:)

Canım ben ewdwn cıkmıyprum gunesı gormıyorum resmen yurtdısımdayım 50 rıyal verıyor turk parasıyla 25 tl laptop Almoyor ben butun gun ewde oturdugum lapyop ıyı gelecek bir arkadasta demıs laptop alma taplet al zaten 2. El bulırsam alacam canım calosmama ızın vermıyor kıtloyorum derken alacagım seyı hesap yaparken verıyordum konusamıyor herkes yanında,

OUTE="hannesli, post: 36692854, member: 471610"]Erkekler para biriktirme de biraz basarisizlar siz böyle yapip bilgisayar istebuyuk ev ihtiyacı alıyorsaniz iyi yapiyorsunuz . bir şekilde köşede birikmiş para oluyor ama esinizi zor durumda birakmiyorsaniz tabi...

Ben para kesme olayina sasirdim ama pek
takilmadim belli ki aranizda bu isi şakaya
vurarak yapıyorsunuz.. Bence cimri değilsiniz[/QUOTE]
Mesajı n ocın xok tesekkır ederım ewet onu bazen sakaya vurur kendısı almıyor ben alıyorum

Canım bızom borcşarımız yok sukur zaten bulırsam 2.el alcam

Evet canım aynen 1 ay bouunca 50 kurusu bırıktırmıstım ben ve onları kullanmak zorunda kalmıstık

Bence sorun pintilik degil, sorun esinden harçlik alman. Yahu ben en son 12 yasimda babamdan harçlik almisimdir.
Bir kadin için bundan daha asaglik bir durum düsünemiyorum. Cocuk gibi harçlik almak ne dir ya?

Bundan dolayi diyorum en önemlisi ekonomik bagimsizlik, ekonomik bagimsizlik, ekonomik bagimsizlik! Ve baska birsey diyemem. Esin zengin yada parasi var diye güvende oldugunu sanip iste böyle asaglanirsin.

Bende çalisiyorum ve param ortak bir hesaba geliyor. Beraber faturalari ödüyoruz ve ona göre alis verisimi yaparim. Beraber para kenara atiyoruz ilerde ev almak için, yada baska seyler için. Ki olmasi gerekende bu. Evli bir çiftin senin, benim param olmamasi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…