- 6 Mart 2019
- 8
- 1
- 1
- Konu Sahibi Canerinannesi
-
Daha 20 gün var gitmeme kontrole bende merak ettim canim ya tabiki onemli degil ama merak isteHayırlısı olsun ya daha 18. haftadasınız netlik kazanır zaten bu kadar mı önemli cinsiyet, sağlıklı olsun yeter ki.
Tabiki oyle canim o benimmNe yani ha kız ha erkek ne farkeder sonuçta sizin bebeğiniz önemli olan sağlıklı olması değilmi
Bir kız bir erkek diye devam etseydi güvenenemekte haklı olabilirdiniz. 16 haftadan önceki cinsiyet yorumları tahmindir ama 16 haftadan sonra net bir şekilde anlaşılır. Size 12. Haftada kız denmiş sonra da hep erkek... Bu yüzden erkek diyebiliriz.Kizlar 18 haftalik hamileyim doktorum.12.haftada kiz brnce demisti .16. Haftamda baska bir doktor ,bacaklari kapali ama gorur gibi oldum erkek gibi dedi 3 kere .sonra kendi doktoruma gittim.doktorum biraz genc guvenemedim erkek dedi pipisinin resmini verdi acaba degisir mi cinsiyeti.bu da resmi kordon olabilirmi acaba
Ama iki kere 12 14 haftamda kiz demisti birden degisti benim.bir oglum var zaten buna ilk basta kiz dedi sonra erkek guvenemedimm ne bilim yaBir kız bir erkek diye devam etseydi güvenenemekte haklı olabilirdiniz. 16 haftadan önceki cinsiyet yorumları tahmindir ama 16 haftadan sonra net bir şekilde anlaşılır. Size 12. Haftada kız denmiş sonra da hep erkek... Bu yüzden erkek diyebiliriz.
Valla dah yeni uyeyim neyi neye yazdigimi bilmiyrm kusura bakmayinAllah akil fikir versin.Ben cocugum saglikli mi diye merak ederdim.Cinsiyeti nedir diye degil.Kostura kostura konu mu acilir bu konuda.Hem de bir derdim var bölümüne.
Ben de onu diyorum 16. Haftadan öncekilerde yanılma payı yüksek. 16 dan sonra kendi doktorum da başka doktorlar da erkek dedi yazmışsınız yanlış mı anladım?Ama iki kere 12 14 haftamda kiz demisti birden degisti benim.bir oglum var zaten buna ilk basta kiz dedi sonra erkek guvenemedimm ne bilim ya
Anladim canimBen de onu diyorum 16. Haftadan öncekilerde yanılma payı yüksek. 16 dan sonra kendi doktorum da başka doktorlar da erkek dedi yazmışsınız yanlış mı anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?