kadını ve çıplaklığını kullanma yine.. pırelli lastiklerini sadece erkeklermi satın alıyor.
görünüşe göre öyle, hangimiz evdeki araba için gidip lastik alıyoruz ki, mesela ben hiç almadım:hulya:
neden sadece erkeklerinmi arabaları var. sadece erkeklermi arabalarının lastiğini değiştirmek için sanayiye gidiyor. bakımını yaptırıyor. yada arabasının lastiğinde bir sorun olunca gidip yaptıırıyor. bunları kadınlarda yaptırıyor. dünyanın heryerinde kendine ait arabası olan kadın çok.
pırelli o takvimi tüm dünyada çıkarıyor. türkiyede değil. abd avrupa vs...tamam canım ama tr de genelde kadının arabasının bakımınıda ya kocası ya erkek kardeşi ya babası yapıyor
zaten genelde diyorum, kendi arabasının bakımını kendi yapanda vardır muhakak
gerçi yurt dışında kendi lastiğini alan kadınlar pirelli reklamlarından rahatsız olur mu bilmem.
ticari anlamda bakılırsa, cinselliği kullanmak, kadın yada erkek için fark etmeksizin en kolay satış medotu ucuz bi yöntem ama bunun ucu bilinçaltına dayandığı için firmalar için kolay bi yöntem
mesela sen lastik alırken pirellinin ahlaki değerleri nedeniye başka markayı etrcih eder misin yada yok pirelli iyimidir dersin
pırelli o takvimi tüm dünyada çıkarıyor. türkiyede değil. abd avrupa vs...
ben lastik alırkken elbette kalitesine bakarım.pırelliyse onu alırım ama onun bu yaptığı yanlışı tasvip ettiğim anlamına gelmez.
bu pırellinin bu takvimi erkekler için çıkardığı aşikar.sanki bir
tek lastik alma ve araba sahibi olma erkeklere özgü gibi. valla benim bütün arkadaşlarımın arabası var. ve her sorun olduğunda sanayiye gider arabalarına baktırırlar. lastikte buna dahil.yurt dışında bu dahada fazladır zaten.
eğer kadının burada bir cinsel obje olarak göründüğü bilincine varan her kadın yurt dışındakilerde dahil rahatsız olur bence.
bir soru çıplak kadınla lastiğin arasında ne gibi bir bağlantı var.tüm dünyada çıkardığını biliyorum canım, ben diyorum ki kadınların buna gıcık olma sebebi zaten takvimin erkekler için çıkarılmış olması
dolce gabbanın reklamlarıda ağır cinsel içerikli yada victoria secret, ama kadınlar ürünlerini alırken bunu önemsemiyor
bir soru çıplak kadınla lastiğin arasında ne gibi bir bağlantı var.
ama victoria secret,iç çamasırı sattığı için tabiiki iç çamaşırı mankeni kullanacak. bunda amaç farklı ama.
Dailymotion - Dolce Gabbana Light Blue - a Film & TV video
canım sadece örnek olarak dolceyi verdim, ünlü markaların hepsi yapıyor
mesale bu reklamda erotik bence
Reklammı bu şimdi, erotik bir filmden filan araklanmış olmasınakannehir
fekat adamdaki ficut süper:hulya:kaydirigubbakcemile3
yuuhhhh diyorum. anam bu ne......
adam yakışıklı ama demi:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?