cnm su tabıkııcıyorum ama hanıhatırlamıyorum o derce :)
bı de dogal meyve suyu ya yemeye de gerek kalmıyo mıdede yer kalmıyo zaten :)
bı lıtre en azında ıcmeye calısırım cnm sagol
sen bu maskeyı yapmadan once yuzune buhar tutuyomusun pekı gozenk acılsın dıy eben hıc yapmıyorum da yapsam cok fark edermı
bu arada cnm benım cıldımkuru degıl aksıne alnım cenem yaglı ama yankalarım nemlıdır o konud a sıkayetım yok ama beyaz tenlıyım lekelerım var kırmızı kırmızı sıvılceden kalma
Buhar olayi soyle.. ben cok dus alan biriyimdir. Dusu once isitirim suyu acarim, iceri girdigimde her yer buhar olur zaten. Ne kadar ise yariyor ama, benim siyah noktalarla pek sorunum olmaz, belki de bu yuzdendir. Ve haftada bir kere peeling yaparim kille.
Kirmizi kirmizi sivilce degilde ufak ufak bendekiler, burun etrafinda. Arastirdim, soguktan olduklarini ogrendim.. bende acik tenliyimdir. Yuzumu kasisam hemen kizarir o bolge zaten. Hassas oldugu icinde burun etrafinda dedigim ufak sivilceler olabiliyor, ama pek gozukmuyolar. Krem surmek ise yariyor, iyice nemlenmesi lazim, yoksa soguktan zarar goruyor cildim.
3 hafta gibi bir sürede cildimde değişme oldu ama ben her ihtimale karşı bir iki ay yapmaya karar verdim, bir kavanozu bitirip iki ay kadar geçtikten sonra yapacağım tekrardan, tüy konusunda bir değişim olmadı ama bu olmayacağı anlamınada gelmiyor arkadaşlar.
benim burunda ve çevresinde geniş gözeneklerimde vardı onlar fazlasıyla üçüldü ya da içi boşaldığı için bana öyle geliyor.
kısaca ben faydasını gördüm yan etisini görmedim
hayır 3 hafta kullandım canım ikinci haftada değişim gözle görülür haldeydi
daha erken canım inşallah olur.
sivilce demişsin ama bu pek sivilce yapmaz galiba sarımsak zaten kurutur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?