Binlerce şükür Rabbime.Ne güzel meleğini görmüşsün Zeyra.Allah tamamına erdirsin ve tüm isteyenlere nasip etsin,seni ve bebişi nazarlardan korusun.:CüvCüv:
inşallah canım ben ikiz olmasını çok istiyordum hayırlısı canım bitane olsun sağlıklı olsun canım arkadaşımcnm hayırlı olsun benimde ilk sadece bir tane gözüktü iki hafta sonra ikinci gözüktü
inşallah nazcığım bence seninki ikiz çünkü 8.günkü testinde erkenden çıktı hamileliğin inşallah canımcanım çok sevındımmmmm darısı bnım basıma ıhsallah
canımsın yaaa sorma 5 buçuktaydı randevumuz daha sonra aslında söylemek istemedim ama benim 3 gün önce amcam vefat etti onun kuranı vardı ordaydık canım o yüzden yazamadım bitanem rabbim o yüzden ilk olarak sağlık versin çok zor günler geçirdim 4 gündür hem sevinç hem hüzün ama metanettli olmaya çalıştım ister istemez bitanem sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelikdün ama merak ettim ben seni ya...nerdeydin...anlasilan bebisinle yanliz kalmak istedin
hadi hayirli olsun canim...pirinc tanen büyüsün insallah...
saol canım arkadaşım rabbime binlerce kez şükürler olsunmaşallah maşallah.
amin bitanem hepimizeRabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.
canım benim 12. gün bhcg 145di bilmiyorum canım ultrasyonum kaç boyutluydu ama doktorum tam 5 haftalık dedi bebişi 2 hafta sonrayada kalp atışları için gidecdeğim inşallahZeyra hayırlı olsun
bişey sorcam 4 boyutlu muydu ultroson...
bide senin 12.gün bhcg kaçtı acaba?
amin can dostlarım sizler sayesinde hem üzüntümü hem sevincimi paylaşıyorum burada beni en iyi szi anlıyosunuz çok güzel sevincini paylşabilmek destek almak dertleşmek sizlerleopuyorumnanaktanarkadaşım hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin.Bütün mürvetlerini göstersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?