pirinç tanemi gördüm

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
kızlar bugün keseyi görmeye gittik eşimle rabbime şükürler olsun bana 3 embriyo yerleştirilmişti 1tane göüküyo şimdilik ama doktorum belki sonradan çıkabilir bitane daha dedi sklanabiliyomuş bazen olsun 1 tane olsun sağlıklı hayırlı olsun rabbim bu duyguyu bütün anne olmak isteyen anne adaylarına nasip eyler inşallah :Saruboceq:

TEBRıKLER CANIM sen artk bir anne olarak lütfen bize de dua et. ben 3. denemde bu gün negatif sonucumu aldım.Allah sana hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım hayırlı ve uğrlu olsun umarım bebişlerinin hepsi tutunur sana ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bizde burda takip ederiz onları allah sana bağışlasın bebişlerini

canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde öyleydi.birinci bebeği görmeye gittikten 2 gün sonra 2.keseyi,ondan 2 gün sonra 3. keseyi gördük.ama 3.yavrum boş gebelikmiş 2 gün sonra anneyi bıraktı.kısmet böyleymiş.yinede çok şükür Allahıma.şimdi 10 haftalık ikizlerime hamileyim çok şükür.darısı isteyen herkesin başına...

cnm cok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bızlerın basına

Zeyra ne güzel bir haber hayırlısıyla Rabbim sağlıklı hamilelik ve kucağına almayı nasip etsin

arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim rabbim anne olanların bebişlerini sağlıklı şekilde kucaklarına alamayı nasip eylesin anne olmak içinde tedavi gören bebek isteyen annelerimizinde en yakın zamnda bu mutluluğu yaşamasını nasip eylesin inşallah canlarım

Binlerce şükür Rabbime.Ne güzel meleğini görmüşsün Zeyra.Allah tamamına erdirsin ve tüm isteyenlere nasip etsin,seni ve bebişi nazarlardan korusun.:CüvCüv:

dün ama merak ettim ben seni ya...nerdeydin...anlasilan bebisinle yanliz kalmak istedin
hadi hayirli olsun canim...pirinc tanen büyüsün insallah...

Zeyra hayırlı olsun
bişey sorcam 4 boyutlu muydu ultroson...
bide senin 12.gün bhcg kaçtı acaba?

arkadaşım hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin.Bütün mürvetlerini göstersin inşallah...

Binlerce şükür Rabbime.Ne güzel meleğini görmüşsün Zeyra.Allah tamamına erdirsin ve tüm isteyenlere nasip etsin,seni ve bebişi nazarlardan korusun.:CüvCüv:

saol canım arkadaşım amin darısı sana sen ne zaman gidiyosun ultrasyona bitanem

cnm hayırlı olsun benimde ilk sadece bir tane gözüktü iki hafta sonra ikinci gözüktü
inşallah canım ben ikiz olmasını çok istiyordum hayırlısı canım bitane olsun sağlıklı olsun canım arkadaşım
canım çok sevındımmmmm darısı bnım basıma ıhsallah
inşallah nazcığım bence seninki ikiz çünkü 8.günkü testinde erkenden çıktı hamileliğin inşallah canım
dün ama merak ettim ben seni ya...nerdeydin...anlasilan bebisinle yanliz kalmak istedin
hadi hayirli olsun canim...pirinc tanen büyüsün insallah...
canımsın yaaa sorma 5 buçuktaydı randevumuz daha sonra aslında söylemek istemedim ama benim 3 gün önce amcam vefat etti onun kuranı vardı ordaydık canım o yüzden yazamadım bitanem rabbim o yüzden ilk olarak sağlık versin çok zor günler geçirdim 4 gündür hem sevinç hem hüzün ama metanettli olmaya çalıştım ister istemez bitanem sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
maşallah maşallah.
saol canım arkadaşım rabbime binlerce kez şükürler olsun
Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.
amin bitanem hepimize
Zeyra hayırlı olsun
bişey sorcam 4 boyutlu muydu ultroson...
bide senin 12.gün bhcg kaçtı acaba?
canım benim 12. gün bhcg 145di bilmiyorum canım ultrasyonum kaç boyutluydu ama doktorum tam 5 haftalık dedi bebişi 2 hafta sonrayada kalp atışları için gidecdeğim inşallah
arkadaşım hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin.Bütün mürvetlerini göstersin inşallah...
amin can dostlarım sizler sayesinde hem üzüntümü hem sevincimi paylaşıyorum burada beni en iyi szi anlıyosunuz çok güzel sevincini paylşabilmek destek almak dertleşmek sizlerleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…