Harika görünüyor, ellerine sağlık,
En kısa zamanda denemek lazım.
yine döktürmüşsün canım eminim çok lezzetli olmuştur ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldenenfes görünüyor bu yaa ellerine sağlıkcokacimcoookcokacimcoook.. tarifi aldım canım bakıyım bi kayınvalidemin buzluğunda vişne olacak(yoksada boş yaparım meyvesiz olur napalım)yerimsenibenyerimseniben bugun akşam yapsam yarına kendine bayağı bi toplar daha güzel olur... yalnız tereyağın kokusu belli olmuyormu içinde merak ettim.. yapınca resimlerim inşallah, ellerin dert görmesin a.s.a.s.a.s.
Çok teşekkür ederim acıgülcüm..opuyorumnanaktan
Mümkünse meyveli ,özellikle de bol vişneli yapmanı tavsiye ediyorum,inanılmız güzel bir tat veriyor.Hatta ben bir dahakine daha bol vişne kullanmayı üşünüyorum içine..opuyorumnanaktan
Tereyağın kesinlikle kokusu olmuyor,endişen olmasın.Zaten sadece taban için kullanıyoruz tereyağını..
En kısa zamanda resimlerini bekliyorum..yerimseniben
şimdik mutfağa gidiyorumzemuszemus yapmaya başlıyorum inş. eksiğim varmı die kontrole geldim... vişne varmış difrizde çıkardım bolcana koyyim.. yarında iftara tatlımız olur... hadi bismillah gidiyorum mutfağa kolay gelsin bana:teytey::teytey::teytey:
Şahane görünüyor ellerinize sağlıkkk :))
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
kızlar test edildi ve onaylandısositososito:teytey:... biz çok beğendik. komşumada verdim ama henüz yorumlarını alamadım yarın görürüm nasıl olsa... tavsiye ediyorum çok güzel ve hafif bir tatlı oldu... şimdilik resim yollayamıyorum ama ilk fırsatta ekleyeceğim...tabi resmim smeagolunki kadar güzelde çıkmadı tel. yüzünden ama olsun önemli olan tadı nede olsa. tarif için tekrar teşekkürler canıma.s.a.s.
ŞenizAyy ikinci kez gördüm çok fena oldum..
alkisalkisalkis
olumunekankayizsmile:lepi:
Harika yaa Ellerinize Sağlık .cokacimcoook
Beğenmene çok sevindim,afiyet olsun,yerken beni hatırla ama....kaydirigubbakcemile3
Valla bu konuda söz veremem az önce son dilimini yedim canım valla çok beğendim..:kedi::kedi: yerken kendimi kaybediyorum:roflol::roflol:umarım hatırlarım:roflol::roflol: hele bugunde daha bir lezzetli geldi son dilimdi ondanmı nedir... ama artık vazgeçilmezim olacak.. helede kızım için çok iyi oldu. vişneler acayip ekşiymiş. ekşiyi sevdiğim halde yiyemedim ama bir dahakine robottan geçirip arasına tam aroma vermesi için sürecem gerçekten vişneyle çok güzel oldu ama tüm tüm yiyemedimguclubacismile
ellerıne saglık cnm hrıka gozukuo bende yapmak ısterım tez vakıtte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?