Kekler - Pastalar Pirinçli Vişneli Pasta (Resimli)

Sumak, evet, taban ve muhallebisini yenmeden bir gün önce yapıp,yenileceği gün de şantisini hazırlar,üst süslemesini halledersin.
Kalıbım şimdi ölçtüm 25 cm,çoğaltmana gerek yok yani..
Geç olsun güç olmasın,elbet yaparsın bir gün inşaallah..yerimseniben

Son düzenleme:
canım yaptım pastayı ,fakat ben meyvelı yaptım ..

esım ıcınde pirinç oldugun anladı ,once irmik mi bu içindeki dedı hayır dedım pirinç dedi direkt evet dedım..

ama ıcı sert oldu sankı benım krema gıbı degılde..

genel olarak begendık,kelepceli kalıptan korkmuyorum artık :)

bunlarda fotolar ,üstllerine bögürtlenli sos vardı :)

Tamam işte süper olmuş,ellerine sağlık..Tadı da damağınıza uyduysa harika,afiyet olsun..
Muhallebisi şanti kıvamında olmuyor zaten,yoğun-koyu bir kıvamda..Öyle olmasaydı kelepçeli kalıbın içinden bu derece düzgün ve formu bozulmamış şekilde çıkamazdı.
Yalnız söylemeden edemeyeceğim benim damak tadıma göre bu pastaya vişneden başka meyve yakışmaz gibi geliyor..Eğer tadı konusunda bir çelişki yaşadıysanız ve vişne seviyorsanız eğer,bir dahakine öyle deneyiver....yerimseniben

Son düzenleme:

Çok güzel görünüyor ilk fırsatta deneyeceğim

vısneye bayılırım tam benlık olmus paylasımın için teşekkürler kesınlıkle denıycem

Son düzenleme:
simi bu pastayı yapıcam yakında da
vişneye alternatif ne olabilir
frambuaz da olur ama sen denedin mi başka hangi meyveler güzeldi
ekşiyle çok aram yok da

simi bu pastayı yapıcam yakında da
vişneye alternatif ne olabilir
frambuaz da olur ama sen denedin mi başka hangi meyveler güzeldi
ekşiyle çok aram yok da

Leylekcim,orjinali çilekliydi ben vişneli yaptım ve çok yakıştırdım.Sen de çilekli yapabilirsin..

canım pastan ellerine sağlık muhteşem görünüyooo..
olsada yesek
tek mmerak ettiğim şu pirinçli sütlü muhallebi kısmı?tadı nasıl sütlacımı andırıyooo??
denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda

Ayşenur sütlacı andırmıyor çünkü blendırdan geçirildiği için koyu bir muhallebi gibi oluyor.Hem vişnenin hem çikolatanın hem de tereyağlı bisküvili alt katmanın tadıyla birleştiği için inanılmaz hafif ve güzel bir tat bırakıyor ağızda..En azından ben öyle düşünüyorum..Denersen fikrini almak isterim,teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…