Pirlanta Meraki

Kimin yüzüğü zirkonmuş kiminki gerçek pırlantaymış...
Bunların sorulması,mukayese edilmesi,mevzu edilmesi bile ayıp bence.Biz öyle gördük.
Ama şimdi bakıyorum pırlantanın karatından tutun,nereden alındığı bile ballandıra ballandıra anlatılıyor.

Yüzük gerçek olsaydı bu kez karatlar yarışacaktı eminim:)

Hayırlı olsun öncelikle :)
Bu konu hakkındaki fikirlerim sırasıyla şunlar:

1)Arkadaşlarının arkadaşlığının gerçek ve samimi olduğundan emin misin? Bana hiç öyle gelmedi
2)Arkadaşların çok zavallı ve kompleksli bayanlar
3)Önemli olan yüzüğün değil
evlenecekleri adamın 'pırlanta' gibi olması ki bence sen buna sahipsin
4)Az para biriktirip tektaşın kralını al da çeneleri kapansın

Nefret ederim böyle insanlardan hele ki bayanlarsa..Kalite düşüklüğünden başka birşey değil mutluluğunuza bakın siz :16:

pırlantaymış zirkonmuş bunlar gelip geçici şeyler... o arkadaşların pırlanta taktı diye senden çok daha mutlu olcaklar diye bşy sözkonusu değil yarın kimin ne olcağı belli olmaz ayrıca çok basitlermiş öyle davrandıkları için. Mutluluklar...

Pirlantam da vardi her turlu takim kiyafetim de. Ev araba arsalar.. hepsini birakip ailemin kiradaki evine dondm . Cunku burada huzurluyum.kimse tarafindan asagilanmiyorum. Para harcayan seviyor olsaydi benm koca bana olumune asik olmaliydi.

Bir de benim gibiler var ki; altın mı pırlanta mı anlayamaz..
Bana hava atsalar anlamam yahu, aralarındaki farkı bile bilmiyorum daha.. :1:

Merhaba Arkadaslar ;
Yaklasik 1 yillik iliskimin ardindan 6 aylikta nisanlim. Biz 3 cok yakin arkadasiz ve buyuk tesadufle hepimiz nisanliyiz ve nisanlilarimizin hepsi kamuda calisiyor. Belirtmemin sebebi hepimiz esitiz aslinda. Ilk olarak nisanlim cok guzel bir evlenme teklifi yapti bana ve tektas aldi. Ardindan kiz arkadaslarima yapildi teklifler.. Fakat onlara pirlanta ile. Onlarda pirlanta olmasi beni hic rahatsiz etmedi yani kiskanmadim aksine havalara uctum teklif aldilar diye en buyuk hayallaeri idi.. Simdi surekli oturdugumuz ortamlarda konu su "ama bizimki pirlanta" ne yani pirlanta aldilar diye daha mi cok seviyolar sizi. Git gide ilite olmaya basladim.
Halbuki nolucak sevdigim adamla evleniyorum ben pirlanta neyi degistirir ki ? Hic oyle beklentim olmadi cok sukur huzurum var ama pirlantam yok nolmus yani :)

Ben olsam "Napayım yani benim de nişanlım pırlanta ben size birşey diyo muyum" derdim :27:

Benim esim de kesinlikle karşı pırlantaya ( çıkarılma yöntemlerinden dolayı)

Bende tek tasımı kendim aldım :) ama sırf seviyorum diye , yoksa şart mı yani

Sizin arkadaslar fesat heralde biraz

canım normalde evlilik teklifinin pırlanta ile yapılması gerekir. ne kadar zamandır birliktesiniz. belki erkek arkadaşın acele etti durumu yoktu ve zirkon taş aldı. olabilir, önemli olan bu ince düşüncesi. kendisinin de bilmediğini zannetmiyorum pırlanta olması gerektiğini. çevresinde de görmüştür muhakkak.. üzülme sakın ama evlenirken pırlanta yüzük istediğini belirt. bu yüzüğü değiştirirsiniz veya yeni uygun bir pırlanta tektaş alır düğünde takar o arkadaşların da utanır. mesela taşı küçük olanlar düğünde daha büyüğünü takabiliyorlar. bana da beş taş takılmadı düğünde, ama evlilik yıldönümümüzde eşim alacağına söz verdi.

görmemişin pırlantası olmuş he he he:):)boşver yaa cnm ne güzel mutluymuşsun teklifini de almışın önemli olan manevi değerler bunlar genellikle sonradan görmelerin sergilediği görgüsüz hareketleri..

bu insanlar niye laf sokmaya bu kadar merakli anlamiyorum :36: aynen sizde böyle yapin ve umursamayin
size nisanlinizla bir ömür boyu mutluluklar dilerim :16:

Back
X