• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pis dedi

z3174

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
491
49
123
Konya
annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
bana kumaş vermişti bende onu pantolon diktim .kumaşını geri istedi onuda verdim .
ilk fırsatta bana pis dedi.
altını ıslattığı için bebek bezi kullanıyor banyoda biriktirdi klozetin yanında .onlarıda attım .
lavabonun içine bardakları biriktirip üstünede tabakları atıp bardakları kırdı ses etmedim .sabah iki akşam iki sürekli neskafe içior. şeker hastası. cay şekerini kavonozla tepeye dikmiş krizi tuttuu sanırım .
yasabııırrrr.

Kendisi pis suçu sana atıyor neyse yaşlı kadın mazur görüver

annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
bana kumaş vermişti bende onu pantolon diktim .kumaşını geri istedi onuda verdim .
altını ıslattığı için bebek bezi kullanıyor banyoda biriktirdi klozetin yanında .onlarıda attım .
lavabonun içine bardakları biriktirip üstünede tabakları atıp bardakları kırdı ses etmedim .sabah iki akşam iki sürekli neskafe içior. şeker hastası. cay şekerini kavonozla tepeye dikmiş krizi tuttuu sanırım .
yasabııırrrr.

Bunama olabilir mi?
Şeker hastası insanların şekere erişimini kısıtlamanız lazım. Evet çok kızıyorlar. Evet benim malımı benden mi sakınıyorsun diyorlar ama bunu birinin yapması lazım.

Bu kadın altına bez bağladığına göre oldukça yaşlı olsa gerek. Ayrıca çamaşırı da bulaşığı da zaten makine yıkıyor. Hem bardaklar lavabonun içinde birikip üzerine tabakları atana kadar sizin o bardakları lavabodan alıp makineye yerleştirmeniz ya da hemen yıkayıp kaldırmanız gerekirdi huyunu biliyorsanız niye biriktiyorsunuz ki. Bezleri bile birikmiş klozetin yanında yani birikmeden yapmadığnız için öyle demiş olabilir ama mazur görün anneniz sonuçta o da zamanında sizi nasıl büyüttü değil mi.

yasabııırrrr.
Daha napacaktiniz. Allah korkusu yokmu bu kadinda.

yaşlı evet yangelip yatıyor sonuçta da pis demseydi.diğer kardeşlerimin evinde klozet yok hiçbiri kabul etmedi .bizdede 1 2 ay kalacak zaten .babam ölünce evlenmişti .o adamın yani kocasının cocukları bile babalarını kabul ediyolar annemi istemiy7orlar .gidecek zaten kısa sureliğine kalıyorda biraz daha tatlı dilli olamazmı bu yaşlılar .bizdemi böyle olacağız kiii.yok yok olmayızzzz

Annem henüz çok genc (41 yasinda) biri. Ama asla soyledikleri bana batmaz isterse hakaret etsin ona bile gikimi cikarmam alinmamda :) ben annemi cok seviyorum simdide cok sevicem 70indede 80nindede allah ona uzun ömür versin basimdan eksik etmesin asla.

pis demesinden daha büyük sorunlar var gibi o_O

Sizden sonra kimde kalacak ?

Kendi öz anneniz değil mi? Annem ne yaparsa yapsın buraya konu açacak kadar ağrıma gitmezdi sanırım, sizi kınamıyorum yanlış anlamayın herkes çektiğini yaşadığını bilir.

Bir an annenizi kaybettiğinizi düşünün. Keşke yaşasaydı şunları yapsaydı demez misiniz

yasabııırrrr.

O kadın en az iki sene boyunca sizin çişli kakalı bezlerinizi yıkadı, yıllar boyunca çamaşırınızı bulaşığınızı yıkadı, yemeğinizi önünüze hatta ağzınıza koydu, en az haftada bir yıkayıp pakladı, gecelerce sizin için uykusuz kaldı, hasta olduğunuzda başınızda bekledi, sabah sizin için kalkıp hazırlayıp okula gönderdi, kırdığınızı döktüğünüzü temizledi toparladı.

Kusura bakmayın biz buna nankörlük diyoruz, hayırsız evlat diyoruz.

yaşlı evet yangelip yatıyor sonuçta da pis demseydi.diğer kardeşlerimin evinde klozet yok hiçbiri kabul etmedi .bizdede 1 2 ay kalacak zaten .babam ölünce evlenmişti .o adamın yani kocasının cocukları bile babalarını kabul ediyolar annemi istemiy7orlar .gidecek zaten kısa sureliğine kalıyorda biraz daha tatlı dilli olamazmı bu yaşlılar .bizdemi böyle olacağız kiii.yok yok olmayızzzz
Geleceği görme yetiniz var sanırım... siz kesin böyle olmazsınız he he. Bana 10 saniye sonra hayatta kalacağınıza dair garanti verebilir misiniz? Ayrıca şunu da unutmayın... dünyanın en kötü insanı da olsa o sizin anneniz. Burda hiç tanımadığınız insanlara bu tarz bir anlatımla kendi annenizi bu şekilde tanıtmak nasıl bir tavırdır? Yaptım diye saydığınız onca iş sizin annenizin sizi karnında taşıdığı 1 saniyeyi karşılar mı merak ediyorum. Saygılar...

yasabııırrrr.
Altı bağlanacak kadar düşünemeyen bir kadının kaldı ki bu kişi anneniz ise pis demesine çok takılmayın derim. Zor da olsa o sizin anneniz. Gün gelecek içtiği nescafe bardağına bakıp annenizi hatırlayacaksınız ve aaahhh anacım olsan da bu bardağı kafamda kırsan keşke bile diyebilirsiniz. Annenizle geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin, ne derse desin boşverin... yorulmuşsunuz gerilmişsiniz belli. Azıcık dinlenin.

"yan gelip yatıyor" ne demektir bir anne için ya. keyfinden mi.yatıyor kadın yaşlı yani bu nasıl birşey kadına daha 1 ay dayanamamışsınız yazık siz bebekken çocukken keyiflice yan gelip yatarken o kadın arkanızı topladı yemeğinizi önünüze koydu kaldırdı size gözü gibi baktı şimdi yük görüp pis dedi diyorsunuz o kadar yaşlı bile olmasa bu denmez size Allahtan vicdan diliyorum evladın da hayırlısı lazım

He yan gelip yatiyor he.
Kadin az bile demis.
Afedersin ama pis olmasan hasta kadinin bezlerini biriktirmez, bulasiklari da ayni sekilde kirilacak kadar lavaboda biriktirmezdin.
Tabii ki sen yapacaksin bunlari, hasta diye senin yaninda zaten oldu olacak hasta hasta o sana baksin.
Pes.

Back
X