Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya böle insaları görmemrzlikten geleceksin eşimin kuzeni annesine düğünde öle yaptım die beni engellemiş faceden silmiş salak insanlar cok ta tın bende eşimin facesinden onu sildim ve engelledim eşimde beni el üstünde tutar Allahtan birşey demiyor bana .böyle insanları çözemiyorum ben hem insanın arkasından laf edip hemde yüzüne gülmeleri enteresanBenimkilerde öyleler..Annemle etmediğimiz kavga kalmadı.Hatta dayak bile yedim.Üstüne evden kovdu beni...Neymiş,ben onlar bize düğüne geldiklerinde valizlerini kurcalayıp çoraplarını saklamışım!!
Ben artık kulağıma gelsede duymamış gibi yapıyorum
Yukarda Allah var...
Bende aile deyince anne ,baba,kardes falan sandim.Slm,
benim ailen kadar rezil bir aile yoktur su dünyada. Cok eminim bundan. Onlari ne görmek ne de seslerini duymak istiyorum, cidden nefret ediyorum onlardan. Aile dedigim de pis, yalanci ve kötü niyetli teyzelerim. Isleri gücleri birakip benim dedikodumu yapiyorlar...onlari nasil susturabilirim?
Böyle bi aile var mi daha dünyada?!
Belki sen de hatalisindir.Fevri ve keskinsin belki..Olayi ac bakalim.Saygili davraniyormusun sen peki?Slm,
benim ailen kadar rezil bir aile yoktur su dünyada. Cok eminim bundan. Onlari ne görmek ne de seslerini duymak istiyorum, cidden nefret ediyorum onlardan. Aile dedigim de pis, yalanci ve kötü niyetli teyzelerim. Isleri gücleri birakip benim dedikodumu yapiyorlar...onlari nasil susturabilirim?
Böyle bi aile var mi daha dünyada?!