Pis, dedikoducu aile ferdleriyle nasil basediyosunz?

Muhatap olmayın hiçbişeyinizi de açık etmeyin laf vermeyin bu insanlara...
Akraba değil de böyle bir komşumuz var memlekette.Evimize gireni çıkanı takip edip laf uyduruyordu mahalleye. Gelenimiz gidenimizi gözetler bire bin katardı. Kaç kere kavga ettik. O zamanlar bekar ve yalnız yaşıyorduk kız kardeşimle. Mesela apartmanın önünde plakası yabancı bir araba durmuş içinden bir adam inmiş ve apartmana girmiş. Allah bilir hangi daireye geldi ama fitneci fesatlıkçı kadın sadece bu kadarını görüp "exxwoman ların evine geldi kesin bu" diye akrabalarımızı aramış eve yabancı adam girdi diye düşünün artık....

belki on altı senedir yüzünü görmediğim amca kızlarım var, hâlâ bizim hakkımızda yorumları kulağıma geliyor, umursamıyorum önemsemiyorum ve onlara acıyorum. Çünkü biliyorum ki kıskançlıktan ve hazımsızlıktan bizi konuşuyorlar.
bu arada, bu lafları bize taşıyan halama da hiiiç güvenmiyorum ve ağzına laf vermiyorum o ne fenadır ooo:sopa:
kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz
sivrisinek muamelesi yapın vızıldasın dursunlar:süslü:

Eşimin yengeside böle bir tip hiç evine gitmem evime gelmek istesede eşim kabul etmez aramıyor sormuyorum benden haber gitmesini de istemiyorum düğünde karsılaştım bi defa beni öpmeye kalktı bende onu ittim başka tarafa gectim

Benimkilerde öyleler..Annemle etmediğimiz kavga kalmadı.Hatta dayak bile yedim.Üstüne evden kovdu beni...Neymiş,ben onlar bize düğüne geldiklerinde valizlerini kurcalayıp çoraplarını saklamışım!!
Ben artık kulağıma gelsede duymamış gibi yapıyorum
Yukarda Allah var...

Benimkilerde öyleler..Annemle etmediğimiz kavga kalmadı.Hatta dayak bile yedim.Üstüne evden kovdu beni...Neymiş,ben onlar bize düğüne geldiklerinde valizlerini kurcalayıp çoraplarını saklamışım!!
Ben artık kulağıma gelsede duymamış gibi yapıyorum
Yukarda Allah var...
Ya böle insaları görmemrzlikten geleceksin eşimin kuzeni annesine düğünde öle yaptım die beni engellemiş faceden silmiş salak insanlar cok ta tın bende eşimin facesinden onu sildim ve engelledim eşimde beni el üstünde tutar Allahtan birşey demiyor bana .böyle insanları çözemiyorum ben hem insanın arkasından laf edip hemde yüzüne gülmeleri enteresan

benim teyzeler gibi onlarda . hatta bi tanesiyle kavga ettim konusmuyoruz 2 senedir falan aynı sehirde oturdugum teyzem kendisi birde .sozde teyze:KK1:
sende cek restini canım tavrını koy yani.

Benim Hakkı'mda dedikodu yapanı Allah'a havale ediyorum ve söyle olsun böyle olsun diye Korkut'un. Belki hızları biraz kesilir.

Benim teyzelerimde iyke dun cok feba javga ettim anneme iftira atiyorlar yetmiyormuş givi birde cekistiriyilor dun actim agzimi yumdum gözümü şimdide benu cekistirsinler sma inlarinda kiLari var bize yaptiklari iftiralari dedikofulari onlarin basina versin ki anlasinlar dunyanin sadece onlarin olmaduligini

Sana tek tacsiyem uzak dur kardesim dedikodu yapanlardan gayir gelmez disardaki yabancilar en iyisi git inlara teyze de

Slm,

benim ailen kadar rezil bir aile yoktur su dünyada. Cok eminim bundan. Onlari ne görmek ne de seslerini duymak istiyorum, cidden nefret ediyorum onlardan. Aile dedigim de pis, yalanci ve kötü niyetli teyzelerim. Isleri gücleri birakip benim dedikodumu yapiyorlar...onlari nasil susturabilirim?
Böyle bi aile var mi daha dünyada?!
Bende aile deyince anne ,baba,kardes falan sandim.
Teyzeler aileden degildir.
2.derece akrabadir.
Dedikodu yapiyosa,dusmanlik yapiyosa 2.derece falanda degillerdir.dıș kapinin dış mandalidirlar

Slm,

benim ailen kadar rezil bir aile yoktur su dünyada. Cok eminim bundan. Onlari ne görmek ne de seslerini duymak istiyorum, cidden nefret ediyorum onlardan. Aile dedigim de pis, yalanci ve kötü niyetli teyzelerim. Isleri gücleri birakip benim dedikodumu yapiyorlar...onlari nasil susturabilirim?
Böyle bi aile var mi daha dünyada?!
Belki sen de hatalisindir.Fevri ve keskinsin belki..Olayi ac bakalim.Saygili davraniyormusun sen peki?
Yasin kac?

Son düzenleme:
Back
X