Pis koku

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
683
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Hatrı sayılır bir meblağ'a ev aldık 6-7 ay önce triblex. 4 WC banyo var. Fakat şöyle bir derdimiz var. WC lerden inanılmaz koku geliyor lağım kokusu şirkete söylüyoruz fakat o teknisyeni atıyor diğeri mühendise. Sonuç olarak hala yapılmadı ve biz resmen b....kokluyoruz. dün satış ofisine gittim ve paramla rezil olduğumu yapılmazsa cuma ya kadar hukuki haklarima başvuracağımi söyledim. Malum artık havalar soğudu akşamları camlar kapalı ve inanın nefes almak imkansız neredeyse. E cam acsak soğuk acmasak koku . Ben ne yapabilirim hakkımı nasıl savunabilirim ve nereye nasıl şikayet edevilirim. Lütfen yardım.

Offf çok kötü ..ben onu yıllar önce yaşamıştım .....sabah ve akşamları aynı saatte şasmadan giderlerin hepsinden çıkan korkunç bir koku vardî .....uykudan uyandiran bir koku midem bulanirdı. ..Allah kolaylik versin umarım kısa zamanda halledilir.

İlgilenmiyorlar.ne yapacağımı sasirşaş. En iyisi hukuki şekilde halletmek. Nereye nasıl başvuru yapacağım inşallah bilen çıkar.

Allah yardimciniz olsun umarim çözülür probleminiz

Bu arada eviniz de hayirli ugurlu olsun

Konuya biraz polyannaci olarak yaklasim yaparak bende sunu soylemek istiyorum halinize sukredin ben izmirde oruruyorum..
hem giderlerden hem de havadan yani disardan koku geliyor bi turlu bu yanık b..k kokusundan kurtulamiyoruz. Evet evet bildiginiz yanmış b..k kokusu
Midesi bulananlar icin afedersiniz diyorum

O çok zor bir durum. Allah sabır versin. Eski evimde 10. katta olmamıza rağmen ters rüzgar esince giderden koku gelirdi. Malesef bir çok evde yaşanıyor bu sorun. Giderin s boru olması ve içinde su olması gerekiyormuş koku gelmemesi için.

valla bravo takılacak ne güzel yerler buluyorsunuz..

Neden rahatsiz etti sizi .konu sahibi rahatsizligini dile getirmis yanlış ta yazabilir klavyede yanlis yazmis olabilir

Aynı sorunu yaşıyoruz dublex evimiz koku tuvaletlerden geliyordu sonra usta geldi bu sfer terastan ve balkon giderlerinden gelmeye başladı kurtulamadık yani

Triplex Türkçe bir kelime değil bizim dilimiz olmuyor yani.illa bi ükelalık çok bilmişlik taslamasak olmuyor zaten değil mi.

Tuvaletlerin havalandırması küçüktür , ondan koku çok geliyor olabilir özellikle rüzgar olduğunda iyice artar sebebi de küçük olmasından diye düşünüyorum ( bizim binamızda küçükmüş ondan çok koku oluyormuş öyle söyledi gelen ustalar ) belediyeden yardım alabilirsiniz ya da kendi imkanlarınızla bu işi yapan sağlam bir usta bulup fikir alabilirsiniz

Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.@vivamedusa

ne çirkin bi düzeltme şekli bu. yanlış bile olsa böylemi söylenir..

Ben vakti zamaninda cöpluguyle meshur olan bi semtte bir yerde oturuyorum
Sitemiz kendi capinda luks ve hatri sayilir bi aidat toplaniyor
Neredeyse her ay bu kanalizasyon sorunu ilcin farkli bi calisma yapiliyor ama yok yok
Caresi yok yani
Ben bereket versin en ust kattayim, sadece cok ruzgarli havalarda evi koku sariyor
Ama alt katlar gun icerisinde bu konuyla yasamaya mahkum durumdalar
Bazen apartmandan girerken midem kalkiyor o derece bi koku oluyor
Keske evi almadan bu durumu gozonunde bulundursaydiniz .s

Noktadan sonra büyük harfle başlanır.

Ne kadar abartmışsınız, altı üstü bir harf için bu denli kırıcı olmanız çok anlamsız..

Öncelikle hayırlı olsun . Benim evimde de 4 wc var ve hemen hemen aynı sorunu yaşadım . 5 ve 6. kattayım bu arada . Çok ilkel bir çözüm buldum işe yarar mı bilemem. Giderlere en az 2 lt su dökün .Kuruma koku yapıyor. Gider kapağını çıkarın .Streç ile 4 5 kat sarın. Sıkıca yerine oturtun . Ben öyle yaptım . 2 yıldır koku yok ..

Kullanilmayan wc ve banyolardan koku gelmesi normaldir. Bizim kullanilmayan misafir banyomuzda ara ara koku oluyor. Bi sure boyunca sabahlari ve aksamlari bos sifon cekin tuvaletlerin her birinde, ve banyolara su giden yerlere biraz su akitin. Ise yarama ihtimali oldukca yuksek.

Ne kadar yanlış düşünen bir milletiz. Yazım hatası olamaz mı? Siz benim ne kadar ne okuduğumu nereden bileceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…