- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
İlgilenmiyorlar.ne yapacağımı sasirşaş. En iyisi hukuki şekilde halletmek. Nereye nasıl başvuru yapacağım inşallah bilen çıkar.Offf çok kötü ..ben onu yıllar önce yaşamıştım .....sabah ve akşamları aynı saatte şasmadan giderlerin hepsinden çıkan korkunç bir koku vardî .....uykudan uyandiran bir koku midem bulanirdı. ..Allah kolaylik versin umarım kısa zamanda halledilir.
valla bravo takılacak ne güzel yerler buluyorsunuz..Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
Neden rahatsiz etti sizi .konu sahibi rahatsizligini dile getirmis yanlış ta yazabilir klavyede yanlis yazmis olabilirTriblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
Triplex Türkçe bir kelime değil bizim dilimiz olmuyor yani.illa bi ükelalık çok bilmişlik taslamasak olmuyor zaten değil mi.Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
Noktadan sonra büyük harfle başlanır.Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
Öncelikle hayırlı olsun . Benim evimde de 4 wc var ve hemen hemen aynı sorunu yaşadım . 5 ve 6. kattayım bu arada . Çok ilkel bir çözüm buldum işe yarar mı bilemem. Giderlere en az 2 lt su dökün .Kuruma koku yapıyor. Gider kapağını çıkarın .Streç ile 4 5 kat sarın. Sıkıca yerine oturtun . Ben öyle yaptım . 2 yıldır koku yok ..Merhaba arkadaşlar. Hatrı sayılır bir meblağ'a ev aldık 6-7 ay önce triblex. 4 WC banyo var. Fakat şöyle bir derdimiz var. WC lerden inanılmaz koku geliyor lağım kokusu şirkete söylüyoruz fakat o teknisyeni atıyor diğeri mühendise. Sonuç olarak hala yapılmadı ve biz resmen b....kokluyoruz. dün satış ofisine gittim ve paramla rezil olduğumu yapılmazsa cuma ya kadar hukuki haklarima başvuracağımi söyledim. Malum artık havalar soğudu akşamları camlar kapalı ve inanın nefes almak imkansız neredeyse. E cam acsak soğuk acmasak koku . Ben ne yapabilirim hakkımı nasıl savunabilirim ve nereye nasıl şikayet edevilirim. Lütfen yardım.
KoptumNoktadan sonra büyük harfle başlanır.
Ne kadar yanlış düşünen bir milletiz. Yazım hatası olamaz mı? Siz benim ne kadar ne okuduğumu nereden bileceksiniz?Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?