Pisikolojim çok bozuk acil yardım

pisipisi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
1
0
86
Burdur
Benim derdim çok büyük yani aslinda eminim bişe olmadığından ama yinede aklimdan gitmiyo bundan 4 ay önçe sevgilimle bişeler yaşadık ama hiç bişe olmadı yanlız tualete gitti işde o anda tam yani üstüme falan bişe gelmedi yinede penisi bana deydi ama üstten şimdi ayrıldık ve ben hamilelikden şüpeheleniyorum millet havludan bile kaliyormuş şimdi ya ucunda bişe kaldıysa bana geçdiyse diye galiba deliriyorum eczaneden aldım test yaptım her ay düzenli regl oluyorum ayrıca kadın doğumcuya gittim ultrasonla bakdı yumurtaların var hersey normal dedi yinede aklımdan gitmiyo acaba diyorum öle bişe olabilirmi nolur bişey yazın akıl verın olabilir mi karnım falan şişmedı kilomda aydı hem olsa 4 aylık olcak simdi :1shok:

:)))
cok mu korktun nr yaptin sen allaysen..
merak etme hamile degilsin.. hem de hic :)

hangi çağda yaşıorsunuz hiçmi tvye bakmıosun jnm sen hiç olurmu öle şey korkma hamile kalmazsın duvar var önünde:)

kimse havludan hamile kalmaz.heleki değerek hiççç hamile kalınmaz..korkmuş olabilirsin ama mantıklı ol biraz..

ay valllahi çok komiksin ya 4 ay demişsin koskoca 4 ay hiçmi regli olmadın sen..makul ol lütfen ya..

yok güzelim 4 aylık hamıle olacak olsan bırak karnının sısmesını doktorun ultrasonda hareketlerını bıle gorurdu.hem cok aklına takılıyorsa test yap.kı yapmıssın.kendıne ezıyet etme hamıle falan degılsındır.

Bu isin uzmani olan kadin dogumcu sana hamile oldugunu söylememis, bizden ne bekliyorsun güzelim?fisfisfis

Birde eger dalgani gecmiyor ciddi ciddi bu soruyu soruyorsan sana tavsiyem, cinselik gibi sorumluluk isteyen konular yasiyorsan mutlaka adam akilli bilinclenerek yasa....

Mazallah hastalik var, ustalik var......

millet hamile kalmak için avuda kalkıyor sen ne yazıyosun hem bu kadar korkuyosun neden cesaret edip yanlız kalıyosun hakikaten dalga geciyosun

böyle şey de ilk defa duydum hani...geçen seyretmıstım küçük kadınlarda ilkokula gıden kızı erkek arkadası dudaktan öptü diye hamile oldugunu sanıyordu.bırak allah aşkına.senınkı de aynı ona benzemiş

Başlığı açan arkadaşla ilişkili değil de; kadın doğumculara da adınız kadar güvenmeyin. Hamileyken regl olanını da biliyorum, 5 aylık bebeği kist sanıp ameliyat ederek öldüren kadın doğumcu da biliyorum.
Dikkatli olmak lazım her şekilde..

böyle dalga geç sen döner dolaşır başında bulursan pişman olursun dalga geçtiğine. sonrada evlenmeden hamile kaldım ne yapcam diye konuyu açarsın.

cinselliğinide bilmeden yaşama. konuyu öğren öyle yap ne yapacaksan.

ayrıca hamile olsan 4 ayda doktor ultrasondan çocuğun halay çekişini bile gösterirdi sana...

bu ne yaa şakamı bu ,14-15 yaşında kızlar cinselliğin c sini bilmeden bişeyler yaşamaya çalışıyor ,sonrada yok cartmıyım curtmuyum ,ya biz sizin yaşınızdayken sokakta lastik atlıyoduk bee,siz neler yapıyorsunuz ,gençlik nereye gidiyor ,bu ülke sizin elinize mi kaldı ,yazık çoookk yazık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…