pisisik'in evi

cok güzel bir ev... perdelerini cok beğendim, bende bu renklerde düşünüyorum nerden aldın prdelerini

cok güzel bir ev... perdelerini cok beğendim, bende bu renklerde düşünüyorum nerden aldın prdelerini

tesekkur ederım perdelerımı mahmutpaşa da dıktırdım butun evın kını dıger resımlerı bır ekleyebılsem daha net gorursun aslında ama bıtmedı ıslerım bı turlu

tek kelimeyle harika.... koltuklarının markası nedir acaba sakıncası yoksa ..

tek kelimeyle harika.... koltuklarının markası nedir acaba sakıncası yoksa ..

tabi ki sakıncası yok ama markası da yok diye bılıyorum cunku hedıye gelmıstı mobılya yapan bı yerden esım mobılyacı yan mobılyalarını boyattık,uzerını de sertex kaplattık.siyah dı rengi.kırlentleri de sandalyemin döşemesi ile aynı aslında üzerindekiler yedekler di yeşil olanlar. o yüzden bi uyumsuzluk olmuş.

canım gule gule otur ben de beğendim. ancak yatak odasındaki komidinin üzerindekiler olmamış gibi geldi. daha çok salon ve oturma odası süslemesinde kullanılacak gibi geldi bana. nacizane fikrim.

canım gule gule otur ben de beğendim. ancak yatak odasındaki komidinin üzerindekiler olmamış gibi geldi. daha çok salon ve oturma odası süslemesinde kullanılacak gibi geldi bana. nacizane fikrim.

haklısın canım ama ben oraya abajur aldım. o anda evımız yenı kurulurken yoktu esımde resımlerı cekmesı gerekıyodu kendıleri yaptığı için yatak odasını müşteriye göstercekti,
boş olmaması açısından koymustuk. şu anda abajur var.

oturma grubunun ortasindaki sehpalara bayildimm cok kullanisli bence

Çok güzel bir ev
Mutluluğunuz huzurunuz hiç bozulmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…