pisisik'in evi

evin çok güzel bende bu tarz bir evim olsun istiorum inşallah güle güle oturursun...........:::::::::::::::)

Özellikle kütüphanen ve aynan çok hoşuma gitti...
Güle güle oturun :)

gerçekten çok hoş..Allah güle güle oturmayı nasip etsin..
hayırlısıyla bende evimizi dizdiğimde yatak odamı falan yaptırmak istiyorum .bence hem maddi anlamda daha iyi hemde zevkime göre yaptırabilirim.çünkü piyaasdaki çogu mobilya çok ağır gelio bana.. ben daha sıcak eşyalar bakıyorum.renkli ve kullanışlı.. burda şuana kadar gördüğüm en farklı mobilyalar sizdeydi. çok hoşuam gitti gerçekten.. Allah ağız tadı versin.darısı bizlerin başına:))

çok tesekkur ederım canım bızımkılerde hepsi yapıldı hıcbırını almadık farklı olmasının nedeni eşimin mobilyacı olması olabilir.İnş.Allah gönlüne göre versin.

Selam,evin çok güzelmiş özellikle sehpana ve aynana bayıldım o evde huzurlu,mutlu ve hayırlı bir ömür yaşamanızı dilerim :)

orta sehpanı cok begendım yatak odanı görünce bir an muhteşem yuzyıl dızı setıne gitmiş gibi oldum ağır ama güzel her ne kadar tarzım olmasada yinede begedım güle güle otur canım

tatlım Allah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah :))

yalnız ben kitaplığa bayıldımmmm akşama kadar vakit geçirebilirim orda :)))

yatak odasına bayıldımm

Çok güzel evin canım, Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...
Diğer odalarının fotolarını da görmek isteriz

salonun çok güzel fakat yatak odan çok kasvetli geldi bana iyi günlerde otur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…