pişkin arkadaş

Eğer sen notlarını y'ye veriyorsan git konuş arkadas benim notlarımı x'e verme böyle böyle laflar ediyor ben bu laflarından hoslanmıyorum benim notlarımı kullanmasın de. Onun dısında olaylar o ikisinin arasında, sen karısma bence.

Hic calismiyorum diyen de kork canim sen.Emin ol calisiyordur ve biraz da zeki heralde hemen kapiyor.Var boyleleri ne yapalim yani.Bence de susmalisin cunku haset konuma geciriyorsun kendini.Gul gec bosver.Herkes kendinden sorumludur hayatta.

mesela neyini kıskanıyor olabilirim?
Onu da sen söyle. Kız rahat yani öbür y kişiside onu seviyor veriyor notlarını. Sana niye dert. Demekki var bi sıkıntın kıskanıyorsun
. Hem notu y den almasa bile gider fotokopiciler oluyor orada tüm notlar mevcut alıverir..
Kıskanma kıskanma

Herşey not değil üniversite bitip iş hayatına atıldığında ne öğrendiğin kalıyor elinde. Öyle gez dolaş sınavdan önce iki oku sınava gir deyip öğrendiklerinle işi kotaramazsın. Ha onun yaptığı günü kurtarmak diğer y arkadaşında enayiliğine yansın. Gerçi ben öyle bişey yanımda dese eee y nin sayesinde cok hakkı geçiyo sana ballısın ohh valla derdim.

Hic calismiyorum diyen de kork canim sen.Emin ol calisiyordur ve biraz da zeki heralde hemen kapiyor.Var boyleleri ne yapalim yani.Bence de susmalisin cunku haset konuma geciriyorsun kendini.Gul gec bosver.Herkes kendinden sorumludur hayatta.
Aynen çalışmıyorum deyip hava atanların evdeki halini bir görsen saç baş dağınık pjamalar süklüm püklüm, oturup kalkmazlar masanın basında sonra calısmadım derler, konu sahibi o arkadas yüksek alıyor olabilir ama atladığın bir şey var, senin not alma kapasiten gelişiyor, bir şeyi hocadan duyup, aklınla mantık süzgecinden gecirip kendi cümlelerinle yazıyorsun, bu senin için her zaman bir artı bunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…