Piskolojik olarak boşluktayım

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Çok hayal kurduğum sevgilim tarafından terkedildim, 2 arkadaşımla aram bozuldu. Kimseyle flört edesim yok. 28 yaşımdayım ve artık direncimde kalmadı. İşim gücüm, maaşım, ailem iyi ama yetmiyor. Piskolojik bunalıma girdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Arada kitap okuyorum, sosyal hobi edineceğim ama yine de mutsuzum. Ne yapmam gerekiyor ? Böyle bir dönemden geçen var mı? Bugünler geçecek mi?

Öyle kötü dönemlerden geçtim ki artık bitti buradan dönülmez dediğim noktalar çok oldu ama biliyor musun dönülüyormuş

Tatile çıkmalısın bir şekilde bulunduğun yeri terket bir süreliğine, gerekirse borca gir kredi çek yapıştır bir tatil. Benim ruhum böyle düzelirdi hep ve çok iyi gelirdi

Geçiyor geçiyor. Yeter ki salmayın kendinizi. Psikolojik destek alın. İşiniz var nasıl olsa. Doğa kulüpleri gibi etkinlikler oluyor onlara katılın. Gezi turlarına gidin Hem yeni insanlarla tanışmış olursunuz hem de size iyi gelir. Meditasyon yapın yoga yapın Yeni bir hobi edinin kursuna gidin vb Yaşamınızı ne kadar aktifleştirirseniz o kadar hayatınıza renk gelir

Bir tane hobı buldum başlayacagım.İyi gelir umarım

Yaşlı gibi hissedıyorum
Saçmalama gencecik kızsın .
Toparlan gez toz sosyalles .
Tepeden bak erkeklere valla .
Fedakar seven taraf olursan hep kaybedersin.
Burnun düşse yerden almicaksin .
Burdan bütün genç kızlara sesleniyorum bir ablaniz olarak burnunuz düşse yerden almayın .
Asla mutavazi olmayın .
Eyvallahiniz olmasın .

Bir şey sormak istiyorum bir kız böyle olunca daha mı değerli oluyor fedakar düşünceli merhametli olmanın önemi yok mu ?

Bir şey sormak istiyorum bir kız böyle olunca daha mı değerli oluyor fedakar düşünceli merhametli olmanın önemi yok mu ?
Bence yok ben hayatımda hep bunu gördüm.
Gençliğim guzelligim gitti valla .
Ne kadar standartıni yüksek tutarsan o kadar değer görürsün bu hayatta.
Bunu başaran kadın mutlu olur istediğini alır bir erkekten.
Diğer türlü üç kuruşluk heriflerin arkasından ağlarsın o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…