- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Gercekden şart , normal yururken dusmuyor da bu gun kosarken iki kere dusdu ,googleden makale filen okudum iyice delirdim , takmiycam diyorum tamam bir sey yok diyorum ama hep aklimda cikmicak ,Kendi çocukluğunuzu hatırlayın siz düşmüyor muydunuz? Mesela bir söz var çocuk bu düşe kalka büyür diye. Bunları düşünerek kafanızı rahatlamaya çalışın alacağınız psikolog randevusuna kadar. Çünkü şart.
Annemin dedigine gore ve benim hatirladigima gore bende cok duserdim niye korktunuz bh kdr :) cicuk bu düşe kalka büyüyor işte. Oyle hersey netten bakilmaz zaten başım agriyor yazarsin beyin tumoru cikar :) kotuyu cagirmayin bol bol dua edinHerkese iyi geceler kizlar. Nerden baslasam nasil baslasam bilmiyorum ama ben iyi degilim bu kesin, okudum, duydugum gordugum herseyi kafama takiyorum , kendim icin degil cocugum icin , kk de cocugumu buyuturken forumdaki konulara bakdim biraz piskolojim alt ust suan , kizlar napmam lazim tedavisi varmi nereye gitmeliyim , cocukdan gozumu alamiyorum hastami , hastami olcak , bu gun bi kac kere kosarken dusdu , bi kac konu okudum denge saglayamiyosa norolojik filendir diye ay ne olur yalvaririm yadirgamayin, linclemeyin gercekden iyi degilim sizinde cocuklariniz dusuyor mu kosarken arada gercekden iyi degilim ya Allah ma hep sukur ediyorum isyan etmiyorum ama herseyi takiyorum cocukla alakali hastalik konularinda
Her hangi bi anormalligi yok cok sukurHepimiz çocuklarımız için en iyisini istiyor ve yeri geliyor bazı durumlardan endişe ediyoruz. Zaman zaman okuduklarımızdan endişelenmemiz çok normal ama bunu hayatınızı kendinize ve çocuğunuza zindan edecek kadar yapıyorsanız destek almalısınız. Düşme konusuna gelince sizin çocugunuzda düşmekle birlikte bir anormallik var mı mesela ben çocukkençok düşerdim mesela hiç bir seyim yok çok şükür
Tesekur ederim yorumunuz icinBence kk'ndeki hanımlar olarak genelde zora düşünce konu açıyoruz. O yüzden konular genelde sorunlar üzerinden gidiyor. Bu demek değil ki insanlar sürekli problemli yaşam sürüyor.
Mesela cocugum çok düşüyordur ama hiç problemi yoktur. Bunu neden foruma yazayım ki normali bu zaten
Benim oglum da 5 yasin da suan da 4 yas 10 aylik yani, oda surekli dusmuyor ya arada bir ama ben cok takintiliyim galibaBenım oglum da gecen yıl dısarda oyun oynarken koşarken cok duserdı sımdı masallah 2.5 yasında.4 5 yas cocukların kullandığı 3 tekerlekli bisikletlere biniyor fırtına gıbı masallah dıyelım arada gene dusuyor nadır oda dıkkatsızlıgınden
Kesinlikle acaba sorunum neSizin endişe durumu biraz anksiyeteye taşınmış gibi. Kafada bu kadar kurmak sağlığınız için hiç iyi değil
Kaygı bozukluğu gibi duruyor çünkü bende sizin bi farklı versiyonunuzu yaşıyorum ve yıllardır kaygı bozukluğum var bence geç kalmadan bi psikologdan yardım alın ilerleyince önü arkası kesilmiyorHerkese iyi geceler kizlar. Nerden baslasam nasil baslasam bilmiyorum ama ben iyi degilim bu kesin, okudum, duydugum gordugum herseyi kafama takiyorum , kendim icin degil cocugum icin , kk de cocugumu buyuturken forumdaki konulara bakdim biraz piskolojim alt ust suan , kizlar napmam lazim tedavisi varmi nereye gitmeliyim , cocukdan gozumu alamiyorum hastami , hastami olcak , bu gun bi kac kere kosarken dusdu , bi kac konu okudum denge saglayamiyosa norolojik filendir diye ay ne olur yalvaririm yadirgamayin, linclemeyin gercekden iyi degilim sizinde cocuklariniz dusuyor mu kosarken arada gercekden iyi degilim ya Allah ma hep sukur ediyorum isyan etmiyorum ama herseyi takiyorum cocukla alakali hastalik konularinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?