Yarası varki gocunmuş benceEşim olcak adamın telefonundan resimlere bakıyordum.
Mesai saatleri içinde işte koltukda uyurken hani kalabalık bir ortam da uyurken fotoğrafi çekilmiş bende baktım güldüm.
Kim çekmiş bunu dedim diye evi başıma yıktı.
Kim çektiyse çekti fotoğrafa gül geç neden soruyorsun diye.
Fotoyu çeken bayan iş arkadaşı.
Hani bende mi sorun ondamı ne bicimm bir insan bu ya
Gelse anlat sorun benmişim kim çektiyse çekmiş bananeymisYarası varki gocunmuş bence
Karı koca olmaya çalışmıyorum boşanip kurtulana kadar kızıma huzurlu ortam sağlamak için çabamDevam karı koca olmaya bu davranışları yutmaya artı bir çocuk daha bişi olmaz
Evet altında birşey aramakta haklısın belli ki bişeyler var yoksa insan niye bukadar sinirlensinEşim olcak adamın telefonundan resimlere bakıyordum.
Mesai saatleri içinde işte koltukda uyurken hani kalabalık bir ortam da uyurken fotoğrafi çekilmiş bende baktım güldüm.
Kim çekmiş bunu dedim diye evi başıma yıktı.
Kim çektiyse çekti fotoğrafa gül geç neden soruyorsun diye.
Fotoyu çeken bayan iş arkadaşı.
Hani bende mi sorun ondamı ne bicimm bir insan bu ya
Yani evet kıskançlık gibi görünüyor ama gerçekten değil yada bilmiyorum öylemi acaba sadece saygı istiyorum çünkü bana bir b.k musum gibi davranıyor ve kendine çok saygı bekliyor bosanana bana çok gördüğu saygıyı başkasına vermesine katlanıyorumGeçenki konunda da yazmıştım. Boşanmak isteyen biri eşinin hareketlerini takip etmez kafasında sadece boşanmak olur bitmiştir eşini kıskanıyorsun halâ yazmıştım. Hayır demiştin.
Güzelim sen boşanamazsın. Aile kpss falan hikaye.
Kıskançlığını bastır, bu adamı böyle çek, veren taraf sen ol, yürüsün gitsin işte.
E tamam işte bitmemiş. Bak boşanmayı isteyince nasıl oluyor biliyor musun?.Yani evet kıskançlık gibi görünüyor ama gerçekten değil yada bilmiyorum öylemi acaba sadece saygı istiyorum çünkü bana bir b.k musum gibi davranıyor ve kendine çok saygı bekliyor bosanana bana çok gördüğu saygıyı başkasına vermesine katlanıyorum
İşte beklentin var hala. Bu adam böyle yapacak bişey yok dememişsin daha, o soğukluk girmemiş içine, adam sana az insan gibi davransa boşanmayı düşündüğün günleri unutacaksın.Yani evet kıskançlık gibi görünüyor ama gerçekten değil yada bilmiyorum öylemi acaba sadece saygı istiyorum çünkü bana bir b.k musum gibi davranıyor ve kendine çok saygı bekliyor bosanana bana çok gördüğu saygıyı başkasına vermesine katlanıyorum
Kızlar konu sahibinin anladığım kadarıyla ilk sorunu değil sanırım yorumları sonradan okudum problem ne acabaVe sen boşansan da yakasını bırakmayacaksın bu adamın. Ne yedi ne içti nerde gezdi kimle sürtüyor diye kafaları oynatacaksın. Sus otur desek onu da yapamıyosun. Yardım al en iyisi bu yolun sonu iyi yere çıkmıyor.
Hayır ya sadece saygı bekliyorum çok muVe sen boşansan da yakasını bırakmayacaksın bu adamın. Ne yedi ne içti nerde gezdi kimle sürtüyor diye kafaları oynatacaksın. Sus otur desek onu da yapamıyosun. Yardım al en iyisi bu yolun sonu iyi yere çıkmıyor.
O size saygı göstermiyor, çabalamıyor bile siz neden hala onu insan yerine koyup, iletişim kurmaya çalışıyorsunuz .Hayır ya sadece saygı bekliyorum çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?