Pislik gibi hissediyorum. :(

gaspard

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
16
0
6
İstanbul
Öncelikle merhaba.Herkes gibi benim de dertlerim var.Sağolsunlar hiç de eksik olmuyorlar.İki gün önce de büyük bir yıkım yaşadım.19 yaşındayım.Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı doğru düzgün erkek arkadaşım bile olmadı, kız lisesinde okuduğum için.Fakülteden bir arkadaşım oldu. Malum sosyal paylaşım sitesinden ekledi beni.Oradan öyle konuştuk.Okulda öyle bir ortam olmadığı için iki yabancı gibiyiz.Paylaşım sitesinde de öyle birkaç defa arkadaşça.Kendisi de benim gibi muhafazakar...Ben ehliyet aldım, o da almak istiyormuş, gittiğim kurs uygun diye oraya yazılmak istedi.Tamam yardımcı olurum yazdırırım seni dedim.Okul Avrupa yakasında, orada değil de geldi Üsküdar'da buluştu benimle.(Kurs Üsküdar'da) Halbuki aynı gün aynı saatte okulda ikimizin de sınavı var birlikte de çıkabilirdik.

Neyse buluştuk yürüyoruz, önden önden gidiyor ben arkadan yetişmeye çalışıyorum.Resmen kursa kadar o önde ben arkada koşturdum.Aramızda 1 metre var neredeyse.Utandığını falan anladım.Rahatlasın diye konuştum biraz kısa kısa cevap falan verdi.Yüzünü görmüyorum tabi. Kursa girdik, kapıyı açıp kendi geçti kapıyı da benim üstüme bıraktı, hiç tutmadı. Ben sinirden gülüyorum artık arkada.Böyle saçma sapan falan konuştu bir iki.Sonra ayrıldığımızda da ben gidiyorum anca giderim hoşçakal dedi bir teşekkür bile etmeden, halbuki çok koşturdum onun için.Sonra 5-10 dakika sonra paylaşım sitesinden teşekkürler yazdı.O önden ben arkadan yürürken kendimi o kadar kötü hissettim ki.Sanki ben pislikmişim gibi.Hani arkadaşça görüyorum ama acaba olur mu bir şeyler diye de düşünmüyor değildim, karşı cins sonuçta.Gerçekten çok kötü hissediyorum iki gündür, yaptığı şey çok ağrıma gitti.

Son düzenleme:
canim kendine haksizlik etmissin,
pislik gibi hissetmen icin bir neden yok,
sadece karsindaki odun o kadar

Yahu elin kaba saba adamı için sen neden pislik oluyormuşsun ben olsam kendime pislik muamelesi yapmaz "terbiyesiz, kaç yaşına gelmiş nezaket öğrenememiş" der ona saydırırdım benim günahım ne

bir pislik varsa o da o odun arkadaşın sonuçta bayansın ama o öğrenememiş nezaketi kibarlığısenin yerinde olsam hiç aldırmazdım görmüş oldun kibarlığını

tesetturlusun sanırım.kendine yazık etme.et duanı rabbine ne kişiler çıkar karşına.adam tam bir mikrop ayağınla ez gitsin

teşekkür ettiiğinde yüzüme söyleseydin falan deseydin bari..
ya da ima etseydin ne bileyim...
hiç sıkma kendini yol ver gitsin...
öküzü eğitmeye mi çalışcaksın bi de

yaptigin günah degil mi?
helalin olmayan bir erkegin pesinden kosuyorsun
aranizda birseyler olsun istiyorsun
ayrica o önde sen arkada zaten böyle olmasi gerek degil mi?

yaptigin günah degil mi?

size mi kaldı günahı sevabı ?

sizi ne ilgilendirir ki bu ?

kk da bazı insanlar kendini ne sanıyor hiç anlamış değilim ...

Son düzenleme:
arkadaşım kendini böyle hissetmen için hiçbir sebep yok lütfen rahat ol

diğer arkadaşlara katılıyorum tam bir öküz tam bir hödük profili çizdi adam bende ..

yaptigin günah degil mi?

Dalga geçilecek bi konu gibi geldi heralde size.

CakmaLaraCroft un yorumunda bizim anlamadigimiz bir kinaye olmali ..
Boyle bir yorum yapacak hanima benzemiyor kendisi zira

Hİç kendini üzme, anladığım kadarı ile sen yanlış değerlendirme diye mesafe koymaya çalışmış
Ama becerememiş, eline yüzüne bulaştırmış.
Sakın ola ki bu adama umut bağlama, Kendisine de gereken cevabı ver.

yaptigin günah degil mi?
Bunu kinaye olsun diye mi yazdınız yoksa gerçek düşünceniz mi bilemiyorum
Evet doğru günah, bu durumda kadınlar sokağa çıkmamalı.
Bir çoğumuz okul yollarından geçtik ve çalışıyoruz.
İşimiz gereği, hayat şartları gereği bir çok erkekle muhatap oluyoruz
o zaman bu da günah ve eve kapanalım.
Siz hiç toplu taşıma aracına v.s. binmiyor musunuz, bazı ortamlarda yabancı erkelerle bulunmuyor musunuz?
Kuzeniniz bile olsa haram. önce bunları gözden geçirin.
İğneyi kendinize Çuvaldızı başkasına batırın ve insanları öyle yargılayın.

Son düzenleme:
Ben buluştuğunuz arkadaşın pek muhafazakar olduğunu düşünmüyorum,zira öyle olsaydı yalnız bir bayanla buluşmazdı, sizin gereksiz bir yardımda bulunarak ,fazla iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum,ama beklenti içinde olmanızı yanlış buldum ,çünkü arkadaş ya utangaç yada bayanlara davranış tarzında bir görgüsüzlük var ,(bu devirde kaldı mı? önden yürümek vs şeyler)bu konu için boşuna kendinizi üzmeyin,derim ,sevgiler.

canım sen neden kendini kötü hissediyorsunki sadece odunun birine çatmışsın hepsi bu...
sanırım iletişim kurduğu ilk bayan sensin,onuda becerememiş ya neyse...

madem bu kadar dikkat ediyor o zaman tonla ehliyet kursundan birine gidebilirdi siz yanında olmadan.

hem de madem sordu kursun nerede olduğunu öğrendi o zaman neden yalnız gitmedi?
o kadar rahatsızsa yalnız gitseymiş.

Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Birde ciddi düşünüyordun ha bu vatandaşla? Ay böyle birisiyle evli olsan neler yaşarsın biliyor musun? Allah korumuş gerçekten azami derecede uzak durmanı tavsiye ederim...

senle ne alakası var cnm ya o asosyal bir insan bence yazışarak kendini ifade edebiliyor iki lafı bir araya getirip yüzyüze konuşamayanlardan bence böyle biriyle zamanını boşa harcama kendinden emin ayakları yere basan sağlam kişilikli insanlarla arkadaşlık kur benden sana abla tavsiyesi

Bu yaptığı resmen saygısızlık.
Hiç tanımadığım adamlar otobüs kuyruğunda öncelik veriyor bayan olduğum için.
Bu çok güzel bir davranış, nezaket.
Kaldı ki sen ona yardım etmek için oradasın, o da sanki sen yokmuşsun gibi önden gidiyor.
Muhafazakar olsa ne yazar, bir bayana nasıl davranılacağını bilmedikten sonra.
Hiç canını sıkma bence, hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…