Pislik gibi hissediyorum. :(

Şimdi bişey derdim ama demiycem susuyorum ...........................................

sen neden kendini pislik gibi hissediyorsun adam öküzün önde gideni...

CakmaLaraCroft un yorumunda bizim anlamadigimiz bir kinaye olmali ..
Boyle bir yorum yapacak hanima benzemiyor kendisi zira

sanırım daha önce konu sahibi başkasına böyle bir yorumda bulundu çakmalaracroft bir gönderme yaptı diye düşünüyorum ama sadece tahmin...

Yeni üyeyim zaten kimseye öyle bir yorum yapmadım.

Ayrıca günah olduğunu ben de biliyorum.İyi kötü yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, iyi hissettim kendimi.Zaten kendisiyle daha muhattap olmayı düşünmüyorum...

neden boyle yaptıgını sorda utandır bır dahada kımseye yapmasın boyle bısey

baya acemı herhalde ısın olmasın derım

Çok komik yaaaa :)
Kusura bakma okurken çok güldüm, hakkını helal et.
Önden önden giderken ensesine bi tane patlatsaydın :)

Çok komik yaaaa :)
Kusura bakma okurken çok güldüm, hakkını helal et.
Önden önden giderken ensesine bi tane patlatsaydın :)

Aklıma gelmedi değil açıkçası. Normalde böyle bir şey başıma gelse oracıkta bırakır giderdim, nasılsa önden gittiği için çok sonra farkına varırdı. Ama resmen ağzım dilim tutuldu öyle yürüdüm sadece, şoka girmiştim zaten.

yaptigin günah degil mi?
helalin olmayan bir erkegin pesinden kosuyorsun
aranizda birseyler olsun istiyorsun
ayrica o önde sen arkada zaten böyle olmasi gerek degil mi?

bu ne ilginç bir söylem böyle.. Şaştım kaldım vallahi. Herkesin derdi farklı saygı duymak lazım biraz.. Biz bu ülkede ne sıkıntı yaşıyorsak zaten saygısızlık yüzünden, bu sertlik yüzünden yaşıyoruz..

Konu sahibi arkadaş için şunları söyleyebilirim ki Arkadaşınızın yaptıgını muhafazakarlıkla uzaktan yakından alakalı görmüyorum bence o muhafazakarlıgı yanlış anlamış olmalı. Dinine fazlasıyla önem veren biri olabilir tamam ama bizim dinimiz hoşgörüyü,tebessümü, saygıyı ve burdan sayamayacağım kadar çok güzel meziyetlerin bir timsali değil mi ki zaten? Çok kaba bir davranış sergilemiş ki bırakın böyle bir eş adayım, arkadaşım bile olsun istemem herhalde.. Bence yaptıgı kabalıgı yüzüne vurun ki saatlerinizi harcamışsınız yani önem vermişsiniz. O size aynı önemi verememiş.

benim babamda muhafazakardır.ama kibardır. bu biraz karakterle ilgili birşey sanıırım.mesela benim erkek kuzenimde muhafazakardır.ama mesela karşı karşıya oturduğumuz zaman düşman gibi bakar bana

kusura bakma ama tam bır hödükmüş hadi herseyı geç ınsan bır tesekkur eder yahuu yüzyüzee

yaptigin günah degil mi?

ne kadar ayıp şu yazdığınız, size ne günahından, size mi soracaktı?
kız sırf muhafazakarım dedi diye hemen saldırıya geçtiniz..
çok ayıp, hiç yakışmadı size...

konu sahibi arkadaşım; bence hiç üzülme, sen yanlış bir şey yapmamışsın hiçte kötü hissetme kendini, öyle kaba saba biri hayatına hiç girmesin daha iyi, bundan sonrada samimi olma, mesafe koy aranıza...

Son düzenleme:
Bu nasıl bir uslup ya :)pıslık gıbı nasıl hıssedılır anlamıs degılım ...birde ayrıca senın derdın bumu yanı .Ne guzel ıste utangacmıs ,sen ne beklıyordun ben onu anlamadım :)

Güzelim adamın saygısız tavırlarından seni niye kendini pislik hissedesin çok komik ya erkek milletine bu kadar değer verip boş yere kendinizi düşürmeyin. Sen niye onun peşinden koşturuyorsun onu ayrıca anlamadım. Kaç yaşına gelmiş bir kıza nasıl davranılır öğrenemiş nezaket yoksunu, boşveer gitsin

şimdi farkettim yeni üye olduğunu

benim eşiminde öyle bir özelliği vardı önden gitme gibi ama o herşeyde acelecidir çok hızlı yürür yetişemezsin evin içinde bile koşturur yani bende yavaş yürümeyi seviyorum. bigün yine önden önden giderken arkadan yokoluverdim. Bidaha önden önden gidemiyor

canım koptum ya çok güldüm gece gece evin içinde bile koşturur demişsin ya ayrıca bigün arkadan yokoluvermişsin falan

yaptigin günah degil mi?

senin bu şekilde cır cır çok bilmiş tavırla eleştirmen ayıp günah değil mi .... ???? önüne gelen hafız kesildi başımıza

senin bu şekilde cır cır çok bilmiş tavırla eleştirmen ayıp günah değil mi .... ???? önüne gelen hafız kesildi başımıza

o arkadaşın kişisel yorumudur,hacılık ,hocalık,hafızlık gibi kelimelerin manasını küçültmeyelim lütfen?sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…