Bu nasıl bir uslup ya :)pıslık gıbı nasıl hıssedılır anlamıs degılım ...birde ayrıca senın derdın bumu yanı .Ne guzel ıste utangacmıs ,sen ne beklıyordun ben onu anlamadım :)
Utangaç olmasını normal karşılarım, pek konuşmamasına da laf etmedim zaten.Önden önden gitmesine bir anlam veremedim sadece.Öyle çok beklenti içinde değildim, kurs için buluşmuşuz sonuçta, niye bana çay ısmarlamadı diye hayıflanmıyorum. :)
Aklıma gelmedi değil açıkçası. Normalde böyle bir şey başıma gelse oracıkta bırakır giderdim, nasılsa önden gittiği için çok sonra farkına varırdı. Ama resmen ağzım dilim tutuldu öyle yürüdüm sadece, şoka girmiştim zaten.
konu başlığını görünce direk atladım kızlıgın falan gittide ondan pislik gibi hissediosun sandım kendini
okudukta sonrada püff ne gereksizmiş dedim cidden öyle yani
bol güneşli günler
konu sahibi
kendini pislik gibi hissetmissin..bu senin lafin kendin hakkinda
ve muhafazakar oldugunu özellikle belirtmissin
neden ?böyle bir belirtme yapmaya neden gerek duydun ?
konu sahibi
kendini pislik gibi hissetmissin..bu senin lafin kendin hakkinda
ve muhafazakar oldugunu özellikle belirtmissin
neden ?böyle bir belirtme yapmaya neden gerek duydun ?
ben muhafazakarlığını belirtmesinden rahatsızlık duymadım,
erkek arkadaşının da kendisi gibi muhafazakar olduğunu söylemiş,
önden önden yürümesinin soru sorduğunda kısa cevaplar vermesinin muhafazakarlığından kaynaklandığını mı düşündü acaba:26:
belki bu sebeple belirtmiş olabilir.
Uzun zamandır bir derdim var kısmına bakmiyordum ama anlaşılan hala birileri insanların inanclarina takılma görevini uzerilerine vazife biliyorlar galiba!!
Konu sahibi arkadaşım, takılma kendini kötü falan hissetme demek ki insanlıktan nasip alamamış bir teşekkür etmesini bile öğrenmemiş sil gitsin listenden de..
Çok ilginç bi durum ne diyeceğimi bilemedim ben de üniversite okuyorum ve tesettürlüyüm her görüşten arkadaşım var bolca hiç birinden bu şekilde bi tavır görmedim beraber ders çalışırız ,yemek yeriz ya da çıkışa beraber yürürüz,yolda karşılaşırız ,okuduğum bölümden dolayı uygulama gruplarımız da olur grup çalışması yapmamız gereken dersler olur hiç birinden böyle bi tavır görmedim iş muhafazakarlıkta,solculuktalıkta,sağcılıkta değil müslümanlıkta ateistlikte değil yani kişilikte açıkca görüyoruz.
Madem utanıyo neden sizinle gitmek istedi bunu muhafazakarlıktan dolayı yaptığını da sanmam sonuçta saygısızlıktır bu kesinlikte tepkinizi gösterin ne demek utanmak ya sen kimsin
ay şöylelerine yüz vermeyın lütfen... fasulyede kendını nimetten sanıyor... sen nıye öle hıssedıyorsun çıkar faceden sil numarasını falan fılan ondan bı cacık olmaz... ...... kenarı desem azzz yaa cok sinirlendim hadsizzzzzzzzzz