- 25 Aralık 2012
- 80
- 10
- 36
- Konu Sahibi _creative_
-
Zabıta bu gibi konularla ilgileniyor onlara şikayet edin.Alıp hayvan barınağına verebilirler.Zalim adamın yanında durmaktan
barınak iyidir.Ya da hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama hayvanseverler derneği falan varsa netten telefonlarını bulup ararsanız
belki ilgilenirler.
Cnm adam yine gittiginde hava karardiginda cozsen hayvani serbrst kalsin gitsin :-( bende hic kiyamam icim acidi insandan cok severim ben hayvanlari...kopek biseyler bulur herhalde sokakta ne biliyim :-(
hakkaten pislik..
uf canım sıkıldı her detayına kadar anlatmıssın sankı yasamıs gb oldum.
Hemen zabıtayı arayın yada ınternetten sızın yakınlarınızda var mı barınak vs. bakın ırtıbata gecın onlarla.
Ya ben böyle şeyler okuyunca çok kötü oluyorum, köpeklere dayanamıyorum hiç yazık canım benimAslında adamı bir daha gördüğünüzde bikaç laf etseniz, ama köpeğe böyle davranan biri kim bilir size neler der. Başta bir arkadaşın dediği gibi zabıtaya şikayet edin hemen, kurtulur inşallah yavrucak...
Allah kahretsin ya böyle insanları!! insan lafı bile çok fazla kalıyo böyle pisliklere... ruh hastası adam ne istiyosun el kadar sevimli köpeklerden ben böyle şeylere dayanamıyorum aşırı hayvanseverim bi de görsem ağlamaya başlarım ya da adama saldırırm herhaldeyaa belki hayvan koruma dernekleri yardımcı olabilir böyle şeylere sahiplenirler o köpekleri en azından bi çiftliğe falan verilir ne bileyim... o canavar adam sahibimi o zavallı köpeciklerin şimdi? olmaz olsun ya!!
Ya böylelerinin yatcak yeri yok gerçekteennŞu an okurken bile ne kötü olduumm
Benim 2 tane köpeğim var bişi olduğu zaman oturup ağlıyorum yanlarındaa
Çok büyük sevaba giriyosun canımm
Köpeği çözme gibi bi imkanınız yok mu ? Sokakta daha rahat yaşar eminimya da belediyeyi falan arayıp söyleseniz yazık dilleri yok ki şikayet etsinler
çocuklara ve hayvanlara edilen eziyet benı diğer durumlardan kat kat daha rahatsız edıyor ben neresı aranır nasıl yardım alınır bılmıyorum ama arkadaşların tavsıye ettiği her yolu deneyın siz bu zulmu göruyorsunuz sesız kalmak yakışmaz
adama hakaret edecek kelime bile bulamıyorum ne biçim insanlar var. insanda denemez ama. umarım bu durumun bir çözümü vardır(
Hayır bide köpek normalde ses filan yapmıyo kendi halinde oturuyo. Acıkınca doğal olarak bağırıyo hayvan o zamanda gelip vuruyo :105: bende çok duygusalım köpekleride çok seviyorum aklıma geldikçe ağlıyorum. İnternetten hayvanları koruma derneğinin numarasını buldum yarın arayacağım canım. malesef onun
nasıl sahibi olur anlamıyorum yaa böyle bi canavarda ne işi olabilirki o zavallıcıkların kıyamam onlaracanım inşallah hayvan koruma derneği sessiz kalmaz bu duruma kalmayacağını umuyorum inşallah kurtulurlar o pislik adamın elinden bir an önce ((
(null)
Mesajımı gördüğünüz anda bana ulaşın..
Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğindenim..
Özelden size numaramı yolluyorum..
Bi şekilde ordan hayvanı çıkarmalıyız..
Barınağı aramayın, barınak zaten ölüm kampı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?