Pişman mı olmuş bilmiyorum ama bana yazdıkları..

demin face de aramızda geçen konuşma.. ilk msn den yazdı ama kişi listemden sildiğim için cvp yazamadım face den attım mesaj.

o : -slm h......... nasılsın belki cvp yazmayacaksın ama ben uzun bir yolculuğa çıkıyorum insanlık hali ne olur ne olmaz kendine iyi bak a.e.o ( msn den yazdı )

ben : -özkan kişi listemde ekli değilsin cevap yazsamda gelmez yani (face de attım )
0 :-benım yazdıklarım geldıyse sorun yok ok
ben :-bu kelimeleri daha önce yazmıştık birbirimize gerek yoktu yani.sende a.e.o. iyi yolculuklar yinr intihar tarzı şeyler değildir umarım
o : - :) yok artık ıntıhar etmıyorum kendımı aştım artık geliştim

ben :-iyi sevindim senin adına :)
o :- sağolasın sen ne yapıyorsun nasılsın nerelerdesin istanbul işin ne oldu tercihler 24 ünde baslıyormus duyduguma göre

ben :- zaman gerek bana herşey için bu aralar pek yaptığım bişi yok
o :-canım hayat yaşamaya değer kafana hiç birseyi takma olur mu insan takınca saglıgından oluyor mutlu gunlerımız 1gün olur elbet benide yanlıs anlama ne zaman ıstersen biliyorum şimdi işim olmaz dersin ama her zaman yanındayım artık ne olarak görursen hiç1 zaman cekınme bir sıkıntın istegın oldugunda

ben :-şimdi bunları konuşmaya gerek yok ki özkan biz bu konuşmaları aylar önce yaptık zaten benim senden öyle bir beklentim yok.. aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmanın manası yok sende tanımışsındır beni az çok bende seni

o :-ya tanımıssındır evet ama birseylerı bıtırmıs olabılırız ama insani yönden her zman yanındayım bunu bil yeter ne zman başın sıkısırsa çekinme içinde kin olsada cekınme elımden gelenı yapmaya hazırım

ben : -teşekkürler benim için yapabilecek hiçbirşeyin yok senin özkan.düşünceli yaklaşımın için de sağol sana karşı içimde hiçbişey kalmadı ne kin ne nefret nede başka bişi normal eski bi tanıdık gibisin.
o : - sağolasın bunada şükür :) yaa salaklastım ya h....... eskidende salaktın deme akıl kalmadı bende cok unutkan oldum ya abimle ugrasıyorduk kac haftadır işten atılacaktı kafamız allak bullaktı

ben :-şimdi sohbet mi ediyoruz biz

o :- bilmiyorum rahatsız olduysan yazmayayım

ben :-rahatsız olmak değil internette ne kadar rahatsız edebilirsin ki..
bana doğru gelmiyor yazışmak hepsi bu.uymuyor benim değer yargılarıma eski sevgiliyle arkadaş kalmak,arasıra dertleşmek,haberleşmek..

o :- hıı özür dilerım o zaman

ben :- özür dilemene gerek yok taa ilk başında demiştim bnim kitabımda yazmaz o türden yok ne zaman istersen ara,yok her zaman yanındayım diye bunu sana her seferinde söyledim ama sen yazmaya devam edince çok tersleyip kırmak istemedim.

o :- tamam h..... özür dilerim yazmamaya calısırım bundan sonra

ben :- özkan özür dilenecek bi şey yok sadece anlayış göstersen yeter.ben sana nasıl bazı konularda anlayış göstermeye çalıştıysam zamanında sende dene en azından..
biliyorum birlikte uzun bi zaman geçirdik bazı şeylerin alışkanlığı devam edebilir belki ama alışkanlıklar kolay unutuluyor..

o :- tamm ustesınden gelecem canım kib hersey ıcın sagolasın

ben :- sende herşey için sağol

kızlar konuşmalar bunlar varmı bi fikri olan.benim ruh halimde bi değişiklik olmadı :26: ama sanırım yanaşmaya çalışıyor diye düşünmekle yanlış yapmışım mutsuz değildim atlatmıştım şimdide aynıyım yani özetle

Son düzenleme:

canım benim düşüncelerim senin yine ağzını aramış..şöyle ki tamam onsuz yapabildiğini hayata devam ettiğini zaten biliyordu..ama sadece ona dair içinde bir şey kalmış mı buna bakmış olmallı..
sende yüz vermeyince bozulmuş özür dilemeye başlamış..bence devam et böyle davranmaya en iyisni yapıyorsun..

öylemi dersin canım bende yanlış yorumluyordum çocuğu arkadaşça yanaşıyormuş meğer diyordum kendime :26:

sakın konuşma eğer bitirdiysen bitmiştir. çekip gideceksin...eğer alışkanlıksa alışkanlıklar bir anda bırakılır geçen ay sigarayı bıraktım ama arada bir 1 tane içim bişi olmaz dersem sigara içmeye yeniden başlarım...yani canım sen bu adamla böyle sohpete devam edersen yeniden başlayacak ...offff yeniden başlarsan bu ana kadar unutmak için çektiğin herşey yanına kar kalacak...ayrıca da kendine haksızlık etmiş olacaksın...ve emin ol o yavaştan başlamış seni kandırmaya...emin ol....ayrıca o senle konuşurken onu kırmamaya çalışma mutsuzum deme çok mutluyum de herşey yolunda de bırak acı çeksin sen çekerken iyimiydi....emin ol erkekler acı çekmez bizim çektiğimiz kadar....

yya canım rüyama bile girdi bugün polislerden kaçıyorduk,deprem oluyordu sonra çok şiddetli bizim bi bağ evi var ailem ordaymış diyorum ki oraya gidelim filan babamla 2 kardeşim ölmüştü annem deli gibiydi filan berbat bişeydi ya rüyada polis görmek de azrail diyorlar bu salakta uzun bi yolculuğa çıkıyorum filan deyince ne bilim kafm karıştı geçen hafta işe girdim diye mail atmıştı akşam bunları yazdı bilmiyorum artık :26:

işte amacıda zaten seni merakta bırakmaktı ve bunu başardı canım sen intihar felan die düşününce rüyana öyle girdi sakın öyle düşünme sakin ve rahat ol çünk artık hayatın da o yok ve bi zaman sonra bir avm de onu başka bir kızla sarmaş dolaş göreceksin ve gülümseyeceksin ama işte bu gülümsemeyi başarman gerek....umarım dilediğince olur herşey...üzülürüm güzelim kadınların aşk yüzünden harcanmasına

evet canım ya ben unuttum hani içimi külledim deyim yerindeyse intihar lafınıda geçen hafta dedi çok mutsuzum inan intiharı bile düşündüm kaç kez dedi ondan böyle oldu herhalde sağol canım yorumun için evet öyle yapacam inşallah ben çok merhametliyim gereğinden fazla olaylar ilk olduğunda çok acımasız davranabiliyorum ama sonradan üzülüp merhamet ediyorum bunada öyle oldu ama artık yazmaz sanırım demi

valla canım bence yazmaya devam edecektir çünkü hala kopamamışsınız yani bir yerlerden sana ulaşıyor ya tamamiyle ulaşmasını önle.....yada canım oluruna bırak ...ha bide şu var sende zaten yazmasını istiyosun hep gelip bakıyon yazıyomu diye bilirim bennnnn

canım unuttum diyorum, atlattım diyorum ama bi yandan içten içten pişman olsun,benden bi şans daha istesin diyorum bende ona birlikteyken bana çektirdiklerini hatırlatayım diyorum..

ama tekrar birliktelik gibi bi amacım yok kesinlikle

baby biliyom tekrar birlikte olmak gibi bir amacın yokk sadece onun seni tamamiyle silmesi canını dahada yakacak bu bir teselli ve bence sende onu hiç incitmiyon ona karşı gayet kibarsın:)

baby biliyom tekrar birlikte olmak gibi bir amacın yokk sadece onun seni tamamiyle silmesi canını dahada yakacak bu bir teselli ve bence sende onu hiç incitmiyon ona karşı gayet kibarsın:)

beni tamamiyle silmesi kısmını anlamadım tatlım zaten silmedik mi birbirimizi biz..

beni tamamiyle silmesi kısmını anlamadım tatlım zaten silmedik mi birbirimizi biz..

tamamiyle silmemiş canım hala sana bişiler yazıyo hala senin nasıl oldunu merak ediyor...hatta kendini acındırarak sana yaklaşmaya çalışıyo çünkü zayıf noktanı biliyo şimdi belki bi süre hiç mesaj yazmayacakl ve sende merak edeceksin iyimi die bu sefer sen ona ulaşmaya çalışacaksın....öyle yani tabi burda ben anlatmaya çalıştığımı tam anlatamadım affet:8

canım biliyormusun eşeklik ettim sanırım :26: akşam mail attım sanırım dün çok sert konuştum seninle kusura bakma başka bi şeye sinirlendim sana patladım iyi akşamlar diye vicdan azabı çekilecek bişi yok biliyorum ama acıyorum sanki tabi ondan cevap gelmnedi kendimi kötü hissetmiyorum sanki içim rahatlamış gibi geliyor zaten yazının sonuna iyi akşamlar deyince cevap beklemediğimi anlamasını düşündüm sence çok hatalıu bi davranış mı bu

keşke mail atmasaydın onun istediğide buydu ...bak dediklerim yavaş yavaş çıkacak canım bak ben ilişki uzmanı değilim ama sadece sen bana benziyosun sorun bu:)

keşke mail atmasaydın onun istediğide buydu ...bak dediklerim yavaş yavaş çıkacak canım bak ben ilişki uzmanı değilim ama sadece sen bana benziyosun sorun bu:)

şimdi ne düşünür yani barışmak istediğimi mi sanar :26: ya benim bi arkadaş dedi ki çok terslemişsin biraz daha ılımlı konuşsan sana tekrar deneyelim derdi sende redderdin istediğini alırdın..bende böyle olunca attım işte ya maili

bence ozamna kendine yazık edersin ki bak ediyosun o bi taraflarıyla gülüyor sana

ma aşu yolu deneseydi o tekrar deneyelim demicekti gelip kapına dayanacaktı af dileyecekti sende çektiğin acıları bi güzell dillendirecektin.... onu hiç arayıp sormadan onun yazdıklarına cevap vermeden yani onu tamamıyla silmiş olsaydın olley ozaman kapında bştecekti yalvaracaktı ohhhh sende içini dökecektin ve oda anlayacaktı sana nasıl haksızlık ettti....ne bilim böyle olmuştu

lorinlore başka hiçbişi yapmasam yine böyle olurmu ki :26: ben barışmak istemiyorum sadece pişman olsun istedim o kadar tekrar konuşma ortamı yaratıp konuşmayayım o zaman demi..

konunu okudum baştan sona...bana benzeyen biri daha..bizim de 4 seneye yakındı beraberliğimiz..birden soğudum dedi ve gitti..az mı yalvardım msjlar mailler...ben de merhametliyimdir çokk..bi de sevdiğim için hep çabaladım ama karşıdan ses yok..bi kaç ay sonra o başladı msjlar mailler falan..ha bu arada biz ayrılalı bi seneyi geçti.ben de hep ha şimdi devamı gelicek diye cevap verdim hiç terslemedim.salak kafam benim. en son bir buçuk ay önce görüştük yüz yüze ama.bahaneleri ailem askerlik falan...tekrar görüşelim konşalım dedi ama o günden beri ses soluk çıkmaı.facemi ben dondurmuştum görmesin beni diye. benden sonra o da dondurmuş..:)amacı neyse..bu süreçte hiç ben ona msj atmadım ilk atan ben olmadım.o bi şekilde bana ulaştı.izin verdim aptal gibi.ama şimdi kızıyorum kendime.seviyomuyum artık bitti içimdekiler beş yıl önce tanışmıştık onla.şimdi ise iyi bir ders oldu bana bir msj daha atarsa kwsinlikle cevap vermicem.sana tavsiyem konuşma onla.beniim gibi yapma.bzim gibi düşnmüyo onlar inan..ama şu bir gerçek ki bizim gibisini biraz zorbulurlar...

görüşmekle hata ettim sanırım zaten görüşme denilmez ki hep tersledim ben onu yazma bana dedim ama her seferinde kendisi yazardı.bi yandan merhametli yanım ağır basıyor,bi yandan da bana çektirdikleri aklıma geliyor bana tekrar deneyelim desin diye konuşayım dedim o en son kusura bakma ditye olan mesajı ondan attım :26:

bi kaç hafta önce yazdı bi baktım benim facede arkadaşlarımı eklemeye başlamış,eklediği arkadaşlarımıda normalde hiç sevmez yolda görse selam vermez aynen bu şekilde sevmediği kaç artkadaşımı eklemiş baktım.bende engelledim şimdi ortak arkadaşlar olunca tekrar konuşma ortamı çıkacak diye engelledim.sonra msn den ulaştı bana işe girmiş belediyeye o uzun yolculuğa çıkıyorum demeside ablasının yanına gitmiş tatile onu söylüyor bana uzun yolculuk diye.belediyede işe girdim ama senin iyi yerlere gelmeni kendimden daha çok isterim filan dedi bende sağol senin adına sevindim dedim.sonra dediki beni faceden engellemişsin bende dedim ortak arkadaşlar olmaya başladı gönderilerimizi görecez,yorumları görecez yine konuşma ortamı çıkacak engelledim bende en iyisi.dedi ki rahatsız olduysan silerim hepsini arkadaşlarının bende dedim yok niye rahatsız olacam seni engelledim ben onlarla yine arkadaşım dedim.ayrı olduktan sıonra kime ne yazdığın beni ne ilgilendirir ki dedi görsem ne olur görmesem ne olur dedi bende ben böyle istedim dedim. oda özgürsün tabi istediğini yapmakta dedi bende evet özgürüm dedim.
bu arada msn den yazıyor ama o esnada sürekli seni rahatsız ediyorsam yazmayayım filan dedi bende rahatsız olmuyorum yazmaman gerektiğini defalarca söyledim dedim.sonra hıı diyip güldü neyse ben çıkıyorum dedi bişey istiyormusun dedi bende yok ne isteyecem ii gecekler dedim.çıktı 2dk sürmedi tekrar açtı.

bi iki bişe daha yazdı sonra rahatsız olma durumuna girdi ha bide sıklıkla çok salaklaştım,salak gibiyim filan deyip durdu yine rahatsız oluyorsan yazmayayım dedi bende dedim özkan hakkaten alınma ama baya salaklaşmışsın görmeyeli dedim rahatsız olsam seni engellemek bi tık değilmi dedim

bişey diyemedi tabi ki

bide diyorki o nefret ettiğim içkiyi bile içmeye başladım bende hıı öyle mi dedim.evet böbrek taşım yüzümden bi kaç gün hastanede yattım doktor arasıra bira iç iyi gelir dedi bende içmeye başladım artık her kafam bozulduğunda içiyorum dedi bende dedimki ben sana dediğimde o ayyaşların uydurması demiştin bak Allahın sopası yok işte dedim o da evet haklısın dedi

sonra sevgiliyken hiç ilgilenmediği uykumla ilgilenip sen bu saatlere kadar oturamazdın uykunun gelmiş olması lazım dı filan dedi bende dedim o eskidendi çok şey değişti artık o da diyor ya benimde uyumam lazım ama sabah 6 olmasa uyuyamıyorum filan dedi bende hıı alışırsın dedim sonra bi kaç dk geçincede hiç bişi yapmadan çıktım ç.dışı oldum aradan 2-3 geçti işte şimdi daha konuşmadık tekrar bazen msn de aynı anda online oluyoruz ama yazmıyor ben zaten hep meşgul olarak açtığım içibn özellikle msn i açmasam onun online olup olmadığını göremiyorum.

bu arada çok uzun oldu biliyorum ama o eklediği arkadaşlarımdan birinin durumuna yorum yapmıştı kız ilişkisi yok diye durum bildirimi yapmıştı.bide durumuna ''hayatım giderek artılanıyor yazmış'' bizimkide ''bende merak ettim :)'' yazmış sonra kız '' hayatından bazı insanlar çıkınca öyle oluyor bak ben dedim sıra sende) '' yazmış özkanda '' kim çıktı hayatından canım anlamadım yazmış bende belediyede işe başladım yazmış..

tabi ben facede engellediğim için bunun yorumlarını göremiyorum gören bi arkadaş kendi face şifresini bana söyledi öyle girip baktım işte..

yorumunuz varmı biliyorum hiç uğraşmamalı ama zamanında nefret ediyorum gıcık kapıyorum bu kızdan dediği insana canım yazmış kıskandım diyemem ama kafamı kurcaladı işte :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…