Pişman mı olmuş bilmiyorum ama bana yazdıkları..

seninde zor hayatım işin aynı yerde çalısıyosunuz birde :S bilmiyrum yani fena o beklemeyi bende cok iyi bilirim mesaj atsn diye ama yoook nerdeeeee hepimze büyük sabrlar dfiliyorm

seninde zor hayatım işin aynı yerde çalısıyosunuz birde :S bilmiyrum yani fena o beklemeyi bende cok iyi bilirim mesaj atsn diye ama yoook nerdeeeee hepimze büyük sabrlar dfiliyorm

canım aynı yerde çalışmıyoruz biz ben satış danışmanıyım çalıştığım yerin önünden geçti beni gördü,sonra 1 saat sonra filan tekrar geçti bende o esna arkadaşla konuşup gülüyordum onada bakınca gayrı ihtiyari gülmüş bulundum işte..

oda bana baktı gülümsedi görüş açısından çıkana kadar

hım anladım canım tüh ya :) ama olsn seni gülerken görmesi iyi bişiy yani onsuzda neşenin yernde oldugunu anlamıstr

hım anladım canım tüh ya :) ama olsn seni gülerken görmesi iyi bişiy yani onsuzda neşenin yernde oldugunu anlamıstr

iyiden iyiye aklıma gelir oldu ya bu gece rüyamda gördüm..
kızın birini almış gelmiş elinden tutmuş bana 'biliyormusun ayrılmamız çok iyi oldu çok mutluyum filan diyordu ' ama fazla sinirlenmiyormuşum içten içe üzülüyordum :26:

yaa nerden gördüm ben bunu :84:

ızdırabını Allah görmüş,ve senn duanı kabul etmiş.darısı benm başıma.
köpekler kadarda pişmanda olsa sen onca acılı günlerini 1 kalemde silemessin. zaten ilk bşda nefret edrsn ondan daha snra ona krşı en ufacık hiçbişey. initkam almak isdiyorsan tam zamanı senin çkdiğini çksin.ama yok Allah'ından bulsun dersen bi zamanlar uğrunda can çekişiyordum sen gittin,qelemeyeceğini bilmeliydin hiçbirşey eskisi gibi deil. cevabyla içini rahatlatablrsn

canım inşallah sende atlatırsın en kısa zamanda..
barışalım demeye yüzü yok sanırım..
ya da yüreği..
ona olan sevgimi,ilgimi,değerimi,yokluğumu herşeyi anlamış ve pişman olmuştur bundan eminim..
bana daha 1 ay öncesine kadar sensiz mutsuzum umurumda değilmiş gibi davrandım ama kendi mezarımı kazmışım dedi..
ama bu kadar yani..
keşke ben ona mail atmasaydım..
bilmiyorum ya..
herşeyden kendime bi anlam çıkarır oldum..
facesine benim hediye ettiğim montla çekilmiş resmi koymuş yine..
bilmiyorum benle ne kadar alakalı..
off yaa :84:
herşeyi b..mb..k etti şimdide böyle
bben ne zaman tam anlamıyla mutlu olurum acaba..
çok mutsuz değilim ama kalbimin bi köşesinde yeri halen duruyor..

canım bende cuma günü sevgilimden ayrıldım. Oda bana cumartesi günü mail atmış affet beni filan diye kolaymı ya bunun bir cezası olması lazım filan dedim. İnan bana senin ağzını aramış vur kaç yapıyo erkeklerin hepsi aynı ya çok kötüyüm diye girerler söze sonra bir duyarsın aslında iyilermiş o zaman sana daha çok koyuyo. beni arkadaş gibi görüyormuş nasıl görmek istiyorsa görsün o kadar sinirliyimki ona karşı anlatamam kaç gündür karnımda acıyla kalkıyorum yatağımdan yazıklar olsun diyorum sakın yüz verme sakın ....

canım bazı gelişmeler oldu..
geçen işyerinde yemek arasındaydım avm ye bi arkadaşım geldi bende yanına uğradım ayakta konuşuyorduk özkanın en samimi arkadaşının sevgilisi var buraya gelmiş bizi gördü hemen hamisss
diye bağırdı işte yanına gittim sarıldık filan dedi yanındaki erkek arkadaşınmıydı yok normal arkadaşımdı dedim dedi ayrılmışsınız bişeyler duydum haberim oldu filan hiç sesin soluğun çıkmıyor dedim numaramı değiştim dedi ayrılmışsınız bişeyler duydum haberim oldu filan hiç sesin soluğun çıkmıyor dedim numaramı değiştim dedi bacım üzülme ben kimin değer verip sevdiğini görüyordum o kadar görüşmelerimizde hakkımızda hayırlısıı bende edim yok iyiyim toparlanım dedi evet seni çok iyi gördüm böyle iyi görmeyi beklemiyordum dedim istanbula yerleşecektim iş filan bulucaktım ama atlattım iyiyim özkanda işe girmiş dedi bende evet haberim oldu söyledi bana dedm.dedim özkanın baktım bişeyler umurunda değil dedim benim hiç olmaz herşey gayet iyi dedim mutluyum dedim gönül isterdi ki herşey başka türlü olsun ama nasip değilmiş böyle işte anlatma ihtiyacı duydum bunlar kesin özkana gider yanımda bi erkek olduğu..

bunlar cumartesi oldu..dün özkan yine işyerimin önüne geldi avm de bizim mağazanın olduğu bölüm hep iç giyim-çorap v.s. yani ona hitap edecek bi bölüm değil neyse geçti işte ben son anda gördüm yürüyen merdivenlerden çıkınca bizim mağaza tam görünüyor baktım bana bakıyordu gülümsüyordu bende gülümsüyordum yine bozmadım gülümsememi :26: yaaa niye böyle oluyor neden gelip geçmeye başladı arkadaşının sevgilisi beni gördükten sonra geldi kulağına gitmişmidir :44: bilmiyorum böyle işte..

senin acını yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım hemde kat be kat fazla olarak..
kaç gece apğlayarak uykuya daldım inan bilmem
ama umurlarında olmuyoruz işte biz kendimizi toparlayıp iyi olunca yine çıkıyorlar ortaya :95:
çok karışık duygulara büründüm ben yaa :92: :97:

Son düzenleme:

Evet şu anda bende aynı durumdayım acı çekiyroum ama yapacak birşey yok dilerim allahtan en büyük pişmanlığı yaşasın işte senin gibi iyi birini hayatımda tanımadım filan demiş mailinde bir daha zor bulur bunlar teselli lafları işte hayatım boyunca yanımdaymış filan bende senden hiçbirşey istemiyorum diye mail attım gerçekten de istemiyorum şu ana kadar yanımda olmayan zor günümde de benimle olmasın dimi

olmasın tabi hayatım varlıkları acı verecekse yok olsunlar daha iyi
bakıyorum iş yerimin önünden geçmeye başladı,face ye filan benim çektiğim resimlerini atıyor
artık üstüme alınmak saçma belki ama böyle işte
sen en iyisini yapmışsın gayet iyi ol mutlu ol üzgün olsanda onun görebileceği yada ona haber uçurabilecek arkadaşların olduğu yerlerde ekstradan mutlu davran
mutsuz olduğunu düşünmesine izin verme seni onsuz yapamaz sanmasın

yok zaten arkadaşlarının görmesi imkansız ama sanki bir boşlıktayım. Hani bir sandal içinde fırtınanın ortasındayım da liman arıyomuşum gibi çok garip bir duygu

yok zaten arkadaşlarının görmesi imkansız ama sanki bir boşlıktayım. Hani bir sandal içinde fırtınanın ortasındayım da liman arıyomuşum gibi çok garip bir duygu

canım benimm aylar önce bana topiklerde teselli verirdi kızlar şimdide ben seni teselli etmeye çalışırım canım o hisleri çok iyi biliyorum ve yaşadım ama kim ne derse desin şu an asla yaşadıklarını sana unutturamaz..

sadece Allaha sığın sabır göster bu hislere kapılıp ona karşı bişey yapma
hepsi aynı ya sen bu acıları yaşarken umurunda olmazsın biraz unutursun kendine gelirsin sonra pat eder karşına çıkar

sağol canım çok teşekkür ederim evet Allaha sığınıyorum birşey yapmam zaten intikam aliyim felan o mizaçta biri değilim ama hakikaten pişmanlık yaşasın istiyorum ama şu an elimden birşey gelmiyor sadece kendimle ilgilenmeye ve aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum o kadar bakalım sağol şekerim

rica ederim canım bende pişman olsun istedim hep,değerimi anlasın,hayatında hep mutlu olsun ama keşke hamisi kaybetmemek için biraz daha çaba sarfetseydim desin istiyordum..

gerçi halen istiyorum
pişman olduğunu hissediyorum nitekim bazı sözleride olmuştu ama nasip tabi bakalım af dilermi..

Hamis seninle görüşmek gerçektn çok isterim aynı dertleri yaşayan biriyle bunları paylaşmak insanı rahatlatıyo canım herşeyin hayırlısı :)

bende isterdim canım keşke mümkün olabilseydi

kızlar 2 gece önce yazıştık yine dün bütün günüm berbat geçti.aklıma geldi sürekli yazdıklarını buraya yazmak istiyorum.yeni konu açsammı dedim ama gerek yok ki hem herkes mevzu ne diyecek demi ama çok kötü oldum ya aylardan sobnra ilk kez ağladım onun için neyse yazışmaları kopyalıyorum.

özkan :
slm
nasılsın ne yaptın
işlerin var galiba neyse iyi geceler
hamiş:
görmedim
iyiyim sen nasılsın
özkan:
iiyim
hamiş:
iyi
özkan:
iyi hadi iyi geceler
hamiş:
sana da
aradınmı
özkan:
aradım
hamiş:
sormasam söyleöeyeceksin
özkan:
söylenecek bır durum yok alıyle gorustum
yaprak benı enterese ettmıyor
hamiş:
beni hiçbiri enterese etmiyor
özkan:
dedıkoducu yalancılar benım ılgı alanıma gırmıyor lafımı soktum zaten kocası ıletır ona
hamiş:
kocası
özkan:
marasta bırlıkte kalıyorlar
ew tutmuslr
hamiş:
şimdi maraş ne alaka dicem bana ne
neyse beni ilgilendiren tek yanı
demediğim lafları dedi demesiydi
özkan:
artık kim yalan soyluyor bende sasırdım kendımden suphe etmeye basladım
hamiş:
yani tanıdığım sen yalan söylemez dedim
oda Allah cnımı alsın dedi
özkan:
alide hıc o yollu olmadı yalan olsaydı yaprak soylememıstı derdı ama aman ne uzatıyorsun dedı
hamiş:
Alinin zaten hep senin üzerinde bi laf sokma merakı vardı
özkan:
zaten bana laf sokmayan mı var aman bırak oyle devam etsın alıştım ben artık
bu saate kadar hıc ıflah olmadım bu saatten sonrada hıc olmam
hamiş:
iyisin sanıyordum
özkan:
ne demezsın çok ıyıyım
bedduaların fazlasıyla tuttu bır canım kaldı onunda elı kulagındadır
hamiş:
özkan sana onları kızgınlıkla söylediğimi demiştim
değilmi
özkan:
sonucta sölendı ama emın ol fazlasıyla tuttu
hamiş:
ne tuttu hayatında herşey yolunda değilmi
özkan:
boşver o kadarını bılmen gereken cok cektım cekmeyede devam edecem acım her gecen gun artacak
hamiş:
ayrılırken hiç böyle konuşmuyordun
özkan:
oldu bıttı hakkımızda boylesı hayırlıymıs kalkıp senın ıcın acı cekıyofrum demıyorum
hamiş:
biliyorum onu demediğini
ama ayrılırkende işe gidicem bilmem ne alışırsın deyip beni teselli ediyordun
acı çekecek bişeyin
yoktu
özkan:
sonradan oldu
hamiş:
ne ben beddua ettimde kaza mı geçirdin ailenden birine mş bişey oldu
acı çektiren ne
özkan:
boşver cnm sen rahat ol yeter
tek ümidimde mutlu olman
hamiş:
böyle yaptıkça herşeyi bombok ediyorsun
bana cnm deyip durma ayrıcva
şifreli şifreli konuşup durm
a
kimse,
kimseyi bilemez
özkan:
tamm özür dilerım kib konustukca berbat edıyorum galıba
en ıyısı bır daha karsına cıkmamak
hamiş:
zaten öyleydin
özkan:
tamm ayrıca canımı sevgı anlamında kullanmadım bu saatten sonrada zaten dönmem cabada sarf etmem
hamiş:
dön diye yalvaranmı varr sana işe başlayınca kalkmış her yerin maşallah gözüm yok
özkan:
yanlıs anlasılıyorum galıba bu konusmalar peşinde kosmak anlamına gelmez umarım
hamiş:
Allah daha iyisini nasip etsşin
özkan:
benım bır yerım kalkmamıs
aman senınkı kalkmıs galıba
hamiş:
benim kalkacak bi durumum yok
özkan:
benım hıc yok
hamiş:
anlamsızca davranan yazan sensin
özkan:
suç bende evet pardon ben kımımkı sıfrellı konusuyorum
ama bu saatten sonra artık hıc karsına cıkmam merak etme rahatsız olmazsın artık
hamiş:
başla
çok güzel
sen rahat ol tamam mı
asıl sen
herşeyinle mutluluklar
özkan:
ben saygı gösterdıgım ıcın saydıgım ıcın yazıp soruyorum ama yanlıs anlasıldım galıba
hamiş:
bende değer verdiğim için halen 2 çift laf ediyorum ama
yazdılan
konuşulan herşeyden farklı anlamlar çıkardığımı düşünüp
ona göre muamele ediyorsun
özkan:
canım yazma dıyorsun yere gıre canım
hamiş:
sinir ediyorsun
özkan:
bunun neyını acıklayacam
hamiş:
acı diyorsun ne acısı lan ne acısı kendimi suçlu hissetmemimi istiyorsun yada mutsuz ağlayan
yada bu şehirden gitmemi mi
özkan:
banane gıdersen gıt benım ıccın mı bu sehırde duruyorsun sankı ayrıca lanlı konusma bence yazdıgıma gırdıgıme pişman ettırme
karsında eskı ozkan yok
hamiş:
senin karşındada eski hamiş yok yazmazsan yazma,
çok müğhim değil
herşey biteli çok oluyor
bende o seni seven hergece zırlayan hamiş değilim
nerde ne yapıyor diye merak eden hamiş değilim
benim sana hiç eyvallahım yok
ha soruna gelince senin için durmuyorum bu şehirde yaşamayı senle öğrenmedim herşey senden öncede vardı
özkan :
ben tartısmaya kavga etmeye hersey ıyıyken bok etmeye calısmıyorum duzggun sevıyelı bır sekılde bıttı bırak oyle kalsın bence
hamiş:
sen uykulusun sanırım bu seviyeyi bozmak isteyen ben değilim
acısını halen çekiyorum ama sen rahat ol diyen ben miydim
özkan:
ben bırsey yapmadım acıkla dedın bosver dedım canım deme dedın
hamiş:
acısını halen çekiyorum ama sen rahat ol diyen ben miydim

özkan:
evet bendım
hamiş:
bana bi şey diyorsun açıklama istemek hakkım sanırım
özkan:
acısını cekıyorum derken ayrılıgın demedım sadece bedduaların tuttu dedım ailesel nedenlerden dolayı
hamiş:
özkan gözünü seveyim bunu deme işte ailen benim dememle mi bu hallerde
benden sonra ne oldu
söyle
tamam haklısın diyeyim
özkan:
senın yuzunden oldu demedım ama tek sozun aklıman cıkmıyor keske soylemeseydı dıyorum ben hakedecek bırsey yapmadım hersey burnundan gelsın hıcbır ısın rastına gıtmesın çolugundan cocugundan ıksın dedın
roman mı yazıyorsun
hamiş
özür dilerim o günlerden sonra düzeldiğimde ben Allah'a dua ederken tüm beddualarımı geri almıştım.hakkımı helal etmiştim.Allah'ım çok acı çektim üzüldüm beddua ettim ama şimdi iyiyim onları söylememem gerekirdi.özkanıda ailesinide koru beddualarımı kabul etme dedim.tekrar sevsin,sevilsin mutlu olsun çocukları olsun evlenisin dedim ama sadece hayatının bi günündede olsa
hamişi kaybetmemek için biraz daha çaba sarfetseydim desin dedim.sonra sen bi ara msn de konultuktan sonra yarım çıkıp çok fenayım demiştin
o gecede Allahım
onuda demesin dedim
uınutsun çıart aklından dedim
şimdi senle ilgili hiçbişey demiyorum Allah yolunu açık etsinden başka
özkan:
allah razı olsun amacım senı uzup kafanı karrıstırmak değil
sen sılmıssın zaten
gecen gızlı nodan aradın sankı numaranı ogrensem rahatsız edecekmısım gıbı
hamiş:
rahatsızlıktan değil öğrenmek istesen bulamazmısın sanki numaramı
özkan:
belkı hayatında baska bırı vardır yada yoktur sadece hersey ınsallah yolunda ıstedıgın gıbı gıder dıyorum
hamiş:
ben numaramı tlf her çaldığında sen sandığım için değiştim rahatsızlık için değil
öyle biri olmadığını ikimizde biliyoruz
özkan:
ne dıyebılırımkı hatalarrım olmustur belkı ama hıc bır zaman kın gutmedım her zaman kendımden cok senı dusunerek hareket ettım bu yanlıs anlasıldı belkı ama ne yapalım
bu saatten sonra her zaman yanında yım bana ihtiyacın yok bılıyorum olmaz ama olurda bır sıkıntı yada ıhtıyacın olur normal dost olarak her zaman yanında oldugumu unutma
hamiş:
beni unuttun bana karşı hiçbir duygun kalmadı yani öylemi
özkan:
bu saatten sonra hersey eskısı gıbı mı olacak hamış dost olarak değilde sevgılı olarak mı yanındayım demem lazım
hamiş:
sadece soruya cevap ver özkan
özkan:
tabi ister stemez akılda yer edınıyorsun ama bıttı dıye cok uzulup cektım artık benım ıcın hamışsin degerlı bırısın unutmak zorunda oldugumu kendıme kabullendırmem bıraz zor oldu cogu yolu denedım
hamiş:
ve unuttun.
özkan:
unutmus olsam senı nasıl hatırlayacam

hamiş:

özkan:
konusyoruz ya
hamiş:
neyi kastettiğimi anladın bence sen
özkan:
sen bıtırmedın mı
hamiş:
sen doğru dürüst bi cevap vermedin henüz
özkan :
buyuk olcude ask bıttı sadece son demleerını yasıyor
zor oldu ama
sen
hamiş:
evet
özkan:
sen peki
hamiş:
açık konuşayım ben bi derdim olsa senin yanına gelip dostummuşsun gibi konuşamam hissedemem
çünkü sen benim sevgilimdin ben sana hep öyle baktım
özkan:
isedıgım cvp bu değil
hamiş:
benim içinde çok zor oldu herşey.bi yandan sınava hazırlanmaya çalışırken bi yandan senin acını yenmeye çalıştım.
özkan:
sonuc
hamiş:
istediğin cevap buysa evet bendede bi çok şey tükendi ama bazen okulu,seni görüyorum rüyalarda
özkan:
boşver tatlı hatıralar halımıze sükredelım bence.

kızlar bundan sonra net kapandı bi ara sonra geldi ben buna görüşmeyelim babında eski sevgiliyle dost olmam ben.ikimizinde hayatlarında birileri olacak,evlenicez eski sevgiliyle dost olmayı ikimizinde bünyesi kaldırmaz dedim oda sevgilimi olalım diyorsun yani dedi sonra o netten düştü böyle işte bilmiyorum beni unuttuysa neden halen yazıyor.o konuşmalarda geçen ali-yaprak mevzusuda ali bunun en samimi arkadaşı güya yaprakta sevgilisi gecen çalıştığım yere gelmöişti konuştuk filan özkanla görüşüyormusunuz dedi bende yok bi kaç defa mail attı sonra konuşmamızın doğru olmayacağını söyledim ve yazmadı dedim.aradan kaç gün geçtikten sonra özkan nette dedi senden bi laf duydum dedi çok kırılduım dedi.bende ne duydun dedim demişsinki özkan barışmak için peşimde koşuyor filan konuşmalar bunlar işte.

neyse buraya kaydedemediğim bi kaç konu daha oldu benim kafam karıştı filan oda dedi aylar geçti alışmış olman lazımde bende dedim alıştım ben senden aylar önce atlatıp,unutmuştum ama şimdi nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum oda istediğin gibi davran dedi.bide demiştiki işte eskiye dönmek istemiyorum imkansız filan bende dedim benim öyle bi niyetim olsa sen aylar önce faceden ''senden sonra hiçbişeyden zevk alamamaya başladım umurumda değilmiş gibi davrandım ama kendi mezarımı kazmışım'' dediğinde sana dönmek için herşeyi yapardım dedim ama ne kadar sevsemde sonu yoktu biliyordum dedim.bu cevabıma istinaden tek bişey diyemedi sonra

kızlar çok uzun oldu biliyorum ama lütfen okuyup yorumlayın bu benim için önemli eğer fazla cvp gelmezse yeni konu açarım vallaa :86:

yorum yapın kızlar yaaa

canım bence bu çocuğun sana karşı hala duyguları var bitmmiş yani baksana 'sevgili mi olalım diyosun yani ' sözcüğü bile bunu ispatlıyo ama işte erkek milleti kendine toz kondurmıcak ya sen bence biraz daha sessiz kalmayı dene ve köşene çekil bundan sonra herhangi bir hareket yapma neler olucak o zaman daha net anlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…