zor çok zor yaşamadan kimse anlayamaz,bilemez canım..
dediğim gibi kalbinde bitirmişsen aklına kabul ettirmesi daha kolay..
ama iş tam tersiyse o çok zor işte
ben halen salak gibi internetten mail atsın,faceye mesaj atsın diye beklenti içine girdim..
halbuki alt tarafı çalıştığım yerin önünden geçti,tekrar geçti görüş açımız kapanana kadar b aktı bende ona baktım..
o kadar
bilmiyorum unutmuştum,hissizleşmiştim,bittiği için mutluyum diyordum ama dün görünce içimde ılık bi rüzgar esti sanki,o ilk günlerdeki gibi midemde bi şeyler oldu..
umarım onu bi daha hiç görmem
unuttum unuttum deyip sonra daha beter olurum maazallah
seninde zor hayatım işin aynı yerde çalısıyosunuz birde :S bilmiyrum yani fena o beklemeyi bende cok iyi bilirim mesaj atsn diye ama yoook nerdeeeee hepimze büyük sabrlar dfiliyorm
canım aynı yerde çalışmıyoruz biz ben satış danışmanıyım çalıştığım yerin önünden geçti beni gördü,sonra 1 saat sonra filan tekrar geçti bende o esna arkadaşla konuşup gülüyordum onada bakınca gayrı ihtiyari gülmüş bulundum işte..
oda bana baktı gülümsedi görüş açısından çıkana kadar
hım anladım canım tüh ya :) ama olsn seni gülerken görmesi iyi bişiy yani onsuzda neşenin yernde oldugunu anlamıstr
ızdırabını Allah görmüş,ve senn duanı kabul etmiş.darısı benm başıma.
köpekler kadarda pişmanda olsa sen onca acılı günlerini 1 kalemde silemessin. zaten ilk bşda nefret edrsn ondan daha snra ona krşı en ufacık hiçbişey. initkam almak isdiyorsan tam zamanı senin çkdiğini çksin.ama yok Allah'ından bulsun dersen bi zamanlar uğrunda can çekişiyordum sen gittin,qelemeyeceğini bilmeliydin hiçbirşey eskisi gibi deil. cevabyla içini rahatlatablrsn
canım inşallah sende atlatırsın en kısa zamanda..
barışalım demeye yüzü yok sanırım..
ya da yüreği..
ona olan sevgimi,ilgimi,değerimi,yokluğumu herşeyi anlamış ve pişman olmuştur bundan eminim..
bana daha 1 ay öncesine kadar sensiz mutsuzum umurumda değilmiş gibi davrandım ama kendi mezarımı kazmışım dedi..
ama bu kadar yani..
keşke ben ona mail atmasaydım..
bilmiyorum ya..
herşeyden kendime bi anlam çıkarır oldum..
facesine benim hediye ettiğim montla çekilmiş resmi koymuş yine..
bilmiyorum benle ne kadar alakalı..
off yaa :84:
herşeyi b..mb..k etti şimdide böyle
bben ne zaman tam anlamıyla mutlu olurum acaba..
çok mutsuz değilim ama kalbimin bi köşesinde yeri halen duruyor..
canım bende cuma günü sevgilimden ayrıldım. Oda bana cumartesi günü mail atmış affet beni filan diye kolaymı ya bunun bir cezası olması lazım filan dedim. İnan bana senin ağzını aramış vur kaç yapıyo erkeklerin hepsi aynı ya çok kötüyüm diye girerler söze sonra bir duyarsın aslında iyilermiş o zaman sana daha çok koyuyo. beni arkadaş gibi görüyormuş nasıl görmek istiyorsa görsün o kadar sinirliyimki ona karşı anlatamam kaç gündür karnımda acıyla kalkıyorum yatağımdan yazıklar olsun diyorum sakın yüz verme sakın ....
canım bazı gelişmeler oldu..
geçen işyerinde yemek arasındaydım avm ye bi arkadaşım geldi bende yanına uğradım ayakta konuşuyorduk özkanın en samimi arkadaşının sevgilisi var buraya gelmiş bizi gördü hemen hamisss
diye bağırdı işte yanına gittim sarıldık filan dedi yanındaki erkek arkadaşınmıydı yok normal arkadaşımdı dedim dedi ayrılmışsınız bişeyler duydum haberim oldu filan hiç sesin soluğun çıkmıyor dedim numaramı değiştim dedi ayrılmışsınız bişeyler duydum haberim oldu filan hiç sesin soluğun çıkmıyor dedim numaramı değiştim dedi bacım üzülme ben kimin değer verip sevdiğini görüyordum o kadar görüşmelerimizde hakkımızda hayırlısıı bende edim yok iyiyim toparlanım dedi evet seni çok iyi gördüm böyle iyi görmeyi beklemiyordum dedim istanbula yerleşecektim iş filan bulucaktım ama atlattım iyiyim özkanda işe girmiş dedi bende evet haberim oldu söyledi bana dedm.dedim özkanın baktım bişeyler umurunda değil dedim benim hiç olmaz herşey gayet iyi dedim mutluyum dedim gönül isterdi ki herşey başka türlü olsun ama nasip değilmiş böyle işteanlatma ihtiyacı duydum bunlar kesin özkana gider yanımda bi erkek olduğu..
bunlar cumartesi oldu..dün özkan yine işyerimin önüne geldi avm de bizim mağazanın olduğu bölüm hep iç giyim-çorap v.s. yani ona hitap edecek bi bölüm değil neyse geçti işte ben son anda gördüm yürüyen merdivenlerden çıkınca bizim mağaza tam görünüyor baktım bana bakıyordu gülümsüyordu bende gülümsüyordum yine bozmadım gülümsememi :26: yaaa niye böyle oluyor neden gelip geçmeye başladı arkadaşının sevgilisi beni gördükten sonra geldi kulağına gitmişmidir :44: bilmiyorum böyle işte..
senin acını yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım hemde kat be kat fazla olarak..
kaç gece apğlayarak uykuya daldım inan bilmem
ama umurlarında olmuyoruz işte biz kendimizi toparlayıp iyi olunca yine çıkıyorlar ortaya :95:
çok karışık duygulara büründüm ben yaa :92: :97:
Evet şu anda bende aynı durumdayım acı çekiyroum ama yapacak birşey yok dilerim allahtan en büyük pişmanlığı yaşasın işte senin gibi iyi birini hayatımda tanımadım filan demiş mailinde bir daha zor bulur bunlar teselli lafları işte hayatım boyunca yanımdaymış filan bende senden hiçbirşey istemiyorum diye mail attım gerçekten de istemiyorum şu ana kadar yanımda olmayan zor günümde de benimle olmasın dimi
olmasın tabi hayatım varlıkları acı verecekse yok olsunlar daha iyi
bakıyorum iş yerimin önünden geçmeye başladı,face ye filan benim çektiğim resimlerini atıyor
artık üstüme alınmak saçma belki ama böyle işte
sen en iyisini yapmışsın gayet iyi ol mutlu ol üzgün olsanda onun görebileceği yada ona haber uçurabilecek arkadaşların olduğu yerlerde ekstradan mutlu davran
mutsuz olduğunu düşünmesine izin verme seni onsuz yapamaz sanmasın
yok zaten arkadaşlarının görmesi imkansız ama sanki bir boşlıktayım. Hani bir sandal içinde fırtınanın ortasındayım da liman arıyomuşum gibi çok garip bir duygu
canım benimmaylar önce bana topiklerde teselli verirdi kızlar şimdide ben seni teselli etmeye çalışırım canım o hisleri çok iyi biliyorum ve yaşadım ama kim ne derse desin şu an asla yaşadıklarını sana unutturamaz..
sadece Allaha sığın sabır göster bu hislere kapılıp ona karşı bişey yapma
hepsi aynı ya sen bu acıları yaşarken umurunda olmazsın biraz unutursun kendine gelirsin sonra pat eder karşına çıkar
sağol canım çok teşekkür ederim evet Allaha sığınıyorum birşey yapmam zaten intikam aliyim felan o mizaçta biri değilim ama hakikaten pişmanlık yaşasın istiyorum ama şu an elimden birşey gelmiyor sadece kendimle ilgilenmeye ve aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum o kadar bakalım sağol şekerim
rica ederim canımbende pişman olsun istedim hep,değerimi anlasın,hayatında hep mutlu olsun ama keşke hamisi kaybetmemek için biraz daha çaba sarfetseydim desin istiyordum..
gerçi halen istiyorum
pişman olduğunu hissediyorum nitekim bazı sözleride olmuştu ama nasip tabi bakalım af dilermi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?