• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman mı olmuş bilmiyorum ama bana yazdıkları..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
4 yılına giren ilişkim eylül ayında bitti.konularım var ordan bakıp öğrenebilirsiniz kızlar.çok zor günler geçirdim çok dua ettim allahıma şükür acısı geçti atlatabildim..ilk 1 aydan itibaren bana internetten ulaşıp nasıl olduğumu sorar oldu telefonumu değiştim çünkü.hatta attığı maille ilgili de bi başlık açmıştımm :31: ama her defasında tersledim.çünkü ben ayrıldığım biriyle arkadaş olarak kalmam görüşmem bana prensip olarak ters.dün akşam kpss yi sordu bende başta tersledim yine.sonra aile sorunları hep vardı intiharı düşünüyorum filan dedi dertleştik biraz sonraki mailinde aynen şöyle yazdı ''mutsuzum vallah mutsuzum ne desen haklısın senden sonra hıcbırseyden zevk almamaya basladım kendı mezarımı kaazdım umurumda değilmiş gibi hareket ettım ama olmuyor yapamıyorum sasırdım bende '' ben aileni at diyemem ama kendini düşünmen lazım hayatın boyunca mutsuz olursun bu gidişle diye yazdım oda bunu yazdı..

kızlar bişey hissetmiyorum artık unutmadım ama hissizleştim işte acı çekmiyorum artık çok şükür..kırılmalarım,ağlamalarım o kadar fazlaydı ki..

şimdi oda kötü olsun istemiyorum ama sadece beni kaybettiğiiçin pişman olsun istemiştim tek dileğim diye yazmıştım..neyse canlarımm durum bu sizce o ne durumdadır merak ediyorummm

Hep böyle olur zaten tam unuttum acı cekmiyorum artık derken hortlayıverir eski sevgililer.
Bende senin gibi eski sevgiliyle arkadas olunamayacagını düsünüyorum.
Kafanı karıstırmasına izin vermemelisin eger gercekten benim icin bitti diyorsan.

Son düzenleme:
Evet senden sonra hayatı yolunda gitmemiş.
Belki hayatında olmaman etkilemiş evet.
Ama belki de hayatı yolunda gitmeyince hep ona destek olan seni aradı yanında.
Ailesiyle olan sorunları atlatamadı en azından kendine değer veren senin yanında kendini değerli hissetmek istedi bunları bilemezsin.
Zor durumdayken belki biraz konuşup yanında olabilirsin sonuçta önceden paylaşılan şeyler var ne kadar üzsede seni ama bence bu ilişkinin dönüşü olmamalı ..

evet kızlar haklısınız benim içinde geri dönüşü olmayacak çünkü vazgeçtim içimde yanan o ateş söndü..ailesi için anne babası için beni ne kadar ihmal etti ,üzdü,kırdı..açtığım başlıklarda anlatmıştım neler olduğunu..normaldede hep yazmasın diye terslerdim ,yazma konuşacak bişeyimiz yok dedimm..

ama üzüldüm durumuna dertleştim bi kaç mesajdan sonra canım yazmaya başladı..şimdi kalkıp bu laftan anlam çıkarmam yersiz tabiki ama benim dostça yaklaşımımımdan başka anlam çıkarmadını istemem..kavgalarımızdan birinde sen ıssız adamda ki alper gibi olacaksın beni kaybedeceksin,şimdi mutlu olursun ama zamanı gelince çok pişman olacaksın,ben seni çok sevdim,çok değer verdim ama gidersem dönmem sen pişman olursun ama ben ada değilim seni sevmeye devam etmem etmeyecem dedim..çünkü köreltti duygularımı..
:50:

Umarım duyguların mantığının önüne geçmez ve üzülmezsin arkadaşım.
Bizimle de paylaş olur mu gelişmelerini?

paylaşırım tabiki canım sizlerle..

beni hepdinleyen teselli eden kadınlar kulübü kızlarına teşekkürler.. :16:

Acıma sakın canım. Biz çok meyilliyiz kıyamamaya; ama onlar tek kalemde silip atabiliyorlar.

Acıma sakın canım. Biz çok meyilliyiz kıyamamaya; ama onlar tek kalemde silip atabiliyorlar.

evet bencede...kadınlar hemen yelkenleri suya indiriyor (çoğunluğu)... bir tek güzel söze geri dönüş yapabiliyor... malesef bende öyle bir dönüş yapmıştım ama hiçbir şey eskisi gibi olamazdı olmadı da zaten... tamamen bitti... boşu boşuna kendimizi üzüyoruz... beyefendiler istediklerini istedikleri anda elde etmek istiyorlar... onların keyfine göre yaşamak büyük hata... zamnında acınızı çekmişsiniz ve içinizden birşeyler kopmuş artık... kafanızı karıştırmasına izin vermeyin... onların derdi arkalarında sızlanacak üzülecek kızlar bırakmak... bakıyorlarki karşı taraf atlatmış hayatına devam ediyor... bu durumu kabullenemiyorlar... geri döndürme çabaları aslında egolarını tatmin etmek için...

evet bencede...kadınlar hemen yelkenleri suya indiriyor (çoğunluğu)... bir tek güzel söze geri dönüş yapabiliyor... malesef bende öyle bir dönüş yapmıştım ama hiçbir şey eskisi gibi olamazdı olmadı da zaten... tamamen bitti... boşu boşuna kendimizi üzüyoruz... beyefendiler istediklerini istedikleri anda elde etmek istiyorlar... onların keyfine göre yaşamak büyük hata... zamnında acınızı çekmişsiniz ve içinizden birşeyler kopmuş artık... kafanızı karıştırmasına izin vermeyin... onların derdi arkalarında sızlanacak üzülecek kızlar bırakmak... bakıyorlarki karşı taraf atlatmış hayatına devam ediyor... bu durumu kabullenemiyorlar... geri döndürme çabaları aslında egolarını tatmin etmek için...

evet en yakın arkadaşımada anlattım face deki mesajlarını okuttum dediki ben iki defa arkadaşlarıyla gördüm gayet mutlu,neşeliydi sana öyle ayaklar yapmış dedi.bide halen benim ona hediye ettiğim montu görmüş üstünde ben ayrılınca herşeyi yaktım onun bana aldığı herşeyi işte..dedim ki bak ne kadar karaktersiz ayrıldığım halde daha benim hediyemi mi giyiyormuş..oda öyle deme belki halen değer veriyordur onun için giyiyordur dedi bende amannn dedim sevgiliyken vermediği değeri ayrıykende vermesin.hani bi laf vardır bayramdan sonra gelen kına g...te yakılır diye..aynen öyle işte benim durumum ayaklarıma yalvarsada boş.. :57:

ben sadece sorunlarını anlatınca onun için üzüldüm hatta dua bile ettim..demek amacı beni geri döndürmek öylemi ..ayrılırken defalarca helallik istedi ilk zamanlar çok kızgındım haram ettim beddualar,küfürler ettim ama onlar kızgınlıkla söylenmiş sözlerdi dedim hakkım helal olsun herşey geride kaldı sen kendine bak hayatını kurtar dedimyoksa ömür boyu mutsuz olursun dedim bu mesajımdan sonra işte konuda yazdığım sözleri yazdı.. :31:

bende bilmiyorum açıkçası ilk anda merak uyanıyor bende ama sonradan amann canı cehenneme diyorum.ben bu hale gelene kadar o nerdeydi şimdi biraz düzelmeye başlayınca mesajlar yazmaya başladı..

evet en yakın arkadaşımada anlattım face deki mesajlarını okuttum dediki ben iki defa arkadaşlarıyla gördüm gayet mutlu,neşeliydi sana öyle ayaklar yapmış dedi.bide halen benim ona hediye ettiğim montu görmüş üstünde ben ayrılınca herşeyi yaktım onun bana aldığı herşeyi işte..dedim ki bak ne kadar karaktersiz ayrıldığım halde daha benim hediyemi mi giyiyormuş..oda öyle deme belki halen değer veriyordur onun için giyiyordur dedi bende amannn dedim sevgiliyken vermediği değeri ayrıykende vermesin.hani bi laf vardır bayramdan sonra gelen kına g...te yakılır diye..aynen öyle işte benim durumum ayaklarıma yalvarsada boş.. :57:

ben sadece sorunlarını anlatınca onun için üzüldüm hatta dua bile ettim..demek amacı beni geri döndürmek öylemi ..ayrılırken defalarca helallik istedi ilk zamanlar çok kızgındım haram ettim beddualar,küfürler ettim ama onlar kızgınlıkla söylenmiş sözlerdi dedim hakkım helal olsun herşey geride kaldı sen kendine bak hayatını kurtar dedimyoksa ömür boyu mutsuz olursun dedim bu mesajımdan sonra işte konuda yazdığım sözleri yazdı.. :31:

bende bilmiyorum açıkçası ilk anda merak uyanıyor bende ama sonradan amann canı cehenneme diyorum.ben bu hale gelene kadar o nerdeydi şimdi biraz düzelmeye başlayınca mesajlar yazmaya başladı..

eski çıktığınız rol mu yapıyor ya da gerçekten mi pişman sizden ayrıldığı için bilemem ama..
bildiğim tek şey var insanların yüzü gülebilir mutlu görünebilir ama içi başka söyler...
bu kız ya da erkek hepimizde böyledir..hep demezmiyiz onun karşısında güçle görün
üzüldüğünü belli etme diye o yüzden bunu kimse bilemez
bilinen bir yol varır o da size karşı davranışları..:82:

eski çıktığınız rol mu yapıyor ya da gerçekten mi pişman sizden ayrıldığı için bilemem ama..
bildiğim tek şey var insanların yüzü gülebilir mutlu görünebilir ama içi başka söyler...
bu kız ya da erkek hepimizde böyledir..hep demezmiyiz onun karşısında güçle görün
üzüldüğünü belli etme diye o yüzden bunu kimse bilemez
bilinen bir yol varır o da size karşı davranışları..:82:

haklısın canım... üzgün olsun istemiyorum ama ne bileyim yapabilecek bişeyim de yok bu sonu bizim o hazırladı.. :31:

beyninde bitirmişsin ne güzel,bundan sonrasıda olacağını sanmıyorum vede olmamalıda zaten.ben hiç inandırıcı bulmadım erkek arkadaşının yazdıklarını.şuan boşluktadır sığınacak bir liman arıyor tilki misali kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyor.vede arkadaşının söylediğine göre gayette mutlu ve mesutmuş.sana bence yavaştan yavaştan yaklaşmaya çalışıyor.hayatına istediği anda girip çıkmasına asla izin verme.vede asla ve asla onun için üzülme.sende çok acılar yaşadın onun yüzünden sana yaşattıklarını hatırla ve teselli falanda etmeye çalışma.ne hali varsa görsün.etme bulma dünyası işte boşuna dememişler:):55:

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır !!
zaten kaybettiklerini anlayınca dönerler sinsi sinsi..

ama kürkün içindeki ile değilde, kürkün ederiyle ilgilenmen gerekiyor... sakın yumuşama.

Sevgiler

teşekkürler kızlar yumuşamayacam tabikide atlatana kadar ne çektim allah bide ben bilirim..ne yapıyorsa yapsın bitti .. :47:

belki gerçekten üzüldü ondan giydi montunu hala seviyor... belki de rol yapıyor... belki dışı gülüyor içi kan ağlıyor belki de tam tersi mutlu... bunlar olasılık... ama ortada gerçek olan tek şey var... şu an o kafasında bitirmiş olsaydı sizin gibi vicdanlı davranmazdı... hemen arayı soğutma yollarına başvurur, sizin duygularınızı çok da önemsemezdi... acaba o kötü mü şu an diye düşünmezdi... siz kendi başınıza acınızı atlatmaya çalışıyor olurdunuz... siz acınızı yaşarken o acınıza ortak olmazdı... ama kendisi acı çeken konumuna düşünce sizin ince düşünmenizi vicdanlı davranmanızı bekliyor... siz nasıl tek başınıza acı çektiyseniz bir zahmet o da acı çekmeyi öğrensin... biraz fesatçaymış gibi gelebilir şu yazdıklarım size... onun yerinde olmadığım için acımasız yargılamış gibi görünebilirm...
ama birkaç istisna dışında malesef erkeklerin huyları aynı kapıya çıkıyor... aynı periyorlardan geçiyor duyguları... üzülen neden bizler olacakmışız...:19:

belki gerçekten üzüldü ondan giydi montunu hala seviyor... belki de rol yapıyor... belki dışı gülüyor içi kan ağlıyor belki de tam tersi mutlu... bunlar olasılık... ama ortada gerçek olan tek şey var... şu an o kafasında bitirmiş olsaydı sizin gibi vicdanlı davranmazdı... hemen arayı soğutma yollarına başvurur, sizin duygularınızı çok da önemsemezdi... acaba o kötü mü şu an diye düşünmezdi... siz kendi başınıza acınızı atlatmaya çalışıyor olurdunuz... siz acınızı yaşarken o acınıza ortak olmazdı... ama kendisi acı çeken konumuna düşünce sizin ince düşünmenizi vicdanlı davranmanızı bekliyor... siz nasıl tek başınıza acı çektiyseniz bir zahmet o da acı çekmeyi öğrensin... biraz fesatçaymış gibi gelebilir şu yazdıklarım size... onun yerinde olmadığım için acımasız yargılamış gibi görünebilirm...
ama birkaç istisna dışında malesef erkeklerin huyları aynı kapıya çıkıyor... aynı periyorlardan geçiyor duyguları... üzülen neden bizler olacakmışız...:19:

haklısın canım çok hemde..hayır hiç te fesatça değil gayet haklı ve yerinde sözleriniz.. aptal ya ya da ben mi aptal demin face hesabıma mesaj atmış slm nasılsın ne yapıyorsun dün seni annenle çarşıda gördüm sende beni gördünmü diyor bende eeee dedim..annen nt nin karşısındaki pastanedeydi sende onu bekliyorsun dedi bende hııı dedim cevap yazmadı tekrar :63: tekrar yazmaya başlarsa engelleyecem bu sefer..

ben ayrıldığımızda hüngür hüngür ağlıyordum ona facebooktan mesaj atyordum arkadaş olmayanların mesaj atma seçeneğini kapatmıştı sırf ben yazıyorum diye.. :36: pislik artık çok düşer o benim peşime ama bitti kendi yaralarımı sardım,sarmayı öğrendim onada,onun o ilgisiz,duygusuz aşkına da ihtiyacım yok :47: dilerim aşk acısı çeken herkes atlatır..

hem kendi mesaj atıyor faceden... hem de devamını getirmiyor... adama bak ya... canım sen kendini hazır hissettiğinde faceden de çıkar onu... ilerde canın çok sıkılır şu face olayı yüzünden... sakın ne yapıyor ediyor diye takip edeyim deme... ilişkiler zaten sorunlu artık... bir de face/msn olayı girince daha bir şüpheye gereksiz moral bozukluklarına ve geç unutmalara yol açıyor... iyi yapıyorsun umursamamakla... ona hak ettiği değerden daha fazlasını verirsen ilerde pişman olursun yumuşadığın için... (ki değer verilmemeyi hak ediyor) ...
kutluyorum canım en doğrusunu yaptığın için:)

canım yok face hesabımdan ayrılır ayrılmaz sildim..hiç işim olmaz

Garanti döndü dolaştı senin gibisini bulamadı. Özgürlüğün çok da bir şey olmadığını gördü, geri döndü.
Yarısından fazlası aynı bu erkeklerin. Sen ona geri dönsen bile hiçbir şey eskisi gibi olmuyor canım. Artık sadece insan olarak seviyorsun. O da onların insanlıkları mükemmel olduğu için değil, biz fazla iyi niyetli olduğumuz için.

Garanti döndü dolaştı senin gibisini bulamadı. Özgürlüğün çok da bir şey olmadığını gördü, geri döndü.
Yarısından fazlası aynı bu erkeklerin. Sen ona geri dönsen bile hiçbir şey eskisi gibi olmuyor canım. Artık sadece insan olarak seviyorsun. O da onların insanlıkları mükemmel olduğu için değil, biz fazla iyi niyetli olduğumuz için.

ewet gerçekten iyi niyetliyiz biz ya :31: bende böyleyim bazen keşke olmasaydım diyorum ama çok iyi niyetliyim ewet hep o yüzden kaybediyorum zaten ..

ama artık maymun gözünü açtı :27:

Back
X