4 yılına giren ilişkim eylül ayında bitti.konularım var ordan bakıp öğrenebilirsiniz kızlar.çok zor günler geçirdim çok dua ettim allahıma şükür acısı geçti atlatabildim..ilk 1 aydan itibaren bana internetten ulaşıp nasıl olduğumu sorar oldu telefonumu değiştim çünkü.hatta attığı maille ilgili de bi başlık açmıştımm
ama her defasında tersledim.çünkü ben ayrıldığım biriyle arkadaş olarak kalmam görüşmem bana prensip olarak ters.dün akşam kpss yi sordu bende başta tersledim yine.sonra aile sorunları hep vardı intiharı düşünüyorum filan dedi dertleştik biraz sonraki mailinde aynen şöyle yazdı ''mutsuzum vallah mutsuzum ne desen haklısın senden sonra hıcbırseyden zevk almamaya basladım kendı mezarımı kaazdım umurumda değilmiş gibi hareket ettım ama olmuyor yapamıyorum sasırdım bende '' ben aileni at diyemem ama kendini düşünmen lazım hayatın boyunca mutsuz olursun bu gidişle diye yazdım oda bunu yazdı..
kızlar bişey hissetmiyorum artık unutmadım ama hissizleştim işte acı çekmiyorum artık çok şükür..kırılmalarım,ağlamalarım o kadar fazlaydı ki..
şimdi oda kötü olsun istemiyorum ama sadece beni kaybettiğiiçin pişman olsun istemiştim tek dileğim diye yazmıştım..neyse canlarımm durum bu sizce o ne durumdadır merak ediyorummm

kızlar bişey hissetmiyorum artık unutmadım ama hissizleştim işte acı çekmiyorum artık çok şükür..kırılmalarım,ağlamalarım o kadar fazlaydı ki..
şimdi oda kötü olsun istemiyorum ama sadece beni kaybettiğiiçin pişman olsun istemiştim tek dileğim diye yazmıştım..neyse canlarımm durum bu sizce o ne durumdadır merak ediyorummm