Pismanligim yok sozleri bana pek inandirici gelmiyor nedense. . Hayatimiz boyunca mutlaka vardir insani etkileyen keşke ler pismanliklar.. illa buyuk hata degildir ki pismanliklar.. mesela meslek seciminiz sizi cok mutlu etmiyordur yada kilolu birisinizdir hep keske diyerek hic zayif biri olamamissinizdir yada bir huyunuzdan nefret edersiniz sizi keskelere suruklemistir.. Allah kimseye buyuk pismanliklar vermesin de mutlaka kucuk seyler vardir kusursuz kimse yoktur
hayatım çeşitli dönemlerinde birçok pişmanlığım oldu.ama şunu söylebilirimki aynılarını tekrarlamış olmak en büyük pişmanlığım olur. onun için hata olarak düşündüğüm pişman olduğum ne varsa tekrarlamamak adına elimden geleni yapıyorum.sanırım pişman olmanın da tek karı bu.
Hepimizin hayatinda inisler, cikislar, keskin virajlar ve pismanliklar mutlaka vardır. . Belki kizginlik yada hirstan kaybedilmislikler. Pismanliklarimizi yazsak belki icimizden bir sıkıntı yok olacak... Var mi pismanliklariniz kizlar??
Ilk cevap benden gelsin... Cok sevdigim bir arkadasimi yillar once kiskanclik mi aptallik mi evlendiginde gitmedim sudan sebeple kirginlik cikardim ki kizin hic sucu yoktu... Yillar gecti pismanim ozluyorum.. Simdi de yillar gecti aramak imkansiz gibi ama özlüyorum hem de cok...
pismanlık duyacagım kadar buyuk birsey yaşamadım.
ama keskelerim var...
keske gecmisimde bazı insanlara o kadar fazla taviz vermeseydim, aman kırılmasınlar diye içime atıp susmasaydım.
sonuc yine aynı oldu. karsıdaki yuzsuz arsız davranıyorsa hicbir sey degismiyormus.
Peki arasanız n'olur? Aynı bize anlattığınız gibi, sen haklıydın, ben haksız, pişmanım ve seni özlüyorum deseniz? En kötü ihtimal, ne yüzle beni arıyorsun, ben seni sildim, der di mi? Ama dediğiniz gibi çok sevdiğiniz biriyse bu riski almaya değmez mi? Değmiyorsa tek nedeni enaniyetten değil midir? En başta kopma nedeniniz? (Nacizhane bir gözlem/tavsiyedir. Kimseyi eleştirmek haddim değil)
Ilk cevap benden gelsin... Cok sevdigim bir arkadasimi yillar once kiskanclik mi aptallik mi evlendiginde gitmedim sudan sebeple kirginlik cikardim ki kizin hic sucu yoktu... Yillar gecti pismanim ozluyorum.. Simdi de yillar gecti aramak imkansiz gibi ama özlüyorum hem de cok...
Haklisiniz aslinda ben de cok dusundum de incitmek te istemiyorum. . Ben hamileyim ve o bes kez bebegini kaybetmis galiba anne karninda bebek anne kanindan zehirlenip ölüyor mus... simdi de nispet mi der uzulur mu diye korkuyorum. . Ve hamilelik insani cok duygusal yapiyormus arkadasimi da özlüyorum. .
Haklisiniz aslinda ben de cok dusundum de incitmek te istemiyorum. . Ben hamileyim ve o bes kez bebegini kaybetmis galiba anne karninda bebek anne kanindan zehirlenip ölüyor mus... simdi de nispet mi der uzulur mu diye korkuyorum. . Ve hamilelik insani cok duygusal yapiyormus arkadasimi da özlüyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?