• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisman misiniz:-(

herkesin pişmanlıkları vardır mutlaka, benim de var ...ama şöyle de bişey var ben bugün sahip olduğum birçok şeye bu pişmanlıklar sayesinde sahip oldum ve yine hayatımdaki birçok şeyin kıymetini bilebiliyorsam yine bu pişmanlıklarım sayesinde...demem o ki bi yanım bu hatalar hiç olmasaydı keşke bu kadar üzülmeseydim dese de aslında hayatımda ki en büyüğünden en küçüğüne tüm pişmanlıklarımı iyi ki yaşamışım..onları yaşamasaydım kesinlikle bugün sahip olduğum hayatı yaşayamazdım...

en yakın arkadaşımı ufak bir hatadan dolayı kaybettim. aradan 2 yıl geçti çok pişman oldum eski günlerdeki gibi olmak istedim ama olmadı :( hala aklıma gelir ve çok kötü olurum çok özlüyorumm ama artık eskisi gibi olunmicak biliyorum..

en yakın arkadaşımı ufak bir hatadan dolayı kaybettim. aradan 2 yıl geçti çok pişman oldum eski günlerdeki gibi olmak istedim ama olmadı :( hala aklıma gelir ve çok kötü olurum çok özlüyorumm ama artık eskisi gibi olunmicak biliyorum..

Sizde ayni benim gibisiniz.... Bende arkadasim icin üzülüyorum. Bir zamanlar en yakinimiz olan kisiyle aramizin bozulması en kotusuymus bende anladim... Hakkimizda hayirlisi tatlim..

Sizde ayni benim gibisiniz.... Bende arkadasim icin üzülüyorum. Bir zamanlar en yakinimiz olan kisiyle aramizin bozulması en kotusuymus bende anladim... Hakkimizda hayirlisi tatlim..

evet ya gerçekten çok kötüymüş keşke ilk zamanlrda özür dileseydim de o zaman barışsaydık diyorum ama keşkelerle kalıyoruz işte. hayırlısıı

Valla ne yalan soyliyim benim pismanliklarim var..keskelerim mi desem buna bilmiyorum ama sunu soyle yapmasaydim,bunu boyle deseydim,ona bu sekilde davranmasaydim gibisinden dusuncelerim cok..hata derseniz sanirim 2-3hatamda var hayatima dair.ama hatasiz kul olmazmis..

Sevgilimden 5 6 ay önce ayrıldığım için çok pişmanım :43:
Belki ben haklıydım ama ne olursa olsun ayrılmamalıydım. Hemen pes etmemem gerekirdi :43:
Tekrar başlayalım dedim ama önce tamam dedi bi kaç saat sonra ben çok yoruldum kafamı dinlemeye ihtiyacım var vs dedi :43:
Beni cezalandırıyor kesin. Çünkü daha önceleri hep o geri dönmüştü ve ben çok süründürmüştüm :26:
Her gün yazmak istiyorum kendimi zor tutuyorum. :53: Ne olacak böyle bilemiyorum ooff oooffff :5:
Ayrı şehirlerdeyiz ama çok yakındaki bir il'e ataması olmuş. Hemen haberini verdi 3 hafta önce :43: O da beni seviyor biliyorum ama sonumuz ne olacak bilemiyorum :2:

Yaptığım hiçbirşeyden pişman değilim,yaşanması gerekiyormuş... Allahım herkese sağlık,huzur, bereket versin..

Hepimizin hayatinda inisler, cikislar, keskin virajlar ve pismanliklar mutlaka vardır. . Belki kizginlik yada hirstan kaybedilmislikler. Pismanliklarimizi yazsak belki icimizden bir sıkıntı yok olacak... Var mi pismanliklariniz kizlar??

Pişmanlıgım yok...Yasamam gerekiyordur, yasamısımdır. :31:

Keske gereksiz insanlari hayatima sokmasaydim. Onlar icin verdigim tavizlere, emege bile bir bir aciyorum...

çok şey var pişman oldugum
hangisini söyleyim ki :ssz:

tecrübe oluyor işte artı yanı da bu pişmanlıgın :6:

Back
X