- 22 Haziran 2023
- 262
- 736
- 18
- 25
- Konu Sahibi gayeee5252525
Sevgilisini iş yerinden arkadaşıyla aldatmış. Kendince olayı yumuşatıyor. Özeti bu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisini iş yerinden arkadaşıyla aldatmış. Kendince olayı yumuşatıyor. Özeti bu.
Diğer çocuktan ayrılıp bu şerefless ile olmak istese çocuk derki ''sen kaç senelik sevgilini benimle aldattın seninle işim olmaz''Karşıdaki kişi sevgilinizin oldugunu nilmesi daha kötü bence. Kendinizi nasıl bir konuma soktuğunuzun farkında mısınız? Arkanızdan neyle düşüyor, diyordur Kim bilir.
Sevgilinizi de sevmiyorsunuz,diğer kişiyle dışarıya çıkmaya kadar gitmişsiniz. Bunun tekrarını olma ihtimali çok yüksek. Bunu duymasa da siz rahat durmayacaksiniz. Evlilik de sevgililik gibi olmaz.
Dışardan okur meraklı MelahatYine bir üyelik iptali şaşırmadık
Niye inanamıyon toplumda o kadar fazlalar kiHey Allahım ya böyleleri yüzünden bizim kıymetimiz bilinmiyor , madem aldatacaksın neden berabersin ayrıl ne yaparsan yap adam zorla mı yanında tutuyor sanki seni bide gizlesemmi diyorsunay gerçekten inanamıyorum
Anlatım berbat, sesli harf yok. Olay kurgusu korkunç. Olayları değerlendirme ve olaylara bakış açısı içler acısı. Bilinçsizlik, tutarsızlık… Şu insan evlenip çoğalacak.Arkadaşlar merhaba. Aslında bakarsanız tam olarak aldatma sayılmaz . sevgilim varken iş yerimdeki mesai arkadaşımla flörtleştim. Ama hiçbir zaman sevgili olmadık. Yani ona sevgi sözcükleri vs… hiçbir zaman söylemedim. Sadece iş yerinde çok iyi anlaştığımız için onu kaybetmek istemedim. Ama benim sevdiğim oldugnuda blyrdu. Bnimle onu bilerek knsyrdu. Benim konuşma amacım iş yerinde kafa dağıtıyordum onunla bana iyi geliyordu. Ama dışarda felan da görüştük bas basa . Hayatımdaki insanı çok seviyorum. Neden böyle bir şey yaptığımı da bilmiyorum 5/6 ay sonra da nişanlanmayı düşünüyorum onunla . Uzun bir birlikteliğimiz var. Ama vicdanım çok kötü ona karşı. Söylersem onu kaybedeceğimi biliyorum. Ama iş yerimdeki çocukla asla sevgili olmadık. O çocuk cıkıpda biz Sevgili olduk diyemez üstelik benim sevdiğim birisi olduğunu da biliyordu o . Ama erkek arkadaşım duyar eder diye de korkuyorum. Bilmiyorum .. gizleyip yoluma devam mı etsem ? Bir daha böyle bir hata asla yapmam çok pişmanım. Nişanlanıp hayatıma devam mı etmeliyim
n onu kaybetmek istemedim
dışarda felan da görüştük bas basa
Aldatmadiysan neden korkuyorsunerkek arkadaşım duyar eder diye de korkuyorum
Ay burhi ayrılıp özgür özgür yaşamak varken hem karşısındaki adamın hakkına giriyor hem kendini kandırıyorNiye inanamıyon toplumda o kadar fazlalar ki
Ne eldeki pirinçten ve evdeki bulgurdan olmak istememiş hanımablamızAy burhi ayrılıp özgür özgür yaşamak varken hem karşısındaki adamın hakkına giriyor hem kendini kandırıyor![]()
Hiç hoş değil yaNe eldeki pirinçten ve evdeki bulgurdan olmak istememiş hanımablamız![]()
Ne diyeceğimi bilemedim.Erkeklerke yakınlık kurma sevgilin varken.Soylersen zaten ya ayrılır ya güven konusunda hayatı sana zindan eder.Arkadaşlar merhaba. Aslında bakarsanız tam olarak aldatma sayılmaz . sevgilim varken iş yerimdeki mesai arkadaşımla flörtleştim. Ama hiçbir zaman sevgili olmadık. Yani ona sevgi sözcükleri vs… hiçbir zaman söylemedim. Sadece iş yerinde çok iyi anlaştığımız için onu kaybetmek istemedim. Ama benim sevdiğim oldugnuda blyrdu. Bnimle onu bilerek knsyrdu. Benim konuşma amacım iş yerinde kafa dağıtıyordum onunla bana iyi geliyordu. Ama dışarda felan da görüştük bas basa . Hayatımdaki insanı çok seviyorum. Neden böyle bir şey yaptığımı da bilmiyorum 5/6 ay sonra da nişanlanmayı düşünüyorum onunla . Uzun bir birlikteliğimiz var. Ama vicdanım çok kötü ona karşı. Söylersem onu kaybedeceğimi biliyorum. Ama iş yerimdeki çocukla asla sevgili olmadık. O çocuk cıkıpda biz Sevgili olduk diyemez üstelik benim sevdiğim birisi olduğunu da biliyordu o . Ama erkek arkadaşım duyar eder diye de korkuyorum. Bilmiyorum .. gizleyip yoluma devam mı etsem ? Bir daha böyle bir hata asla yapmam çok pişmanım. Nişanlanıp hayatıma devam mı etmeliyim