- Konu Sahibi hayalperest2
Hani lisede söz yüzükleri takarlar sonsuza kadar sevgili olurlar ya bir dargın bir barışık. Öyle bişey sizinki. Bi değişik bi tuhaf biraz şey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken ben yoruldum inanın ki...Merhaba, sevgilimle bir senedir beraberiz son 3 aydır git gelli bir ilişkimiz var birbirimizden kopamıyoruz bir hafta önce ona güvendim görüştük son şansı verdik başta çok iyi gidiyorduk en ufak problemden sorun çıkardı haftaiçleri dershaneye gitmemi bilmesine rağmen o an ona evden çıktığımı söylemedim diye adam yerine koymuyorsun beni dedi.2 gün tavır yaptı. Bu durumu düzeltmek için konuşmaya çalıştım tartışma büyüdü.Bana bizim ilişkimiz çok toksik ne kadar konuşursak konuşalım başa sarıyor dedi.Aslında kendi hareketleri dengesiz sürekli bir sorun çıkmaya çalışıyor ve trip atıyor.
Bu sefer geç yazma konusu yüzünden tartıştık önceden nadiren bu konu hakkında tartışırdık son zamanda 5 dakikanın lafını yapmaya başladı(gerçek anlamda 5 dakika bazende 15 dakika) sonrasındaysa yeni başlangıç yapalım unutalım dediğimiz eski konuları hatalarımı söyledi (hatada onun yüzünden ayrıldıktan sonra rahatsızlığı çıktığında ona dinlenmesini sakinleşmesini söyleyip sonrasında onu aramamamdı) annesiylede konuşmuş sanırım annesinde böyle biriyle hayat geçer mi sen bilirsin şeklinde konuşmuş ben onun hatalarının konusunu açmazken bana hatalarımı sıraladı “ben yapamıyorum sen aynısın hatalarımızdan ders almıyoruz benimde psikolojim iyi değil çökmüş durumdayım kendi kendime kalmak istiyorum seni üzüyorum birbirimizi yoruyoruz senin mutlu olmanı istiyorum belki benden sonra hayatının aşkıyla karşılaşırsın belki ileride hayırlısıysa eğer yollarımız tekrar karşılaşır senin gülmeni isterim” dedi sessiz kaldım sonra telefonda konuştuk “Yanlış mı söylediklerim” dedi. Bende”Evet bir yanlış var seven insan kaybetmeyi göze almaz””Senin rahatsız olduğun şeyleri elimden geldiğince dikkat ettim çabaladım sana yetmiyorsa bu yüzden kaybetmeyi göze alabiliyorsan benim diyeceğim bir şey yok”dedim . O da “bu geç yazma konusu benim için çok önemli sen hiçbir şeyi umursamıyorsun kendini bile umursamıyorsun ilgin bana yetmiyor demekki hala aynısın kaybetmeyi göze alıyorum pişman olmam ” dedi.
Sonra öylesine konulardan benimle konuşmaya çalıştı ona napıyorsun diyorum o benim naptığımı sormuyor ve doğru düzgün konuşmuyorda.En sonunda görüldü attım .Görüldü atmayı hakaret olarak görüyor kendisi.Yine sinirlendi. “Telefonla konuşalım mı” yazdım o da “Hayır.” yazdı bu sefer bende “naptığımı bile sormuyorsun konuşalım diyorum hayır diyorsun doğru düzgün konuşmuyorsun üzerime geliyorsun elimden geleni yapıyorum yeter tek taraflı çabayla olmuyor çabamı görmek istemiyorsan sana yetmiyorsa benimde yapabiliceğim bir şey yok” dedim.
“İstemiyorum git.”dedi “hala bu mesajı bile geç görüyorsun gerçekten istemiyorum” dedi.(10 dakika sonra baktım) Sonra o lafından sonra “bu mesajı görmüşüm görmemişim ne farkeder”dedim. O da “sen yoluna ben yoluma seni engelliyorum” dedi. “Gir geç gör umursama” dedi görüldü attım ve sinirden telefonu kapattım ertesi günün sabahında ”Umursamıyorsun hiçbir şeyi hala” yazdı. Bende”Umursamıyorsun diyorsun hala davranışlarına sözlerine körsün diyecek sözüm kalmadı benim duygularım kendime saygım gururum var istenmediğim yerde durmam.”yazdım. O da “güle güle” “git kapat telefonunu saatlerce kaybol ortadan” yazdı.Bende bir şey yazmayarak telefonu kapattım.Sonrasında”Hala mesajları gec görüyorsun cevap vermiyorsun.” yazıp beni engellemiş her yerden.
Ben mi hatalıyım elimden gelen herşeyi yapıyorum beni anlamıyor kırgınlığımdan sussam umursamıyorsun diyor.Beni suçlu hissettirmeye çalışıyor.Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bence kendiside bilmiyor.Kafası karışık yada sorunları var diye düşünüyorum.Aklı başına gelir mi.Böyle bir sebep yüzünden beni kaybetmeyi göze aldı pişman olsun istiyorum.Engeli kaldırır mi pişman olur mu sizce ?
Konu biraz uzun kusura bakmayın(
Ciddi düşünüyorduk annemle tanışmayı bile düşünüyordu.Onunla sağlıklı bir şekilde konuşup anlaşmak istiyorum hep ama ben böyleyim yada düzelticem diyor yine aynı şeyler yaşanıyor değerimi kıymetimi anlasın istiyorum kimse bu kadar çabalamazdı ama çabamı görmüyor hala değersiz hissediyorum diyor ilgi istiyor.Maalesef seviyorum pişman olmasını istiyorum hatalarının farkına varsın istiyorum her geldiğinde çok yüz verdim galibaBırak gitsin nerde değer görüyorsa orada kalsın
Sevme bu adamı boşver okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine odaklan
Pişman olsa ne olucak sonu yine aynı sal gitsin
Hala ne diyorsunCiddi düşünüyorduk annemle tanışmayı bile düşünüyordu.Onunla sağlıklı bir şekilde konuşup anlaşmak istiyorum hep ama ben böyleyim yada düzelticem diyor yine aynı şeyler yaşanıyor değerimi kıymetimi anlasın istiyorum kimse bu kadar çabalamazdı ama çabamı görmüyor hala değersiz hissediyorum diyor ilgi istiyor.Maalesef seviyorum pişman olmasını istiyorum hatalarının farkına varsın istiyorum her geldiğinde çok yüz verdim galiba![]()
Yeni insanlar ihtimali şuan bana çok uzak geliyor onun başkasıyla olma düşünceside beni üzüyor evlilikten bahsediyorduk annemle tanışmayı düşünüyordu yakın zamanda ama maalesef bu olaylar yaşandıOkurken ben yoruldum inanın ki...
Yeni insanlar yeni başlangıçlar diyorum .
Anlasamiyorsunuz demek ki.Kac yaşında insanlarsiniz.Sevgililik bir nevi evlilik öncesi birbirini tanıma dönemidir evlilik düşünüyorsanız.Bu donemde olmuyorsa neyi zorluyorsunuz kiYeni insanlar ihtimali şuan bana çok uzak geliyor onun başkasıyla olma düşünceside beni üzüyor evlilikten bahsediyorduk annemle tanışmayı düşünüyordu yakın zamanda ama maalesef bu olaylar yaşandı
Benimde bir yaşantım var duygularımı düşüncelerime saygı duymasını istiyorum anlayışla karşılamasını istiyorum seven insan bu şekilde düşünür ama sevmiyor sanırım en ufak şeyi yanlış olarak görüyor değerimi bilmiyorOna istediğini verirseniz ayrılmaktan vazgeçecektir. Bu da sürekli rapor vermek, onun doğrularına göre yaşamak oluyor. Ayrılan insan ayrılır yok neden hala geç cevap verdin diye derdine düşmez. Ama bir şekilde barışırsanız da dünyanız sadece onun izin verdiği kadar olur.
Bu gelgitlerdede bitirme konusunu hep o açıyor sonra dönüyor konuşalım halledelim diyor belki yine dönebilir düşüncesindeyimMerhaba, sevgilimle bir senedir beraberiz son 3 aydır git gelli bir ilişkimiz var birbirimizden kopamıyoruz bir hafta önce ona güvendim görüştük son şansı verdik başta çok iyi gidiyorduk en ufak problemden sorun çıkardı haftaiçleri dershaneye gitmemi bilmesine rağmen o an ona evden çıktığımı söylemedim diye adam yerine koymuyorsun beni dedi.2 gün tavır yaptı. Bu durumu düzeltmek için konuşmaya çalıştım tartışma büyüdü.Bana bizim ilişkimiz çok toksik ne kadar konuşursak konuşalım başa sarıyor dedi.Aslında kendi hareketleri dengesiz sürekli bir sorun çıkmaya çalışıyor ve trip atıyor.
Bu sefer geç yazma konusu yüzünden tartıştık önceden nadiren bu konu hakkında tartışırdık son zamanda 5 dakikanın lafını yapmaya başladı(gerçek anlamda 5 dakika bazende 15 dakika) sonrasındaysa yeni başlangıç yapalım unutalım dediğimiz eski konuları hatalarımı söyledi (hatada onun yüzünden ayrıldıktan sonra rahatsızlığı çıktığında ona dinlenmesini sakinleşmesini söyleyip sonrasında onu aramamamdı) annesiylede konuşmuş sanırım annesinde böyle biriyle hayat geçer mi sen bilirsin şeklinde konuşmuş ben onun hatalarının konusunu açmazken bana hatalarımı sıraladı “ben yapamıyorum sen aynısın hatalarımızdan ders almıyoruz benimde psikolojim iyi değil çökmüş durumdayım kendi kendime kalmak istiyorum seni üzüyorum birbirimizi yoruyoruz senin mutlu olmanı istiyorum belki benden sonra hayatının aşkıyla karşılaşırsın belki ileride hayırlısıysa eğer yollarımız tekrar karşılaşır senin gülmeni isterim” dedi sessiz kaldım sonra telefonda konuştuk “Yanlış mı söylediklerim” dedi. Bende”Evet bir yanlış var seven insan kaybetmeyi göze almaz””Senin rahatsız olduğun şeyleri elimden geldiğince dikkat ettim çabaladım sana yetmiyorsa bu yüzden kaybetmeyi göze alabiliyorsan benim diyeceğim bir şey yok”dedim . O da “bu geç yazma konusu benim için çok önemli sen hiçbir şeyi umursamıyorsun kendini bile umursamıyorsun ilgin bana yetmiyor demekki hala aynısın kaybetmeyi göze alıyorum pişman olmam ” dedi.
Sonra öylesine konulardan benimle konuşmaya çalıştı ona napıyorsun diyorum o benim naptığımı sormuyor ve doğru düzgün konuşmuyorda.En sonunda görüldü attım .Görüldü atmayı hakaret olarak görüyor kendisi.Yine sinirlendi. “Telefonla konuşalım mı” yazdım o da “Hayır.” yazdı bu sefer bende “naptığımı bile sormuyorsun konuşalım diyorum hayır diyorsun doğru düzgün konuşmuyorsun üzerime geliyorsun elimden geleni yapıyorum yeter tek taraflı çabayla olmuyor çabamı görmek istemiyorsan sana yetmiyorsa benimde yapabiliceğim bir şey yok” dedim.
“İstemiyorum git.”dedi “hala bu mesajı bile geç görüyorsun gerçekten istemiyorum” dedi.(10 dakika sonra baktım) Sonra o lafından sonra “bu mesajı görmüşüm görmemişim ne farkeder”dedim. O da “sen yoluna ben yoluma seni engelliyorum” dedi. “Gir geç gör umursama” dedi görüldü attım ve sinirden telefonu kapattım ertesi günün sabahında ”Umursamıyorsun hiçbir şeyi hala” yazdı. Bende”Umursamıyorsun diyorsun hala davranışlarına sözlerine körsün diyecek sözüm kalmadı benim duygularım kendime saygım gururum var istenmediğim yerde durmam.”yazdım. O da “güle güle” “git kapat telefonunu saatlerce kaybol ortadan” yazdı.Bende bir şey yazmayarak telefonu kapattım.Sonrasında”Hala mesajları gec görüyorsun cevap vermiyorsun.” yazıp beni engellemiş her yerden.
Ben mi hatalıyım elimden gelen herşeyi yapıyorum beni anlamıyor kırgınlığımdan sussam umursamıyorsun diyor.Beni suçlu hissettirmeye çalışıyor.Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bence kendiside bilmiyor.Kafası karışık yada sorunları var diye düşünüyorum.Aklı başına gelir mi.Böyle bir sebep yüzünden beni kaybetmeyi göze aldı pişman olsun istiyorum.Engeli kaldırır mi pişman olur mu sizce ?
Konu biraz uzun kusura bakmayın(
İlla allahın psikopatıyla evlenip kendi hayatımın içine edecem diyorsun yani. E inşallah döner o zamanYeni insanlar ihtimali şuan bana çok uzak geliyor onun başkasıyla olma düşünceside beni üzüyor evlilikten bahsediyorduk annemle tanışmayı düşünüyordu yakın zamanda ama maalesef bu olaylar yaşandı
Seviyorum onu ama onunki sanırım alışkanlıktan bilemiyorum hep gidiyor sonra dönmeye çalışıyor seven insan bunları bahane etmezdi hele ciddi adımlardan bahsederken bu küçük sebepleri ortaya koyup bitirmek istiyor bir sorunda bitirelim demek hoş değil bunun evlendiğimizde yaparsan kaygısı vardı o da bu duruma evlilik kadar ciddi bir şeyde ayrılalım boşanalım şeklinde konuşmam emin olurum dedi.Bende sizin dediğiniz gibi sevgililik dönemide evlilik öncesi birbirini tanıma dönemidir demiştimAnlasamiyorsunuz demek ki.Kac yaşında insanlarsiniz.Sevgililik bir nevi evlilik öncesi birbirini tanıma dönemidir evlilik düşünüyorsanız.Bu donemde olmuyorsa neyi zorluyorsunuz ki
Çok seviyor ama sevenleri ayırmayınBu trip seviyesiyle değil ilişki yürütmek markete bile gidilmez yaşlar da küçücükmiş belli zaten. Ayrılıp önünüze bakın böyle ömür mü geçer yahu![]()
Öyle mi diyorsunuzBu trip seviyesiyle değil ilişki yürütmek markete bile gidilmez yaşlar da küçücükmiş belli zaten. Ayrılıp önünüze bakın böyle ömür mü geçer yahu![]()
Öyle mi diyorsunuz
Kendimi suçlu hissediyorum bazen yanlış mi yapıyorum diyorum bende mi hata var özgüvenim biraz düştü sanırım onuda seviyorum bu yüzden bir şeyleri aşmak istiyorum ama o değerimi bilmiyor aklı başına gelse tavırlarını düzeltse kabul ederim ama belki dönmeyebilirde zaten
Evet bazen bende öyle hissediyorum bu durumdan çıkıp gayet ciddi sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorum ama onun tripleriyle tavırlarıyla bitirmeleriyle bu pek mümkün olmuyor aklı başına gelsin istiyorum ama büyük ihtimal karakteri bu şekilde ve değerimide anlamazHani lisede söz yüzükleri takarlar sonsuza kadar sevgili olurlar ya bir dargın bir barışık. Öyle bişey sizinki. Bi değişik bi tuhaf biraz şey.
Ya ben dedim
Bazen o kadar haklı oluyorsun kiYa ben dedim![]()
Sizede komik geliyor bu durum farkındayım ama cidden bu durumu aşmak istiyorum ya mantığımla düşünemiyorum duygularımla hareket ediyorum hepYa ben dedim![]()