- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.588
- 798
- Konu Sahibi 20 Mor orkide 20
Beğenmediğiniz, istemediğiniz biri, sizi ayrıldığınıza pişman edebilir mi? Bence hayır. Sizin cevabınız evetse nasıl edebilir? Bence boşverin gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam sevgili oldu diye ömür boyu sizinle mi olacaktı?Hayit aksine ben evlilik insaniyim zaten o niyetle gorustuk aniden evlilik adami olmadigini soyleyerek birakti beni.
Evlilik niyetiyle görüşüp ben evlilik insanı değilim diye senden ayrılan insan aslında şunu der satır arasında ; ben seninle evlenmek istemiyorum. Bunu kabul edip yoluna devam et benceHayit aksine ben evlilik insaniyim zaten o niyetle gorustuk aniden evlilik adami olmadigini soyleyerek birakti beni.
Kaçan kovalanırMerhaba haninlar benim 3 aylık bi ilişkim oldu aramizda hic bi sorun yoktu sonrasında sevdi gim kişi beni ben evlilik adamı degilim deyip bi mesajla bıraktı sonrasında bi kaç ay sonra ınstegramdan başka benimde tanıdığım kızları takip etmeye başladı fakat benim de tel no mu silmiyor vatsap durumlarıma bakıyor fakat ben bu kişinin pişman olup dönmesini istiyorum fakat bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum ya da bisey yapmalı miyim kafam çok karisi k bu konuda yardımcı olur musunuz
bal gibi de o niyetle geri dönsün istiyorsun yoksa yok durumlarıma mı bakmış, yok numaramı silmemiş vs vs diye takılmazsın 3 aylık adama.sal gitsin işte sevseydi bırakmazdı belli ki sevmemiş açıkça niyetini de söylemiş gitmiş şimdi başkalarını arıyor.zorlamaya ne gerek var.sal hayatına bak.Yok zaten dönünce yeniden barışma gibi niyetim yok sadece pişman olduğunu görmek istiyorum o kadar
Merhaba haninlar benim 3 aylık bi ilişkim oldu aramizda hic bi sorun yoktu sonrasında sevdi gim kişi beni ben evlilik adamı degilim deyip bi mesajla bıraktı sonrasında bi kaç ay sonra ınstegramdan başka benimde tanıdığım kızları takip etmeye başladı fakat benim de tel no mu silmiyor vatsap durumlarıma bakıyor fakat ben bu kişinin pişman olup dönmesini istiyorum fakat bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum ya da bisey yapmalı miyim kafam çok karisi k bu konuda yardımcı olur musunuz
Aynen ya anında engeli basarım vallahi izimi tozumu bulamaz hale getiririm benimle aynı havayı bile soluyamaz o adamSen bu adamı niye engellemiyorsun? Seni terk etmiş hemde mesaj atarak. Boşuna zaman ve enerji kaybı seninki
He valla 3 ayda nasıl seviyorlar ben anlamadım3 ayda nasıl sevdiğin adam oldu bu kişi?
Enteresan..