Pişman olur mu?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın geri donecegimden değil. .Ama merak ediyorum sizce yaptiklarina pişman olur mu..ben ne yaptım der mi..ve mutlu olabilir mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylasmistim . Eşimle bosaniyoruz. .çok zorlanıyorum ara ara boğulcak gibi oluyorum. .
Senin adina okadar uzgunumki neler hissettigini cok iyi anlaiyorum sevmek heleki karsiligi olmayinca daha bir baska bir aci verir, ama malesef allah korkusu vicdansiz birine hic deymeyen birini sevmekte insana okadar koyuyorki diyorsun nasil bukadar kotu seytanca olabiliryor yaptigi, cok adice aci dolu gercekten insan inanamiyor iste ama isteler o hic sevmemis demekki bunlari sana yapabildi, hani ona bir buyuk hatan kotu birsey yapmis olsan yaptigini anlicam, ama boyle oyun oynamasi nekadrda adi biri oldugunu gosteriyo,senin tek yapacagin sey onu kalbinden sokup atman yoksa hep boyle kendini deymez biri icin uzeceksin,ha pisman olurmu diyorsun bunlari yapan ancak allahin adaletinde pisman olur bilemicem ama senin icin boyle seytanca arkandan is ceviren olmaz diye dusunuyorum allah bundan sonraki hayatinda mutlu etsin inslalh canim dua et bol bol sana sabir diliyorum zor cunku,düsun düsun nereye kadr umarim te zamanda atlatirsin onada allahin adeletine birak o en iyisini bilir yapar.mutluluklar dilerim

Çok çok tşk ederim öncelikle. .inşallah Allah in izniyle iyi olurum arkadaşım. .hiç kolay değil inanın..ama hayat devam ediyor..böyle birinin pişman olacağı imkansız gibi bir şey. .ama insan yine belki diyor..Çünkü İnsanız biz..Rabbim içimize o hissi koymus çok şükür. .kalp gözü kapalı olmak bu demek oluyor..Bu kadar vicdansiz olabildi. .bn bu insanla nasıl hayatımı birlestrmism diyorum. .onunla aynı yastığı paylasmism. .çok Üzgünüm ilklerimi onunla yasamisim. .sonra diyorum bu dünya imtihan dünyası. .Bu benm sinavm. .onun da sinaviydi ama çok sukur elimden geleni yaptm evliligimi kurtarmak adına. .işte bu yüzden içim rahat ediyor. .sonra güzel zamanlarimiz geliyor aklıma. .nasıl oynamiş diyorum. .duygu karmaşası yaşıyorum. .Yaşadıkça dayanamayıp sizlerle paylaşıyorum. .çok iyi geliyorsunuz. .belki kiziyorlar bana..söylüyoruz neden hala onu anlatıyor diye..ama bu benm elimde olan bir şey değil. .Sadece anlatıp siz yazdikcs okuyup deşarj oluyorum rahatliyorm. .paylasildikca azalıyor. ...

Canim sana kizacaak hicbirsey yok.sevince mantik kayboluyor iste ben seni cok iyi anliyorum, iyiki kurtulmussun neguzel iste bundan sonraki hayatin istedigin gibi olur insallh, buarada merak etme kimsenin ettigi yaninda kalmicak bunu sende goreceksin zamanla ama biraz sabir

sabret, ettiğin ahlar gün gelir üzerlerine çöker. ayrılış şekli de karakter meselesi hakkaten. karaktersizin tekiymiş! o sana şiddet uyguladığında sen bıakmalıymışsın direk..

Canim simdi okudum konunu. Inan cok uzuldum. Ne kadar icten pazarlikliymis esin. Bir o kadar da serefsiz. Bosandiniz mi bilmiyorum. Ama yaptiklarini burnundan getir. Bosaninca nafakani al mutlaka. Keske o gelme dese bile, gidip esyalarini kendin toplasaydin. Yaptigi serefsizligi de yuzune vurup donseydin tekrar. Hic uzulme bu insan musvettesi icin. Cunku bu adam pisman olup da sana geri donmez. Ama Allah da bu yaptiklarini yanina koymaz onun. Sen hic merak etme. Ama su asamada pisman olacagini sanmiyorum. Boyle tipler genelde etrafindaki insanlar kaybolunca, biraz yaslaninca anca akillari baslarina geliyor, pisman oluyorlar. Sen bu adami tamamen kafandan at. Kendine yeni bir hayat kur. Allah yardimcin olsun her saman. Umarim seni cok mutlu edecek, sana layik biriyle karsilasirsin.

Sen pişman olmazsın canım çünkü zaten elinden geleni yapmışsın sakın arkana bakma düşünme bile ciddi anlamda söylüyorum kurban kes böyle bir adamdan kurtuluyorsun diye.

Bu dediklerinin olmuş olması neyi değiştircek bu saatten sonra en iyisi hiç düşünmemek

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın geri donecegimden değil. .Ama merak ediyorum sizce yaptiklarina pişman olur mu..ben ne yaptım der mi..ve mutlu olabilir mi?
Pişman olacak olsaydı senden boşanmak istemezdi. Demek ki mutlu değildiniz ayrıldınız. Dünyanın sonu değil, ilk boşanan çift de siz değilsiniz. İkiniz de yeni hayatınızda mutlu olacağınız birliktelikler yaşarsınız inşallah.

Onun için dua etmeyeceğim. .sadexe neyi hak ediyorsa onu yaşasın.

Bu arada ben sizin kadar rahat bakamiyorum. .benim ilkimdi. .beniM duygularmla oynamaya ne hakkı vardı..Benimle niye evlendi..giden zamanım. .benim için ilkim olması çok önemliydi. .Rabbim sorsun ..sadece ona bırakıyorum ve imtihan dünyası diyorum..Bu arada kolay unutulup herkes yoluna baksin denecek bir psikoloji yok bnde..birakmadilar. .konumu okumanızı isterim o zamn anlarsınız ..öyle bir insan için duani d si bile onlara çok fazla.

Canm çok çok tşk ederim her birinize. .mahkeme devam ediyor..Hakime Hanm doğum iznine çıkmış iki kez mahkeme oldu ..inşallah yakın zamnda biter..bn de yoruldum artık. .Böyle bir insanla birlikte olduğum için çok uzgunum cokkk...sizin olaylara yaklasiminiz dışardan biri olarak cok iyi geliyor..iyi ki varsınız. .iyi ki üye olmuşum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…