Pişman olur mu?

İnşallah. Pişman olur. Sizin için çok üzüldüm. Ona da yazıklar olsun eşine sahip çıkamamış. Kalp kıranların kalbi kırılsın inşallah.

Yok bn çok mücadele ettm o an kendimde değildim. .yalvardim yikilmasin yuvamiz diye o çok diretti..çok yiprandm ..ilk önce onun açmasını bekleyin dediler. .Bu konuda bilgimiz olmadığı için bekledik. .hem de yataktn cikamiyordm. .o yüzden Avukatla da gorusemedm. .o açtı davayı. .iki mahkeme oldu .ikisinde de yoktu Hakim. .doğum iznindeymis.Devletten avukat talep ettim o ilgileniyor. .3. Mahkemm be zamn onu bilmiyorum Avukat da aramadı. .ondan bekliyorum. .yavaş ilerliyor ..umarm ikimiz için de hayırlısı olur.Senin Psikolojin nasıl csnm? ..sen de bnm gibi gel git yaşıyor musun?

Bu affedilir birşey mi? Sizce sizi seviyor mu bu kişi? Hayatında biri olmadığı ne Malum? Hemen hayatına bak şimdi pişmanım dese eksisi gibi mi olacaksın yürek bir kez yara almasın hiç birşey eskisi gibi olmaz kendini boşuna üzme tanıyamamışım de geç kendine değer ver

Hayatında biri var diye düşünüyorum bn de..hep uzak duru..hep caydirmak istedi. .bnden vazgeçip gitsin diye elinden geleni yaptı. .İkili davrandi..işten eve geldiğimde hep bilgisayar başındaydi gece gündüz hep bilgisayardaydi. .aniden panik oluyor hemn kalkiyordu masadan ..işten gelince birden kalkiyordu pc masasından. .bir de feysten gördüm kapalı bir kız kendi çalıştığı işyerinden kahve içmeye gitmisler..esimin kardeşi durum guncellemis feyste ve o girilen değildir kızlarla bir araya gelip bir şeyler yapacak ozguvensde biri değil. .esim de oradadir muhtemelen. .yine feyste teyzesinin kızı bile eklemiş o kızı. .iyice kaynasmislar. .bn ondan supheleniyorm. ..

Köpek gibi pişman olacak emin ol ama o döndüğünde lütfen sen alcalma affetme fitil fitil burnundan getir intikam soğuk yenir dik dur kendini üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…