- 16 Nisan 2017
- 32
- 21
- 3
- Konu Sahibi simarikben
-
Gerçekten mi konu sahibi?
Yoksa burda aldığın tepkilerden dolayı böyle bir senaryo mu yazdın?
İnanmak gelmedi içimden nedense.
Kolay kolay kimseyi böyle eleştirmem ama neyse..
Gerçekse
O insan arkadaşını size kendisi yollamış, bu çok açık.
Ve size bir oyun planlıyor olabilir.
Var ya öyle manyak erkekler, güya intikam alacak, sizle iki gün eğlenip bırakacak.
Bu olabilir..
Ben istemeyerek nişanlandığına inanmam. Kolay mı hangi devirdeyiz.
Resmen iş çevirmişler iki arkadaş.
Bekleyin, çıkar kokusu.
Bu süreçte de aklınızdan silin o kişiyi.
Kacan balik her zaman tatli olur. Numarasini sildim rehberden demissiniz sonra da nisanlandigini ogrenince tebrik etmek icin aradim (ya da oyle birsey) yazmissiniz. Ben acikcasi sanmiyorum adamin size geri donecegine. Eger dediginiz gibi iyi biriyse nisanlasini birakmayacakdir.
Bence konuşmalısın, bu şüphe ömür boyu yiyip bitirecek seni. İlerde başkası olurda mutsuz olursan bu kişi olsamıydı diye düşüneceksin. Zaten seviyorsa nişanlısıyla evlenir ama sen 1 kez konuş benceEvet x kisisi oyle biriydi bitirmek istediğimde tmm demisti xorlamamisti.Ama arkadasinin bu davranisinin altinda ne yatiyor inan kestiremiyorum
Bir yanim gercektir diyor mantigimsa yok o diyor
Hemen mi konuşmak icin iletisime gecsem mi sizce yoksa biraz beklesem mi?O halde konus bakalim isin asli neymis. Ben bir problem gormuyorum acikcasi. Konusmanin gidis hattina gore verirsin kararini. Eger gercekten ciddi birseyler evlilik filan istiyorsan konus yani o mantikla basla. "Kacan balik tatli olurmus" sozunu sizin icin kullanmisdim. Belki de gittigi icin tatli olmus olabilir. Bunu ancak siz bilebilirsiniz. Eger niyetiniz ciddiyse konusun yok degilse adamin aklini bulandirmayin. Ha bu arada sanirim Bu adamla Ve isyerinizde ki sahis bu isi tezgahlayarak yaptiklari cok bariz :)
Celiskiler var bence bu olay olmadiHerkese Merhaba
Cok kotuyum.Sizinle konusup icimi dokmek istedim yorumlarınız benim icin onemli.
Konumu biliyorsorsunuz uzun uzun yazismistik.Bugun sirketteylen x kisinin cok yakin bir arkadasi vardi bizim sirkette fakat farkli birimde.Hatirliyorim x kiside bahsetmisti ama ben onun arkadasini tanimiyordum farkli birim de oldugundan hic iletisimimiz olmamisti.
Sabah bana bu kisiden toplanti cagrisi geldi sohbet konulu.Ogleden sonra bir 15 dk sohbet edelim mi diye.Neyse o saatte musait degililm dedim ve kabul etmedim sonra farkli bir saate atti kabul ettim cagriyi.
Neyse asagiya indim bana kendisini tanitti.X kisinin arkadasiyim senide bu kisi vasitasiyla tanıyorum diye konuya basladi.
Bana x kisisi nisanladi biliyorsun.O cok mutsuz ruh gibi dedi.O hala seni seviyor suan senle konustugumu bilmiyor.Onun bu halini görünce arkadasi olarak senle konusmak istedim dedi.Evlenmeden hayatini mahvetti.Onada nisanlisina da cok yazik dedi.
Cok kotu oldum kizlar kelimeler bogazimda düğümlendi. Konusamadim 1 2 dk.
Bunu simdi bana neden anlatiyorsunuz ki diyebildim.Bu konusmayi yapmadaki beklentiniz nedir diyebildim sadece.
Evet çok iyi biri ama o nisanli ve yakinda evlenecekler lutfen sizde ona destek olun.Umarim duzelir ve sevebilir nisanlisini dedim.Bu konuda su sartlarda elimden birsey gelmez kusuruma bakmayin dedim ve bitirdim konusmayi.
Inanin kizlar o kadar kotu oldum ki.Dilim bunları soylerken kalbim farkliydi o kadar cok icim acidi ki
Ruyamda görmüştüm oysaki.Cok karmakarışık duygular icerisindeyim.
Tam unutmaya calisirken nerden ciktiki bu simdi
Sizce gercekten boyle birsey var midir yoksa arkadasi benim agzimimi aradi bu konuda?Siz olsaydiniz ne yapardiniz
Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
Hala konuşmadınız mıSekamkar
Son yorum yapanlar sanirsam konunun ill basina gire yaptilar.16. sayfada saat 21 de yapmis oldugum update uzerine yeniden konu baslamisti aslinda.
Yorumlariniz icinde tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?