Pismanim artik cok mu gec?

Kaybedince kıymetlenmiş gözünüzde.
nisanladigini duyunca konusalim mi deyip hayırlı uğurlu olsun demeniz bile cok yanlış.5 ay sonra adami bunun icin rahatsız ediyorsun.hoş degil.5 ayda size inat olsun diye nisanlanmis oldugunu düşünmeniz de saçma. 3 ayda aşık olup evlenenler 5 sene çıkıp da birbirimizi taniyamamisiz diye ayrilanlar biliyorum.gayet normal.zaten niyeti evlilikmis beğenmiş sevmiş evleniyor sizi bekleyecek degildi ya.

Cahillik nedir sorusunun cevabısın canım. İnşallah yakınımda bir yerde yaşamıyorsundur.

Not :Gorucu usulu degildi o beni 1 yil onceden taniyormus ve takip etmis beraber cok toplantilara girmisiz anlayacaginiz.Tanismak tanistirilmak icin uygun zamani beklemis.
Asla tebrik icin aradigimda geri don umudu yoktu bu sekilde bir imajda vermedim gercekten kendisi adina cok sevindigim icin tebrik ettim.Teli kisa kesende bendim.
Zaten dugunu temmuzda kendisine mutluluklar:)
Oncelikle herkese dusunceleri icin tesekkurler bir anlik duygularimdi tabi ki de boyle birsey yapmam.Cevaplariniz icin tesekkurler.Konuyu kapatabiliriz.

Kusura bakmayinda adami rehberden sileyimde resimlerime bakmasin umut olmasin diyecek kadar istememis siniz ne olduda akliniza dustu? Bence once nisanlandigini duydunuz sonra akliniza dustu daha dogrusu kiymete bindi insanin dogasidir bu normal
Neyse tebrik icin aramaniz hos degil zaten bundan sonrada aramayin iyi niyetli bir davranis olmaz sizin nisanlinizi evlenmek niyetiyle gorustugu kiz arasa!!

nişanlandığı kişiye dair bilginiz var mı? yaşı vs. gibi

İyide siz 29 yasinda gorunuyorsunuz yazinizda benden 8 yas buyuk demissiniz adam 37 yasinda kadin nisanli 34 yasinda ondan nasil buyuk oluyor

Cok dogru tespit etmissiniz.O yuzden icim rahat degil sanirsam.
Ben seni anladım aslında da ne desem bilemedim. Benim rüyalarım çıkar genelde , oyüzden pişman olacağını düşünüyorsun, aynı rüyayı bende görsem aynını düşünürdüm. Ama arasan da uygun olmayacak , oyüzden ne yapmalı bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, kısmetten ötesi Yok, sen dua et Allah'a bırak, nasipse döner zaten, nasip değilse de karşına daha iyi biri çıkacağı içindir.

Gecti bolu pazari sür essegini nigdeye
Artik cok gec sen oyle istedigin icin oyle ruya gormussun uzak dur adamdan arama daha

adam evlenmek ic8n evleniyormus iste.sen olmamaissin baskasiyla evlenmis.uygun biriyle niyeti evlenmekmis.o olmasaydi da baskasiyla evlenirdi
uzulmeye degmez ozel olmadigin biri icin sakin arama

Amannn konu sahibi kardeş sen kendini ne kadar önemli bi şey sanmışsın. Sanki adamın hayatı senden önce ve senden sonra diye ayrılmış. Bide tutmuş acaba benim yüzümden sevmediği biriyle mi evleniyor falan. Yav he he başta yazmışsın zaten adam senle tanıştırılırken evliliğe zaten hazırmış. Sen olmamışsın 4 5 ay sonra başkası olmuş seni mi beklicekti.

Boş yere adamın aklını karıştırma bence kendisini nişanlısının yerine koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…