• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanim artik cok mu gec?

simarikben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
32
21
3
Herkese Merhaba

Uzun suredir takip ediyordum bu siteyi kayit olup konu açmak bugune kismetmis.

Biraz uzun olacak simdiden ozur dilerim...

Sizlere bir konudaki pismanligimi paylasmak istiyorum.Belkide yazarak rahatlamak tam olarak bilemiyorum

Yaklasik 9 ay once biri ile tanistirildim.Evlilik dusuncesi olan biri icin kacirilmayacak bir firsatti.Fakat kendimi evliligin erken olduguna o kadar sartlandirmistim ki...

Bunu acik olarak onada soyledim.Fakat onun dusuncesi olumluydu.

Aslinda her belkide her ne kadar kendime de otiraf edemesemde hoslanmistim ondan.Bana aramizda ki 8 yas olmasi evlilik icin dusuncemin olmamasi ona karsi soguk davranmama neden oldu.(Bu arada ikimuzde uni mezunu ve meslegini yapan insanlardik)

Bir gunde konusurken dusuncemim olumsuz oldugu soykedim ve bitirdik.

Beni tamamen unutsuz icerisinde umut kalmasin diye telefonuda sildim rehberden ki fotoma cevrimici olup olmadigina bakmasin direk umudu kessin benden diye...

Aradan 4 5 ay gibi bir sure gecti birden aklima geldi acaba hatami yaptim diye dusunurken bu olaydan 7 gun sonra nisanlandigini ogrendim.Ilk duyduğum da sevincle üzüntüyü ayni anda yaşadım. Onun adina sevindim ama icim ciz etti.O an karsimdakine hayirli olsun diyebildim sadece.

Sonra aklimdan cikmadi hata yapmistim iyi bir adaydi pisman oldugumu fark ettim.Neyse nisanlandigini ogrendikten 15 gun sonra tebrik ettim.Tesekkur edip kapattik.

Onunla yazismalarimi ilk gun ki buluyorum kendimi her an yas suzuluyor gozlerimden...

Bu durum 4 aydir devam ediyor.Hayatimda ilk defa pisman oldum canim cok aciyor.

10 gun once rüyamda (Normalde cok sik ruya goren biti degilim.Bilincaltimada yerlesmis okabilir diyorum ama neden simdi diyorum:KK43: )gordum onu bana benim yuzumden hayati boyunca sevmedigi biriyle evli olacagini soyledi.Ruyanim etkisindwn bir turlu cikamiyorum.Gercektende öylemi.?Mantikli dusunmeye calisiyorum ama 5 ayda insan tanisip nisanlanabilir mi diyorum.Vicdanimda hic rahat degil

Acaba diyorum arasam mi icimin rahat olmadigini bu sekilde bir ruya gordugumu gercektende nisanlisini seviyirmu diye ondan duymak istiyorum.Sonra düşünüyorum ya yanlis anlarsa bir yola girmis sonucta kizida disunuyorum onun yerinde bende olabilirdim diye dusunuyorum.

Ama gercekte boyle birsey varsada hayatim boyunca kendimi affedemem ve belkide gercekte bu sekilde birsey olursa onu bir hatadan kurtaracagim.

Bilemiyorym sadece cok pismanim cok.Keske sure verseydim diyorum umut verip sonradam pismanlik yasatmayayim diye direk olumsuz demiştim.

Cok dua ediyorum.Hayirlisini ver diye Rabbime.Hayirlisiysa bir srkilde olsin diye.

Sizin dusunceleriniz nedir?Sizce aramali miyim.Veya bana onerebileceginiz var midir birseyler.

Tesekkurlerler Simdiden

Not :Gorucu usulu degildi o beni 1 yil onceden taniyormus ve takip etmis beraber cok toplantilara girmisiz anlayacaginiz.Tanismak tanistirilmak icin uygun zamani beklemis.

Asla tebrik icin aradigimda geri don umudu yoktu bu sekilde bir imajda vermedim gercekten kendisi adina cok sevindigim icin tebrik ettim.Teli kisa kesende bendim.

Zaten dugunu temmuzda kendisine mutluluklar:)

Oncelikle herkese dusunceleri icin tesekkurler bir anlik duygularimdi tabi ki de boyle birsey yapmam.Cevaplariniz icin tesekkurler.Konuyu kapatabiliriz.

Güncelleme :16 sayfada konu ile ilgili guncel yasanan bilgiler mevcuttur.

Son düzenleme:
Herkese Merhaba

Sizlere bir konudaki pismanligimi paylasmak istiyorum.Belkide yazarak rahatlamak tam olarak bilemiyorum

Yaklasik 9 ay once biri ile tanistirildim.Evlilik dusuncesi olan biri icin kacirilmayacak bir firsatti.Fakat kendimi evliligin erken olduguna o kadar sartlandirmistim ki...
Bunu acik olarak onada soyledim.Fakat onun dusuncesi olumluydu.Bunu evlilik ile sonuclandirmak icin elimden geleni yapacagim diyordu.Ben haric tum ailem kuzenlerim hepsi adayi iyi bulup dusuncelerimin yanlis oldugunu soylediler ah ah simdiki düşüncelere sahip olsaydim.
Aslinda her belkide her ne kadar kendime de otiraf edemesemde hoslanmistim ondan.Bana aramizda ki 8 yas olmasi evlilik icin henuz erken olduğunu dusunmem ona karsi soguk davranmama neden oldu.(Bu arada ikimuzde uni mezunu ve meslegini yapan insanlardik)

Bir gunde cok iyi biri oldugunu fakat dusuncemim olumsuz oldugu yazdim ona oda tesekkur ederek birirdo ve sonrasinda kesinlikle konusmadik.

Beni tamamen unutsuz icerisinde umut kalmasin diye telefonuda sildim rehberden ki fotoma cevrimici olup olmadigina bakmasin direk umudu kessin benden diye...

Aradan 5 ay gibi bir sure gecti birden aklima geldi acaba hatami yaptim diye dusunurken bu olaydan 7 gun sonra nisanlandigini ogrendim.Ilk duyduğum da sevincle üzüntüyü ayni anda yaşadım. Onun adina sevindim ama icim ciz etti.O an karsimdakine hayirli olsun diyebildim sadece.

Sonra aklimdan cikmadi hata yapmistim iyi bir adaydi pisman oldugumu fark ettim.Neyse nisanlandigini ogrendikten 15 gun sonra yazdim ona musaitsen konusalim mi diye.Nisanlandigini duydugumi bunun icin tebrik ettim.
Cevap olarak da benim hakkimda her seyin en hayirlisini güzelini olmasini istedigini Rabbime emanet ol diye yazdi.

Onunla yazismalarimi ilk gun ki gorusmemizin kayitlarini dinleyerek buluyorum kendimi her aksam her an yas suzuluyor gozlerimden...

Bu 2 aydir devam ediyor.Hayatimda ilk defa pisman oldum canim cok aciyor.

10 gun once rüyamda (Normalde cok sik ruya goren biti degilim.Bilincaltimada yerlesmis okabilir diyorum ama neden simdi diyorum:KK43: )gordum onu bana benim yuzumden hayati boyunca sevmedigi biriyle evli olacagini soyledi.Ruyanim etkisindwn bir turlu cikamiyorum.Gercektende öylemi.?Mantikli dusunmeye calisiyorum ama 5 ayda insan tanisip nisanlanabilir mi diyorum.Vicdanimda hic rahat degil.

Acaba diyorum arasam mi icimin rahat olmadigini bu sekilde bir ruya gordugumu gercektende nisanlisini seviyirmu diye ondan duymak istiyorum.Sonra düşünüyorum ya yanlis anlarsa bir yola girmis sonucta kizida disunuyorum onun yerinde bende olabilirdim diye dusunuyorum.

Ama gercekte boyle birsey varsada hayatim boyunca kendimi affedemem ve belkide gercekte bu sekilde birsey olursa onu bir hatadan kurtaracagim.

Bilemiyorym sadece cok pismanim cok.Keske sure verseydim diyorum umut verip sonradam pismanlik yasatmayayim diye direk olumsuz demiştim.

Cok dua ediyorum.Hayirlisini ver diye Rabbime.Hayirlisiysa bir srkilde olsin diye.

Sizin dusunceleriniz nedir?Sizce aramali miyim.Veya bana onerebileceginiz var midir birseyler.

Tesekkurlerler Simdiden
Arama arama. Adam artık nişanlı. Rahat bırak.

Herkese Merhaba

Bunu acik olarak onada soyledim.Fakat onun dusuncesi olumluydu.Bunu evlilik ile sonuclandirmak icin elimden geleni yapacagim diyordu.Ben haric tum ailem kuzenlerim hepsi adayi iyi bulup dusuncelerimin yanlis oldugunu soylediler ah ah simdiki düşüncelere sahip olsaydim.
Aslinda her belkide her ne kadar kendime de otiraf edemesemde hoslanmistim ondan.Bana aramizda ki 8 yas olmasi evlilik icin henuz erken olduğunu dusunmem ona karsi soguk davranmama neden oldu.(Bu arada ikimuzde uni mezunu ve meslegini yapan insanlardik)

Bir gunde cok iyi biri oldugunu fakat dusuncemim olumsuz oldugu yazdim ona oda tesekkur ederek birirdo ve sonrasinda kesinlikle konusmadik.

Aradan 5 ay gibi bir sure gecti birden aklima geldi acaba hatami yaptim diye dusunurken bu olaydan 7 gun sonra nisanlandigini ogrendim.Ilk duyduğum da sevincle üzüntüyü ayni anda yaşadım. Onun adina sevindim ama icim ciz etti.O an karsimdakine hayirli olsun diyebildim sadece.

Sonra aklimdan cikmadi hata yapmistim iyi bir adaydi pisman oldugumu fark ettim.Neyse nisanlandigini ogrendikten 15 gun sonra yazdim ona musaitsen konusalim mi diye.Nisanlandigini duydugumi bunun icin tebrik ettim.
Cevap olarak da benim hakkimda her seyin en hayirlisini güzelini olmasini istedigini Rabbime emanet ol diye yazdi.

Onunla yazismalarimi ilk gun ki gorusmemizin kayitlarini dinleyerek buluyorum kendimi her aksam her an yas suzuluyor gozlerimden...

Bu 2 aydir devam ediyor.Hayatimda ilk defa pisman oldum canim cok aciyor.

10 gun once rüyamda (Normalde cok sik ruya goren biti degilim.Bilincaltimada yerlesmis okabilir diyorum ama neden simdi diyorum:KK43: )gordum onu bana benim yuzumden hayati boyunca sevmedigi biriyle evli olacagini soyledi.Ruyanim etkisindwn bir turlu cikamiyorum.Gercektende öylemi.?Mantikli dusunmeye calisiyorum ama 5 ayda insan tanisip nisanlanabilir mi diyorum.Vicdanimda hic rahat degil.

Tesekkurlerler Simdiden
Senin aklında öyle olmasını istediğini çok düşündüğün için, öyle rüya görmüşsün.

Kimse sevmediği insanla sırf reddedildi diye gidip nişanlanmaz.

Rüyamda gördüm belki onu yanlıştan kurtarırım kadar saçma bir şey olamaz. Sen ancak adamın aklını karıştırırsın.

Nişanlandığını öğrendikten sonra araman zaten hiç hoş değilken, adam seni iyi dileklerle uğurlamış. Şimdi ne sıfatla aklını çelmeye uğrasacaksın?

Ve son pişmanlık fayda etmez. O şimdi düğün hazırlıklarındadır. Adamı rahat bırak lütfen.

Konuşmanızı niye kayıt altına aldınız ki :KK57:
Olmamışsa sebebi vardır,
Her iyi herkesle iyi anlaşacak diye bir şey yoktur.
İçinize sinmemiş ki reddetmişsiniz,
Takıntı yapmışsınız boş yere.
Zaten alnınızda yazsaydı bir şekilde onunla evlenirdiniz
Ayrıca siz hayır dedikten 7 gün sonra başkasıyla nasıl nişanlandı,varmış demek ki hayatında sizinle aynı anda.
Yoksa yangından mal kaçırır gibi bir haftada nişan ,ilginç gelmiyor mu size de

Nasipse el getirir, yel getirir, sel getirir! nasip değilse el götürür, yel götürür, sel götürür!

Adam nişanlanmış eğer sizin alnınıza yazılmadıysa ağlamanın sızlamanın pişman olmanın artık bir anlamı yok . Bırakın herkes hakkında hayırlısı neyse onu yaşasın ! Saatten sonra yapılabilecek birşey yok bu tecrubeyle bundan sonraki taliplerinizi değerlendirirken dikkat edersiniz

Muhtemelen onunla konuşmak eskisi gibi olmak istediğiniz için ama nişanlı olduğu için cekindiginizden bilinçaltınız oyun oynamış size.Yok öyle bi şey yani,istese hemen peşini bırakmazdı sizin bi veda mesajınızla.

Mesaj atarak kendinizi düşürmeyin mutluluklar dilemeniz bile yeterince gereksiz olmuş zaten

Konuşmanızı niye kayıt altına aldınız ki :KK57:
Olmamışsa sebebi vardır,
Her iyi herkesle iyi anlaşacak diye bir şey yoktur.
İçinize sinmemiş ki reddetmişsiniz,
Takıntı yapmışsınız boş yere.
Zaten alnınızda yazsaydı bir şekilde onunla evlenirdiniz
Ayrıca siz hayır dedikten 7 gün sonra başkasıyla nasıl nişanlandı,varmış demek ki hayatında sizinle aynı anda.
Yoksa yangından mal kaçırır gibi bir haftada nişan ,ilginç gelmiyor mu size de
5 ay sonra aklına gelmiş nişanlandığını öğrenmiş.

Senin aklında öyle olmasını istediğini çok düşündüğün için, öyle rüya görmüşsün.

Kimse sevmediği insanla sırf reddedildi diye gidip nişanlanmaz.

Rüyamda gördüm belki onu yanlıştan kurtarırım kadar saçma bir şey olamaz. Sen ancak adamın aklını karıştırırsın.

Nişanlandığını öğrendikten sonra araman zaten hiç hoş değilken, adam seni iyi dileklerle uğurlamış. Şimdi ne sıfatla aklını çelmeye uğrasacaksın?

Ve son pişmanlık fayda etmez. O şimdi düğün hazırlıklarındadır. Adamı rahat bırak lütfen.

Ilk musaitmisin konuşalım mi diye yazmistim sonrada direk yazdim telde konusmadim hic pismanim gibi birsey yazmadim sadece hayirli haberlerini duydugumu tebrik edip mutluluklar diledim sadece.Belkide hata yaptim haklisin:(

katiyyen aramayin nasip bu isler.cok yanlis yaparsiniz kaldi ki aramis tebrik etmissiniz bundan sonrasi cok edepsizce ve terbiyesizve olur ve size yakismaz.nasip olcak olsaydi Allah size o sicakligi verirdi bastan zaten simdi nisanli bir insan cok cok ayip.sizinde cikar insallah karsiniza hayirli biri ne demisle nasibinse gelir hintten yemenden nasibin degilse ne gelir elden..

5 ay sonra aklına gelmiş nişanlandığını öğrenmiş.

Aslinda soyle kendim icin evlilige bir iliskiye oncelik olarak hazir hissetmedigim icin aklima getirmek istemiyordum.Ama ilk gunden beri kisinin cok iyi bir aday oldugunu belkide birgun pismanlik duyacagim diyordum çevremdekilere.

Haklisin bu bir secimimdi sonunda pisman olsamda:(

Bu durumun seninle bi alakası yok demekki adamın içi kaynadi nisan yaptı seninle yıllardır beraber değil ki gidip bi boslukla başkasına sarilsin yani o hayatını kurmaya çalışıyo bence aklından çıkar at kendini hata yapmış gibi görme çünkü hersey nasip eğer olacak olsaydı ağzın dilin bağlanır yine olurdu demekki senin için hayırlı değilmiş. Birde adamı arayip sorma mümkünse adam hakkında hayırlısı olsun demiş sana aslında kibarca benden yana umudun varsa kes umudunu demek istemiş

katiyyen aramayin nasip bu isler.cok yanlis yaparsiniz kaldi ki aramis tebrik etmissiniz bundan sonrasi cok edepsizce ve terbiyesizve olur ve size yakismaz.nasip olcak olsaydi Allah size o sicakligi verirdi bastan zaten simdi nisanli bir insan cok cok ayip.sizinde cikar insallah karsiniza hayirli biri ne demisle nasibinse gelir hintten yemenden nasibin degilse ne gelir elden..

Son cumlenizi oda bana soylemisti kariyer odakli bakiyorsun ama hayat neler gosteriyor bu kadar sartlama kendini diye...Dunyanin bir ucundan bur ucuna insanlar evleniyir kariyerlerine devam ediyor kalbinle bak yeter demisti:(

CAnım adam sevmediği biriyle nişanlanmaz ..sen çok düşündüğüm için o tarz rüyalar görüyorsun ..5 ay süre de nasıl nişanlanır demişsin benim tanışmam ve evlenmem 6 ay sürdü ve çok şükür çok mutluyuz .. kafana uyuyorsa seviyorsan niyetinde evlilikse 2 yıl görüşmeye gerek Yok ..bence kafandan at hayatına bak

Ne bekliyordunuz deli divane olup sokaklara dusmesini mi ?
Adam evlenmek istiyomus
Kafasina gore birini bulmus evleniyor.
Pesinizde kosulmadigi icin,baskasini tercih ettigi icin hirs yapmissiniz hepsi bu ..
Yok sevmedigi biriyle evli olcakmista
Yok hayati boyunca mutsuz olcakmis ta..
Filiz akin tavrini bos verin
Onunuze bakin ;)

Back
X