Insan kendi içinden gelmeyerek kapandığı zaman malesef sonradan pişman oluyor.Yalvaririm kizlar kinum aciklik kapalilik muhabetine donmesin.Sadece fikir istiyorum saygim sonsuz çunku .
AmaBen mutlu değilim değilim değilim.
Evlenirken esimin kapanacaksin diye sart kostu bende salak gibi tamam dedim.
Keske demeseydim.
Çunku 5 yildir hic mutlu degilim.
Kendime isinamiyorum bir turlu.
Ve artik yeter acilacam dedim.
Esimin ailesi cok asiri gerici ve buyuk kucuk herkes kapali.
Aslinda buda etkili oldu hadi dislanmiyim da kapanayim dedim ama hata etmisim zaten suan hic biriyle kinusmuylrum.
Ve artik hayatimi istedigim gibi yasamak istiyorum.
Esim oncelri bahsini bile ettirmezdi ancak simdi bitaz biraz yumusar gibi ama yanasmiyor yinede.
Cunku ailesinden cekiniyor.
Ve kv vefat etti o vefat etti gelini acildi deer diye de cekiniyor heralde.
Dile getirmiyor ama hissediyorum.
Esim ailesi gibi degil
Unv mezunu ilerici cagdas biri ama yinede çekiniyor laf soz olmasindan.
Sizce nasil ikna etmeliyim.
Yada edebilirmiyim.
Birde akrabayi gctim mahalleliden de cekiniyorum.
Kücuk koy gibi bir mahalle insaari hep kapali.
Hatta baya baya tutucu kapali.
Kndimi kesinlikle daha iyi hissedicem.
Hem zaten kapaliligin hakkinida veremiyorumki sadce kafam bağli bu da tuhaf.
Bir ara madem kapaliyim ona gore giyineyim dedim kendimden sogudum.
Kizlar bir yol gosterin.
Insan kendi içinden gelmeyerek kapandığı zaman malesef sonradan pişman oluyor.
Eşinizle açık açık konuşun. Ikna edilecek bi durum yok kapalı olmak istemiyorsanız saygı duymalı.
Konu komsu hakkinda topu topu 3 gun konusacak. Sen ise o hayati yasayacaksin. Kim ne der diye dusunme. Esine de bu sekilde izah et. Umarim anlayisli biridir ve kararina saygi duyar.
Eşinize böyle mutlu olamadığınızı kendinizi bu kalıpta hissedemediginizi ve gerekliliklerini yerine getiremediginizi söyleyin.İnşallah anlayış gösterir
Kesinlikle al karsina konus.Surekli dile gwririyorum ama ciddi ciddi konusmanin zamani geldi heralde
Lafta saygibduyuyor tama nasil iatiyorsan diyor ama misal bir yere gidicez acik geleyim desem sacmalama allah askina hadi tak falan diyor.
Geceerde piknige gittik sakin bir yerde 3 bes mas vardi actim bende tobe robe yanimda baska biri bar gibi sanki ort sunu dedi durdu.
Ortmedim her baktiginda seytan gormus gibi irkildi en sin taktim bnde
Bende tam tersi kapanmak istiyorum ama mutsuz olurmuyum kapanınca emin olamadığım için erteliyorum hep tabi eşiminde karşı çıkması oldukça etkili. Durumunuza ve yaşadığınız çevreye bakınca size ciddi sorun yaratırlar gibi geldi bana. Göze alırım herşeyi diyebiliyor musunuz?
Sadece kalbimize mi bakacakmışş aa ne güzel kalbimiz temizse yırttık o zamanKomşumuzun kızı imam hatipte okudu ,
Bırakın pantolonu siyah dışında etek bile giymezdi.
Evlendi , çocuğu oldu.
Sonra açıldı.
Kimse de bişey demedi.
Dinde zorlama yoktur.
Allah "Sadece kalbinize bakacağım" derken , insanlar halt etmiş :)
İlerici çağdaş bu mu allah aşkına?ilerici cagdas
Bu konuda ısrarcı olması gereken sensin. Sen açıldın diye senin hakkında kötü konuşacak bir çevren varsa da ordan koşarak uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?