Pişmanım

celebigzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
20
4
16
15-16 yaslarimda babamdan şiddet gördüğüm için gittim şikayet ettim şuan 22 yaşımdayım . Şiddet görmek bı yana babam olduğu için keşke yapmasaydim diye çok vicdan azabı duyuyorum daha ilgili sevgili davranıyorum dediklerinden çıkmıyorum falan ama vicdan ya işte susmuyor kendimi neyle avutursam avutayim olmuyor. Beni buna iten şiddet görmekti canımın yanması ve artık canıma tak etmesiydi ve oldukçada cahildim yinede pişmanım..nasıl kendimi rahatlatabilirm

Şikayet ettikten sonra ne oldu? ?
Esim cocuklarima şiddet uygularsa eğer Allah korusun,kızmışligi bile yok ama,ben de şikayet ederdim
Babalarin uyguladığı şiddet daha travmatik oluyormuş

Şikayet ettikten sonra ne oldu? ?
Esim cocuklarima şiddet uygularsa eğer Allah korusun,kızmışligi bile yok ama,ben de şikayet ederdim
Babalarin uyguladığı şiddet daha travmatik oluyormuş
Hicbisey zaten bı an ki bunalımla
Gitmiştim emniyete sikayetimi geri çektim.
Travmatik evet kız çocuğunun en çok babaya ihtiyacı var bu devirde o olmayınca onun sevgisi olmayınca zor oluyor bazı şeyler . Psikolojikmen
Bitik durumda olmama rağmen hayata tutunmaktan başka çare yok. İsterseniz özelden de konusabiliriz belki bende rahatlarim

Benim ikizlerimden vakit bulursam cevaplarim elbet:)
Peki babaniz ondan sonra nasil davrandi size??

Benim ikizlerimden vakit bulursam cevaplarim elbet:)
Peki babaniz ondan sonra nasil davrandi size??
Hiçbir şey eskisi gibi olmadı elbette. Olmadı olmamasına da büyüdükçe ben vicdan azabı çekmeye kendimi sorgulamaya başladım belki bu yazımı görünce beni kinayanlar olacaktır unutmayın ki kınadığını yaşamadan kimse ölmez .

Son cümleniz olmamış ama
Lakin pişman olmasi gereken şiddeti uygulayan olmali

Dogru olani yapmissiniz. Dayaktan birilerinin sizi korumasi lazim.
Bir de psikologa gidin.
Insanlar dogalari geregi bencil olmak zorundadir. Babanin attigi bir yumruk yüzünden ölmek istemezsin, böyle bir bencillikten bahsediyorum. Canini koruyacaksin illa ki. Bunda pisman olacak birsey o. O utansin.

Son cümleniz olmamış ama
Lakin pişman olmasi gereken şiddeti uygulayan olmali
Bı bakıma öyle tabi de baba sonuçta . Herkes beni suçluyor ama beni bu duruma itenin kim olduğunu düşünmüyor herkes bizi de dövdü babamız biz şikayet etmedik kafasında kimse cahildi yada bunu yapmaya iten babası demiyor . Varsa yoksa suçlu benim. Her neyse bu konular kapandı lafı edilmiyor ama dedim ya 15 yaşındaydım tam ergenlik donemlerimde ..
Acaba diyorum benim çocuğumda yaparmi bana ağlıyorum bazen namaz kılıyorum dua ediorm tövbe ediyorum ama işte yinede düşünmeden edemiyorum siz annesiniz anlayabilirsiniz beni az çok

Bir anlık sinirle şikayet edip sonra vazgeçmişsin. Birşey yok bunda. Suçlu varsa seni buna mecbur bırakan baban. Anlamsız vere vicdan azabı çekme. İnşallah baban bundan ders çıkarıp tekrar böyle bir girişimde bulunmamıştır.

E devlette dava dosyalarında babam ve benim adım var canımı yakıyor suçluluk duyuyorum dava 2010 yılında olmuştu ve kapanmıştı hala duruyor silmemisler nasıl sildirebilirim bilmiyorum da sanki alnimda bı lekeymis gibi

Bulunmadı

Etkiye tepki. O sana siddet uygulamasayi bu yasanmayacakti dimi. Normal gelismis olaylar. Gecmisi silemezsin. Gecmis öcü degildir. Sucluluk..
Gercek bir suc islersen eger bu hissettigin icin pisman olursun.

15 yasindaki genc kizi doven baban dusunsun bence bu konuyu bu kadar. hic bir yasta dayagin mazareti olamaz gerci ama seni cook daha fazla incitebilecek farkli yollara itebilecek bi yasta siddet gormussun.

haklisin. bu kadar ezilme lutfen yaptiginin altinda.

Etkiye tepki. O sana siddet uygulamasayi bu yasanmayacakti dimi. Normal gelismis olaylar. Gecmisi silemezsin. Gecmis öcü degildir. Sucluluk..
Gercek bir suc islersen eger bu hissettigin icin pisman olursun.
Doğru diyo olabilirsiniz ama benim çocuklarımda bana aynısını yapar diye çok üzülüyorum hani ektiğini biçmek hesabı .

Bunu yapmamin sebebi de o an ki bunaltimdi ki zaten hiçbir insan canına geçmedikçe harekete geçmez ki

sen cocuklarina aynisini yaparsan onlar da yapsin tabiki. bunu dusunmek yerine iyi bi anne olmayi dusun.
Böyle şeyler yaşayan insanlar zaten ilk başta ben çocuğuma öyle böyle yapmicam şöyle yapıcam şöyle anne baba olucam diye düşünüyor merak etmeyin .

Doğru diyo olabilirsiniz ama benim çocuklarımda bana aynısını yapar diye çok üzülüyorum hani ektiğini biçmek hesabı .

Cocuguna siddet uygularsan tabiki de aynisini yapsin. Bu da cok normal degil mi.
Sen yapacagini yap cocugun sussun mu.
Kendine güven.
Hepimizin icin titriyor yalnis yapmayalim diye cocuk yetistirirken inan.

Cocuguna siddet uygularsan tabiki de aynisini yapsin. Bu da cok normal degil mi.
Sen yapacagini yap cocugun sussun mu.
Kendine güven.
Hepimizin icin titriyor yalnis yapmayalim diye cocuk yetistirirken inan.
Tabiki Yapsin. Kendime güveniyorum ve kendimi çocuk konusunda annelik konusunda geliştirmek için daha bekar olmama rağmen kurslara gidiyorum makaleler okuyorum bu siteden falan inşallah iyi bı anne olacağım
Anne konusunda değil de baba konusunda çok iclendim başka babalara annelere ben kendi çocuğumu bu şekilde iclendirmicem iyi yetiştirmek için elimden ne geliyosa yapıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…