pişmanım

Canım merhaba, konudan konuya değişir bunu nasıl aşacağın nasıl kendini durduracağın o yüzden biraz detay vermelisin ne yazık ki yardımcı olamayız bu şekilde. Psikoloğum bu arada, özelden de yazabilirsin burdan da. Herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor bana inan, çok hassasın bu konuda anladığım kadarıyla yanlış anlamaya meyilin var o yüzden, ama endişelenme linç edileceğini sanmıyorum.
Konu dışı olucak ama size özelden yazabilirmiyim psikolog oldugunz için bişey sormak istiyorum

Kötülerden başlayayım
Pedofili
İnsan hayvan bir canlıya fiziki veya psikolojik zarar verme göz yumma
Hırsızlık
Bunlardan biri değilse çokta şeyapma anlat ki yardımcı olalım her sorunun bir çözümü vardır yeter ki iste
Görüyoruz ki çabalıyorsun kabullenmiyorsun ne güzel umarım derdin her ne ise aşarsın kurtulursun

Çocuğunuzu mu dövüyorsunuz yoksa? Anlamaya çalışıyorum sizi, anlayalım ki yardım edebilelim.

İçimden bu hissi basıl atarım nasıl telafi ederim yeniden yapmamı nasıl engellerim bu kez bozmak istemiyorum
Insan beynine hükmedemezse nefsine yenik düşerse bu zayif oldugunuzu gosterir ornek vereyim oruc tutuyorsun 30 gun tuttun diyelim tersini düşün 2 gun tuttun biraktin ne oldu nefsine yenildin beynini kullanamadin demek nefsine yenik düştün demek beynine surekli ben bunu yapmicam hayir de yada benim.en cok yaptigim şeyi soyleyim senin gibi oldugum durumlarda yapmak istemedigim halde israrla beyin yap yap dedigi zaman icimden kendime bagirip hayirr istemiyorum yapmicam diyorum bence sende dene beynine hukmet iradene sahip cik pismansan yapmicana dair kendine söz ver bu kadar

ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Uyuşturucu da değil
kleptomani mi acaba?

Dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış, hatanın Ne olduğu bilinmezse nasıl yardımcı olunacak merak ediyorum bilmece gibi

Kusura bakmayin ama böyle bir sacmalik görmedim. Hem konu acip hem de ne oldugunu söylememek. O halde neden konu aciyorsunuz?

Hırsızlık mı? Eğer oysa bu bir hastalık biliyorsunuz değil mi? Kleptomaniden bahsediyorum.
Tedavi olabilirsiniz.

Sorun yazıyor zaten Ben yaptığım hatayı irdelemek için açmadım konuyu Ben hatamdan sonra gösterdiğim davranış için açtım konu
Sizin istediğiniz cevap yaptığınız hatadan pişmanlık duymayın , boş verin sanırım.

Back
X