pişmanım

Ayy sigara mı içiyorsun yoksaa:KK53:
düşünebildiğim en kötü şey bu naapiyim :dondurma::KK70:

Her ne ise yaptığın hata.
İlk olarak ondan uzaklaş.
Gözünün önünde, burnunun dibinde durdukça
Dayanması zor olur.
Bi zaman sonra gardın düşer.
Yine yenilirsin.

başkasına zararın yok anladıgım kadarıyla yoksa çoktan yakalanırdın yani

Bence madem konu açtım bu durumdan kurtulmak istiyorsun 40 tanede olumsuz msj gelse bir tane işine yarar bı msj gelebilir ve sen girdiğin o sıkıntıdan kurtulabilirsin. Bı suç falan islemiyosan anlat. Sucsa zaten polise git

valla cinsellik değilse hırsızlık geliyor benim aklıma... buda hastalık boyutundadır bu kadar pişmanım diyip iradenize hakim olamadan tekrarlanıyorsa... tedavi olmayı dene... ha buda değilse açma arkadaşım konu .. akıl danışmak yardım almak içinmi açıyorsunuz yoksa sadece duymak istediklerinizi duymak içinmi? ... evet arada linç boyutuna geliyor ama sen onları gözardı et gerçekden iyi niyetle verilen tavsiyelere kulak as

Sizin derdiniz yardımcı olmak değil ki anlattığım şeylerin bi önemi yok ki
Sizin derdiniz ayıplayacak birşey bulmak ve linç etmek işte bu yüzden yazamıyorum

Kac bayan arkadaş yardım etmek istediklerini söylediler ve sizin yazdınız yoruma bakın herkes hata eder hatasız insan yok dünyada herkes size yardım etmek icin bekliyor siz anlatmazsınız dogru yardımda bulmasınız ama dediniz gibi gercekten düşünüyorsanız ozmam niye konu actınız

valla cinsellik değilse hırsızlık geliyor benim aklıma... buda hastalık boyutundadır bu kadar pişmanım diyip iradenize hakim olamadan tekrarlanıyorsa... tedavi olmayı dene... ha buda değilse açma arkadaşım konu .. akıl danışmak yardım almak içinmi açıyorsunuz yoksa sadece duymak istediklerinizi duymak içinmi? ... evet arada linç boyutuna geliyor ama sen onları gözardı et gerçekden iyi niyetle verilen tavsiyelere kulak as
Hatanın ne olduğu önemli değil A olsun B olsun Elma Armut olsun Anafikir o değil Anafikir tövbe ettiğin halde sürekli nefsine yenilmek ve kötü hissetmek ve kendime artık bu hatayı tekrar etmemek için hakim olmak Hatayı yanlış olduğunu ben zaten düşünüp farkına varıp kendimi yargıladım Ne yaptığımla alakalı açmadım konuyu ben

Hatanın ne olduğu önemli değil A olsun B olsun Elma Armut olsun Anafikir o değil Anafikir tövbe ettiğin halde sürekli nefsine yenilmek ve kötü hissetmek ve kendime artık bu hatayı tekrar etmemek için hakim olmak Hatayı yanlış olduğunu ben zaten düşünüp farkına varıp kendimi yargıladım Ne yaptığımla alakalı açmadım konuyu ben
İyi de, hatanın ne olduğu bilinirse, üstesinden gelme ya da o dürtüyü nasıl başka şeyle bastırabileceğiniz hakkında fikir verilir.
Ne diyelim biz şimdi, sakız çiğneyin geçer mi?

Kac bayan arkadaş yardım etmek istediklerini söylediler ve sizin yazdınız yoruma bakın herkes hata eder hatasız insan yok dünyada herkes size yardım etmek icin bekliyor siz anlatmazsınız dogru yardımda bulmasınız ama dediniz gibi gercekten düşünüyorsanız ozmam niye konu actınız
Konu yaptığım hata değil Konu bi hata HERHANGİ bir hata yapıp tövbe ettiğim halde bozmak sürekli Bunun bana kötü hissettirmesi Zor değil ki anlamak bu kadar

Sizin derdiniz yardımcı olmak değil ki anlattığım şeylerin bi önemi yok ki
Sizin derdiniz ayıplayacak birşey bulmak ve linç etmek işte bu yüzden yazamıyorum
O zaman konu açmasaydınız madem.
Konuyu açmanızdaki amaç ne anlayamadım.
Sorununuzu koklayarak mı bulcaz. Kimse bu şekilde size yardımcı olamaz.

O zaman konu açmasaydınız madem.
Konuyu açmanızdaki amaç ne anlayamadım.
Sorununuzu koklayarak mı bulcaz. Kimse bu şekilde size yardımcı olamaz.
Sorun yazıyor zaten Ben yaptığım hatayı irdelemek için açmadım konuyu Ben hatamdan sonra gösterdiğim davranış için açtım konu

Konu yaptığım hata değil Konu bi hata HERHANGİ bir hata yapıp tövbe ettiğim halde bozmak sürekli Bunun bana kötü hissettirmesi Zor değil ki anlamak bu kadar

Bu hatanız size veya bir başkasına zarar veriyor mu? Dini hassasiyetlerden ötürü mü hata, toplumda kabul görmediği için mi, yoksa siin ölçünüzle mi, yoksa hepsi mi?

Örnek vermem gerekirse, hırsızlık bir hatadır.
Her açıdan hatadır...
Alkol dinen yasaktır, ama kişiden kişiye değişir hata olup olmadığı gibi...
yani tekrarlıyor olmanız hangi yönünüzün zayıflığından?

O isteği yoğun bi şekilde duyduğunuz an başka şeylere odaklanın. Yaptığınız anda çok mutlu olduğunuzu boşverin; asıl onu yaptıktan sonra gelen vicdan azabını her zaman düşünün. Bunu devamlı her canınız istediğinde tekrarlayın. Beyin bir şeyi devamlı devamlı düşününce onu alışkanlık haline getirip kabul ediyormuş. Böylece yapmadığınız için de vicdan azabı duymazsınız.

Nasil engellerim diye birşey yok ki hersey kafada baslar kafada biter güclü olacak iradeli olacaksınız ve siz akliniza hukmedeceksiniz

Linç edilmek istemiyorum dediğine göre evli insanlarla beraberlik yaşadın sanırım .İnsan bir kez hata yapar ama,ikinci kez aynı hatayi yapmaz yapıyorsa keyif aldığı için yapıyordur.

ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Uyuşturucu da değil

kk ya günlük bölümü talep ettim az daha sıkın dişinizi:kahve:

Linç edilmek istemiyorum dediğine göre evli insanlarla beraberlik yaşadın sanırım .İnsan bir kez hata yapar ama,ikinci kez aynı hatayi yapmaz yapıyorsa keyif aldığı için yapıyordur.
Tahmininiz yanlış da keyif vermese neden nefsime yenileyim ki zaten

Konu her ne haltsa.

Tövbe etmişsin, yanlış olduğunun çok iyi farkındasın. Şeytan imanı kuvvetli olanla uğraşır, unutma. Onun kazanmasına izin verme. Sınavın en kritik zamanındasın. Bocalamaların bunu gösterir. Camiye git, alnın secdeye orada değsin. Hocadan destek al. Mezarlık ziyaret et. Bunlar seni kendine getirir. İyi gelecek. Allah yardımcın olsun.

Zor degil amlamak anladımda sizi zaten ama yazma şeklinize dikkat edin karşımızdakı aklı kıt imsanlar değil şimdi gelelim sizin probleminize hata oludunuz farkındasınız ve pişmansınız buda bir tövbedir ne mutlu ki size bunu his edebiliyorsunuz günahları işleyip pişman olmayan insan dahada kötü tövbe etmenizde cok güzel tövbe yanlız nefisinize yenik düşüp yine yapmısınız tövbe etmekden asla vaz geçmeyin tövbenizde samimi olun o kötü his etmelerede kulak asmayın vesveselere

Back
X