- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Anlıyorum canm ki maalesef evet öyleleride var. Ben onların bi kısmının dışarıda bi şey yapamayıp burdan boş keseden sallayanlar olduğunu düşünüyorum. Yorum yapma hakkımız var burda ama saygısızlık asla değil.Canım ben geçen bir konu açtım olayın benim alakam olmadığı halde çirkef,karaktersiz,3-5, kuruş para görüp zengin olan aile, ahlak yoksunları,reziller falan diyerek abimden girerek benden çıktılar. Yani ne olursa olsun buradaki insanların bazılarının sadece ego tatmini yapmak için insanları aşağıladığını konu sahiplerine yalancı damgası vurarak bıktırdıklarını düşünüyorum. Yani 20 yaşındaki bir kızın hamileliğinde bile geber ne biçim annesin diye yorumlar yapıldıysa o yüzden korkuyor olabilir. Keşke herkes kendisini konu sahibinin yerine koysa ve öyle yorumlar yapsa :) bence bu kızcağızda bundan korkuyor.
O tipler yüzünden doğru düzgün yorum yapmaya çalışan çoğu insanda kaynıyor belki.
Aslında biraz empati zor olmamalı ya. Bugün neyim değil yarın ne olcam demeli diye düşünürüm her zaman. Yarın öbür gün ne yaşayacağımız belli mi.