- Konu Sahibi bebek-bebek
Insan okuduğu bölüm de pişman olur mu?
Ben oldum. Öğretmenlik bölümlerinden birini okudum formasyon da aldım .
Geriye sadece kpss yi kazanıp atanmak kaldı.
Küçük bebeğim varken bir daha hamile kaldım bu durumdan şikayetçi değilim çocuklarla aram cok iyidir çok sevdiğim için bu duruma olumlu baktım.
Ama...
Benim insanlara hiç güvenim yok çalışmak istemiyorum bu yüzden. Bebeklerimi kimseye birakamiyorum aileme bile bastırmak istemiyorum.
Ama bir taraftan bu bebekler büyüyecek Ben onlara güzel bir gelecek sunmak da istiyorum.
Eşimin maaşı ile orta halli yaşarız. Ama çocuklarım kaliteli okullarda güzel eğitimler alsın istiyorum.
Ama şu da var ben okuduğum bölümün öğretmenliğini yapmak istemiyorum.
Hayalim psikolog ya da anaokulu öğretmeni olmaktı Ama yanlış tercih yaparak ve o yanlışa devam ederek hayatımdan yılları kendi ellerimle çaldım .
Şimdi ben ne yapayım edebiyat okuyup da psikolog olan var mi?
Yine okumam mi gerek ? Biliyorum okumam gerek ama bu çok uzun bu süreç ...
Kayıp edenlerden mi oldum ah ah çok üzülüyorum ...
Ben oldum. Öğretmenlik bölümlerinden birini okudum formasyon da aldım .
Geriye sadece kpss yi kazanıp atanmak kaldı.
Küçük bebeğim varken bir daha hamile kaldım bu durumdan şikayetçi değilim çocuklarla aram cok iyidir çok sevdiğim için bu duruma olumlu baktım.
Ama...
Benim insanlara hiç güvenim yok çalışmak istemiyorum bu yüzden. Bebeklerimi kimseye birakamiyorum aileme bile bastırmak istemiyorum.
Ama bir taraftan bu bebekler büyüyecek Ben onlara güzel bir gelecek sunmak da istiyorum.
Eşimin maaşı ile orta halli yaşarız. Ama çocuklarım kaliteli okullarda güzel eğitimler alsın istiyorum.
Ama şu da var ben okuduğum bölümün öğretmenliğini yapmak istemiyorum.
Hayalim psikolog ya da anaokulu öğretmeni olmaktı Ama yanlış tercih yaparak ve o yanlışa devam ederek hayatımdan yılları kendi ellerimle çaldım .
Şimdi ben ne yapayım edebiyat okuyup da psikolog olan var mi?
Yine okumam mi gerek ? Biliyorum okumam gerek ama bu çok uzun bu süreç ...
Kayıp edenlerden mi oldum ah ah çok üzülüyorum ...
Son düzenleme: