Pişmanim...

Neden bosanmiyorsunuz?

Hakikaten mahvetmişsin kendini be canım.
Ergenlik bunalımından çıkamayıp evlendiğin gayet belli.
Neyse bunlar hiç önemli değil, sen şimdi annenin o uzanan elini tutacak, çek kurtar beni diyeceksin.
Kendinde yapacak cesaret olmadığından, annenden güç alacaksın.
Ve asla bir daha barışma olmadan, ailenle ele ele ardına bakmadan gideceksin, açacaksın davanı.
Hop yepyeni bir hayat seni bekliyor olacak, bu yaşadıkların da uzunca bir kabus, o kadar.

Aileniz arkanızdaymış. Boşanın.

Kız seni allah ne yapmasın 1 ay önce ‘kayınvalidem iyidir , hep köyde , kendi halinde ‘çocuk yapayım mı’ bilmem ne konuları açıyorsun da ne değişti 1 ayda . Vallahi terlikle dövmek istedim seni şu anda . Ailen arkandaysa kaç kurtar kendini . Gençliğinin baharında anan bunları çek diye mi doğurdu seni . Hadi kendine acımıyorsun , ailene de acımıyorsun . Analarınız bişey dese hemen kaçarsınız evden , çekemezsiniz. Ama koca olunca , ağlaya ağlaya kalırsınız yine .
Ay valla çıkıyorum konudan daha da yazmıcam yorum . Sinirlerim bozuldu

Asla hamile kalma asla.
Cinsel münasebeti kes.
Ve ailenle git.
20 yaşında genceciksin.
Ezdirme kendini.
Dönmemek üzere git o evden.
Ikna olma git..

Walla bu kadar kişi diyor sana boşan oldurmaya çalışma, bence de oldurmaya çalışma, olan ölüyor malesef o şekilde. Sevgi ölüyor, zaman ölüyor, gençlik ölüyor, hayat can çekişiyor... Ben ettim sen etme dicem ama anlayamacaksin direneceksin . KAZAN MÜBAREK OLSUN...

Çocuk yok dusunmuyorumda benim mutsuz oldugum ortamda çocuğum mutlu olamaz
Bence sadece çocuğu değil başka şeyleri de düşünmen gerek senin. Kız elini sallasam ellisi, ne durun bu kadar insanlıktan nasipleri yok, sal gitsin canım yaaa

Ne oldu da 6 ayda boşanacak duruma geldin fiziksel veya psikolojik şiddet mi var yoksa seni dinlemiyor mu senin istediğin gibi olmuyor mu neden hayatı sana çekilmez etti evlenince değişti mi sen mi böyle olduğunu farketmedin

En çok hacca gitcem bahaneli eltiye gıcık oldum senin komşun bile sana muhtaçsa sen hacca filan gidemezsin kadının akrabası bu durumda haccı bahane etmiş zerre inancı olan biri bunu yapmaz inancı bırak vicdanı olan biri bunu yapmaz.
Seni kapının önüne koyduklarında ailene gitseymişin keşke bişeyde diyemezlerdi yüzleri olmazdı.
Ailen destekse 1 dakka durma bi kere öyle bakıma muhtac insan evde iyi bakılması zor parayı oraya buraya saçacaklarına özel bakım evine yollasınlar da o da bunların elinden kurtulsun hadi sen kurtulursun ordanda o gariban kız oralarda kimbilir nelere maruz kalacak yazık gerçekten.

Yok görmüş de herşeyi, Köre sağıra yatmış, tipik göz görmüş, gönülde katlanmış... Zor iş şimdi ne kadar kızsa kendine öfkesini alamaz...

Evet anneyim. Büyük konuşmamak gerek haklısınız ama ağaç yaşken eğilir. Kendim için konuşayım. Hiç bir zaman evlenmek gibi bir hayalim olmadı, hep ilerde yapacağım meslekleri ve bu hayattaki misyonumu düşündüm durdum. Üniversitede okurken dahi çok çok uzak geliyordu evlilik.
Ben bu şekilde yetiştirilmeseydim ve okumasaydım belki yanlış evlilikler yapmak isteyecek ve son anda annemin evlenme demesine de aldırış etmeyecektim haliyle.
Şu an sorunlar yaşamıyor muyum? Yaşıyorum tabi ama en azından kimsenin kahrını ömür boyu çekmeyeceğimi de biliyorum.
Bir anne olarak daha fazlasını yapamayız çocuklarımıza. İlla ki üzüleceklerdir. Onlara güçlü olmayı öğretmekten başka bir yolumuz yok.

Psikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorum

Psikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorum
Ailen destekse kaldırmak zorunda değilsin yoksa ilerde bunlar sana psikolojik sorunlar olarak geri dönecektir herbir yaşadığın travma,ailen bile destek olmasa bi iş bul gerekirse kendi düzenini kur gene ayrıl onlardan.

Ben de aynı öyleyim . 30’umda anne oldum . Benim de önceliklerim hep başkaydı . Aynı pencereden bakıyoruz hayata ama öyle şeyler görüyorum ki ; büyük konuşmuyorum / allah konuşturtmasın.
Aile dostumuz (babası Hakim annesi hemşire) kızda üniversiteye gidiyor, kaçtı . 19 yaşında kocaya kaçtı , 2-3 ay sonra da hamile kaldı .. şimdi kucağında bebe .. okul uzamış .. yani demem o ki ; biz evlatlarımızı işleyeceğiz öğreteceğiz inşallah onlarda anlar , görür ..

Yok görmüş de herşeyi, Köre sağıra yatmış, tipik göz görmüş, gönülde katlanmış... Zor iş şimdi ne kadar kızsa kendine öfkesini alamaz...
Bazen koca iyi olur da kız kaprisli olur acaba böyle bir sebep olabilir mi diye sordum ama bilemeyiz çok alıngan hissettim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…