Pişmanim...

Niye gidemiyorsun? Araları şöyle bi okudum da galiba engelli görümcene bakman için zorluyorlar seni. Ne gerek var daha 19 yaşındasın, küçücüksün. Doğuran anası baksın, babası varsa o baksın, kocan olacak eleman baksın. Anan baban arkandaysa dön evine, aç boşanma davanı. Dünyanın sonu mu, çok istiyorsan yeniden evlenirsin. İnsan eti ağırdır derler; bu insana bakma sorumlusu da sen değilsin.

Çok şaşırdım gerçekten. Üniversite okuyan herkes aynı mantıkta olmuyor, haklısınız. İnşallah çocuklarımız da bizim gibi olur ve iyi insanlarla karşılaşırlar

Hata yapmış olabilirsin ama böyle olacağını bilemezdin. Kendine gelmelisin. Bu insanlar için kendini nasıl yıprattığınım farkında mısın?
Sağlıklı bir bireysin şükret. Ya kurtuluşu olmayan bir hastalığın olsaydı. Şuan her şeyin çözümü var ve çözümü olan şeyler seni mahvetmez.

Psikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorum
Psikolojik şiddet varsa çekilmez olur ve adam 7 sinde neyse 70 inde de aynı olur hiç değişmez ne yönde karar verdiysen uygula ama boşanmayı oda ister mi rahat olur mu boşanman sorun çıkarmayacak sa boşan kendine yeni hayat kurarsın

Beni tarif etmişsiniz örnek vermek istedim.Geçen sene evlendim 33 yaşında eşim 37 yaşında idi.Sürekli eltimi işe götürmeler getirmeler yiğenini kreşe götürüp getirmeler yüzde 90 aralarında ilişki vardı şüphelendim.Tabi inkar ettiler bir takım olaylar oldu 6.ayda anladım durumu son 2 ay aynı evde yabancı gibiydik zaten başından beri adamın ben de gözü yoktu artık fotmalite evlilik mi yapmıştı nedir.8.ayda ayrılmaya karar verdik anasıgile gitti 2 ay bekledik yılımız dolunca anlaşmalı boşandık.2 ay olacak ayrılalı.Çok şükür işim var bankacıyım , arabam da var boşanınca kredi çektim kendime çok güzel bir ev aldım içini de zevkime göre yaptırdım 3 gün sonra taşınıyorum evime.Ailemde arkamda şükür.İyiki okumuşum maddi olanağım, gücüm var , kendisi anasının evine döndü bekarlık odasında kalsın.O kadınla da ilişkisini devam ettirsin alçak.Allaha havale ettim.Önüme bakıyorum

Bu ilişkiden ailesinin haberi olmadi mi
Kendi erkek kardesinin haberi yokmu

Annenız hala gel diyor gitmiyorsunuz, 20 yasındasınız.sıze şiddetin en kotusunu gösteren embesil adam ıcın beni cok sever diyorsunuz, yirmi yasında kaynana gıtmıssın iz. Nerden tutsam elimde kaldı. Otur cek
Neden arkanda olan ailene gidesin ki bu insanlara hizmetcı olmak delirmek varken dı mı? Gazan mubarek olsun.

Senin ki baya kötüymüş elti erkek kardeşinin karışı hem sana kötülük yapmışlar hem ona

Canım seni küçük görmüşler cahil görmüşler eziyorlar ayrıca sen niye bakıyorsun görümcene anası var babası var onlar baKsin cimrilermiste valla işin zor bu gidişle sınır hastası olursun çocuk hiç düşünme zaten ayrıca kv kp cok cok iyi olsa dahi bile böyle bir eşe çocuk yapılmaz

Bu ilişkiden ailesinin haberi olmadi mi
Kendi erkek kardesinin haberi yokmu

Kabul etmediler onlara göre ne varmış işe götürüp getirmesinde erkek kardeşine gözünü aç dedim.Telefonu suratıma kapattı.Nişanlıyız nişanlım bana güneş gözlüğü aldı hediye eltim Ayşe olsun Ayşe’ye gösterme dedi , evlendik sevgililer gününde bana hediye altın kolye almış kaynanamgildeydik eltimlere gidecektik anası ve eşim Ayşe’ye gösterme dediler.Ben de saf, küçük kız yenge bak babam anneme parfüm almış diyor ben kolyemi kazağımın içine saklıyorum ayıp olmasın diye.Akşamın 9.da kadın görüntülü arıyor eşimi abi kızın adı Ece olsun Ece bugün kreşte şöyle yaptı fotoğraf yolluyor vs kadın sürekli hayatımızda idi.Salak gibi anlayamadım.Ramazan bayramında memlekete gittik annem de geldi annem çözdü durumu.Kaynana da biliyordu durumu zaten 5 sene birlik aynı evde oturmuşlar orda bunlar işi pişirmiş hatta küçük yiğeninin bile eski eşimin kızı olduğundan şüpheleniyorum.Zaten kıZım kızım diye seviyordu ölüyordu kızla kadına

Son düzenleme:
Belki ece eşindendir
Günahlari boyunlarina
Yani herkes devam ediyor hayatina eltinin kocasi inanmadi duruma öyle mı ? Nasil rahat insanlarmis

Belki ece eşindendir
Günahlari boyunlarina
Yani herkes devam ediyor hayatina eltinin kocasi inanmadi duruma öyle mı ? Nasil rahat insanlarmis

Evet olan bana oldu 1 yılda boşanmış oldum.Onlar keyfinde kardeşiyle yeğeniyle adam havuza gitmiş face fotoğraf koymuşlar kesin o elti olacak kadın da ordadır da fotoğrafta yoktu.Biz ayrılık kararı aldık eltim ve eşi tatile gittiler belki eski eşimde vardır ama o fotoda gözükmemiş bakmıyorum moralimi bozmamak için sayfalarına Allah’a havale ettim.Allah günah yazmasın ama o çocuğu Allah ellerinden alsın canımı yakanların canı yansın.

Harikasınız. Demek istediğim bu. Kadınlar güçlü olmalılar ki karşılarına parazit çıktığında kolayca yok edebilsin.

Ailenizde mis gibi arkanızda alın çantanızı gidin.
bir güzel annenizin koynuna girip yatın.
herşeyin bir çaresi vardır.
hiç geç kalınmış bişey yok.
ama orada kalmaya devam ederseniz daha çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…