Bu saatte adliyede ne işi var? Aklımda deli sorular
Çok şaşırdım gerçekten. Üniversite okuyan herkes aynı mantıkta olmuyor, haklısınız. İnşallah çocuklarımız da bizim gibi olur ve iyi insanlarla karşılaşırlarBen de aynı öyleyim . 30’umda anne oldum . Benim de önceliklerim hep başkaydı . Aynı pencereden bakıyoruz hayata ama öyle şeyler görüyorum ki ; büyük konuşmuyorum / allah konuşturtmasın.
Aile dostumuz (babası Hakim annesi hemşire) kızda üniversiteye gidiyor, kaçtı . 19 yaşında kocaya kaçtı , 2-3 ay sonra da hamile kaldı .. şimdi kucağında bebe .. okul uzamış .. yani demem o ki ; biz evlatlarımızı işleyeceğiz öğreteceğiz inşallah onlarda anlar , görür ..
Hata yapmış olabilirsin ama böyle olacağını bilemezdin. Kendine gelmelisin. Bu insanlar için kendini nasıl yıprattığınım farkında mısın?Ben eşimle görücü usulü evlendim ilk başta herşey güzel üzerime titriyordu hala öyle acayippp cimriler acayippppp gelin ayakkabısı dahi almak istemediler gelinliğimi aglaya zırlaya aldım annem o an at nişanı bir ömür bunların hakaretini cimriliginimi cekeceksin dedi (durumları var elinde yoksa ne yapsin demeyin 4 tane daireleri var koyu ekip dikip satiyolar ama asla uzerlerine bir ceket dahi almaya para vermezler )kayinvaldemle yasiyorum yasamaz olaydimmm imalarindan usandimmm esim 27 yasinda beni ezmeye laf soylemeye basklarinin yaninda buyuklenmeue bayilirrrr bir eltim var Allah düşman başına vermesin eşi öğretmen kendisi ev hanımı ve kaynanamın öz yiğeni büyüklenir göz devirir ben konusunca bir saat olmadı eşime eşyaları alalım ben fazla uzun kalmak istemiyroum oturucagimiz evin de tadilatı var daha dedim 30 yıllık mutfak dolaplarını kullanılacak hali kalmamış değiştirelim dedim ben olan şeyi değiştirmem vs vs vs kızlar anlatamiycagim o kadar çok şey var ki beni evden kovup kapıya atmislgi bile var ailem destekçi evi bastılar bir defa ortalığı ayağa kaldırdılar annem topla eşyalarını gidiyoruz dedi zor ikna ettiler lafta melek olan insanlar bir engelli gorumcem var 48 kıloyum özellikle beliritorum kayınvaldemler benden medet umuyor eltim bakmam diyor hacca gideceklermiş benden 10 kilo fazla yürüyemeyen çocuk akıllı altı değişen krizler geçiren 35 yaşında ki kiza nasıl bakayım asla küçümsemek için söylemiyorum 20 yaşındayım annem bugüne kadar bulaşık yıkatmaya kıyamamış ve bana asla sana baktirmayiz kız bizim kızımız diyerek geldiler ikna ettiler çıldırmak üzereyim artık tek tek tek eşimin beni ezip küçük düşürdüğü durumlari bile yazmıyorum.. mahvettim kendimi mahvettim
Psikolojik şiddet varsa çekilmez olur ve adam 7 sinde neyse 70 inde de aynı olur hiç değişmez ne yönde karar verdiysen uygula ama boşanmayı oda ister mi rahat olur mu boşanman sorun çıkarmayacak sa boşan kendine yeni hayat kurarsınPsikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorum
Evet kadın olmak çok zor. İşte bu saydıklarınız yüzünden kız çocukları daha çok okuyup kendi ayakları üzerinde durmalı ki istediğinde tekmeyi basabilsin. 20 yaşında evlenmesin. O arkadaşınızın mesleği olmasaydı belki de ömür boyu o adamı çekmek zorunda kalacaktı.
Bu ilişkiden ailesinin haberi olmadi miBeni tarif etmişsiniz örnek vermek istedim.Geçen sene evlendim 33 yaşında eşim 37 yaşında idi.Sürekli eltimi işe götürmeler getirmeler yiğenini kreşe götürüp getirmeler yüzde 90 aralarında ilişki vardı şüphelendim.Tabi inkar ettiler bir takım olaylar oldu 6.ayda anladım durumu son 2 ay aynı evde yabancı gibiydik zaten başından beri adamın ben de gözü yoktu artık fotmalite evlilik mi yapmıştı nedir.8.ayda ayrılmaya karar verdik anasıgile gitti 2 ay bekledik yılımız dolunca anlaşmalı boşandık.2 ay olacak ayrılalı.Çok şükür işim var bankacıyım , arabam da var boşanınca kredi çektim kendime çok güzel bir ev aldım içini de zevkime göre yaptırdım 3 gün sonra taşınıyorum evime.Ailemde arkamda şükür.İyiki okumuşum maddi olanağım, gücüm var , kendisi anasının evine döndü bekarlık odasında kalsın.O kadınla da ilişkisini devam ettirsin alçak.Allaha havale ettim.Önüme bakıyorum
Senin ki baya kötüymüş elti erkek kardeşinin karışı hem sana kötülük yapmışlar hem onaBeni tarif etmişsiniz örnek vermek istedim.Geçen sene evlendim 33 yaşında eşim 37 yaşında idi.Sürekli eltimi işe götürmeler getirmeler yiğenini kreşe götürüp getirmeler yüzde 90 aralarında ilişki vardı şüphelendim.Tabi inkar ettiler bir takım olaylar oldu 6.ayda anladım durumu son 2 ay aynı evde yabancı gibiydik zaten başından beri adamın ben de gözü yoktu artık fotmalite evlilik mi yapmıştı nedir.8.ayda ayrılmaya karar verdik anasıgile gitti 2 ay bekledik yılımız dolunca anlaşmalı boşandık.2 ay olacak ayrılalı.Çok şükür işim var bankacıyım , arabam da var boşanınca kredi çektim kendime çok güzel bir ev aldım içini de zevkime göre yaptırdım 3 gün sonra taşınıyorum evime.Ailemde arkamda şükür.İyiki okumuşum maddi olanağım, gücüm var , kendisi anasının evine döndü bekarlık odasında kalsın.O kadınla da ilişkisini devam ettirsin alçak.Allaha havale ettim.Önüme bakıyorum
Bu ilişkiden ailesinin haberi olmadi mi
Kendi erkek kardesinin haberi yokmu
Belki ece eşindendirKabul etmediler onlara göre ne varmış işe götürüp getirmesinde erkek kardeşine gözünü aç dedim.Telefonu suratıma kapattı.Nişanlıyız nişanlım bana güneş gözlüğü aldı hediye eltim Ayşe olsun Ayşe’ye gösterme dedi , evlendik sevgililer gününde bana hediye altın kolye almış kaynanamgildeydik eltimlere gidecektik anası ve eşim Ayşe’ye gösterme dediler.Ben de saf, küçük kız yenge bak babam anneme parfüm almış diyor ben kolyemi kazağımın içine saklıyorum ayıp olmasın diye.Akşamın 9.da kadın görüntülü arıyor eşimi abi kızın adı Ece olsun Ece bugün kreşte şöyle yaptı fotoğraf yolluyor vs kadın sürekli hayatımızda idi.Salak gibi anlayamadım.Ramazan bayramında memlekete gittik annem de geldi annem çözdü durumu
Belki ece eşindendir
Günahlari boyunlarina
Yani herkes devam ediyor hayatina eltinin kocasi inanmadi duruma öyle mı ? Nasil rahat insanlarmis
Harikasınız. Demek istediğim bu. Kadınlar güçlü olmalılar ki karşılarına parazit çıktığında kolayca yok edebilsin.Beni tarif etmişsiniz örnek vermek istedim.Geçen sene evlendim 33 yaşında eşim 37 yaşında idi.Sürekli eltimi işe götürmeler getirmeler yiğenini kreşe götürüp getirmeler yüzde 90 aralarında ilişki vardı şüphelendim.Tabi inkar ettiler bir takım olaylar oldu 6.ayda anladım durumu son 2 ay aynı evde yabancı gibiydik zaten başından beri adamın ben de gözü yoktu artık fotmalite evlilik mi yapmıştı nedir.8.ayda ayrılmaya karar verdik anasıgile gitti 2 ay bekledik yılımız dolunca anlaşmalı boşandık.2 ay olacak ayrılalı.Çok şükür işim var bankacıyım , arabam da var boşanınca kredi çektim kendime çok güzel bir ev aldım içini de zevkime göre yaptırdım 3 gün sonra taşınıyorum evime.Ailemde arkamda şükür.İyiki okumuşum maddi olanağım, gücüm var , kendisi anasının evine döndü bekarlık odasında kalsın.O kadınla da ilişkisini devam ettirsin alçak.Allaha havale ettim.Önüme bakıyorum
Harikasınız. Demek istediğim bu. Kadınlar güçlü olmalılar ki karşılarına parazit çıktığında kolayca yok edebilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?