- 15 Ekim 2014
- 22
- 9
- 8
- 31
- Konu Sahibi hippocampus1234
Merhaba herkese.fikirlerinize ihtiyacim var okudugunuz icin tesekkurler. Universite 3.sinif ogrencisiyim. Siniftan cok yakin olmadigim bir erkek arkadasimin bana karsi daha sicak davranigini farkettim.kendisiyle tanisiktim ama tam olarak tanimiyordum.bnden hoslandigini tam olarak belli etti. Surekli mesaj cekiyor. Sinifta hep bana bakiyordu. Bende ondan hoslandim ve ona yuz verdim.saatlerce yazistik derslere beraber girdik.hislerine karsilik verdigimi anlamis olabilir. Iste tanimadan bir insana deger verdigim icin cok pismanim. Bu hafta sonu piknik planimiz vardi. Bugunde beni bir kafeye davet etti. Ilk kez tek basimiza kalmistik. Gercektende benden hoslandigini dusunuyorum ama bu iki saatlik sohbetten sonra ondan nefret ettim. Hicbirsekilde beraber olmak isteyecegim biri degil.sohbet genelde iliskiler uzerineydi.tip okuyoruz biz. Onun egosunun cok yuksek oldugunu anladim. Beni doktordan asagisi kesmez dedi. Tum hemsireler doktorlarin pesinde bilmem ne. Seni de drdan baskasi almaz cunku erkekler takinti yapar diyo. Sende zaten gidip bir ogretmene asik olmazsin dedi şok oldum. O kadar pisman oldumki.yok doktorlar az maas aliyomus yok herkes kizini doktora yamamak istermis. Birde dediki ben aska inanmam. Sadce iyi vakit gecirdigim birini sevebilirim.asik olmam dedi.lutfen yanlis anlamayin ben hic bir sekilde kimseye borclu kalmak istemem. Cikista cuzdanimi cikardim benden diycektim tam burdan bi latte alirmisiniz diye para uzatti. Bende kendi payimi odeyip ciktim artik. Ama teklif etmesi gerekmezmiydi zaten odettirmezdim.sonra gec saatte ciktik beni kafenin onunde birakip gitti. Metroda bes dklik mesafe.insan bir eslik etmez mi ?ben mi yanlis anliyorum cok mu abartiyorum. Ama asiri derecede sogudum. Geri adim nasil atmaliyim.slak gibi hoslandigimi belli ettim. Ne yapacagimi sasirdim.piknige gitmek istemiyorum. Nasil demeliyim?