• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanim

Bence açıkça konus veya yaz.bunlarda çok rahatsız oldum diye sonra uzaklas.en azından geride beklentide olan hatasını anlamayan birini birakmazsin.

O nedr ya
Güldüm ama hayat ona gösterecek doktor eşi:p
Hep böyle olur neyde büyük konuşursan başında patlar o şimdi küçümsüyor ya başına gelirse hiç şaşırmam gidip de bi hemşireye öğretmene aşık olursa deli divane:))

geri adım atmak için bahane arama ki.
aklındakini söyle, düşündüm de fikrimi değiştirdim de gitsin.
o sana herşeyi dan dun söylemiş ve yapmış. sen de net ol.
böyle adamları kırmamak için uğraşmayın, sadece kendi konuştuğu lisandan anlarlar, aynı lisanı konuşun.

Valla arkadaşım o senin yanında bu gereksiz ve kaba cümleleri söylerken nasıl utanmadiysa, şuradan bi tane late al derken nasıl çekinmediyse...
Sende pikniğe gitmek istemiyorum de kestir at. Mesajlarinada pek karşılık Verme görmedim fln de soğuk soğuk sorarsa..
Zorla değil ya neden pek arkadaşız kaldığı belli galiba :KK55:

Merhaba herkese.fikirlerinize ihtiyacim var okudugunuz icin tesekkurler. Universite 3.sinif ogrencisiyim. Siniftan cok yakin olmadigim bir erkek arkadasimin bana karsi daha sicak davranigini farkettim.kendisiyle tanisiktim ama tam olarak tanimiyordum.bnden hoslandigini tam olarak belli etti. Surekli mesaj cekiyor. Sinifta hep bana bakiyordu. Bende ondan hoslandim ve ona yuz verdim.saatlerce yazistik derslere beraber girdik.hislerine karsilik verdigimi anlamis olabilir. Iste tanimadan bir insana deger verdigim icin cok pismanim. Bu hafta sonu piknik planimiz vardi. Bugunde beni bir kafeye davet etti. Ilk kez tek basimiza kalmistik. Gercektende benden hoslandigini dusunuyorum ama bu iki saatlik sohbetten sonra ondan nefret ettim. Hicbirsekilde beraber olmak isteyecegim biri degil.sohbet genelde iliskiler uzerineydi.tip okuyoruz biz. Onun egosunun cok yuksek oldugunu anladim. Beni doktordan asagisi kesmez dedi. Tum hemsireler doktorlarin pesinde bilmem ne. Seni de drdan baskasi almaz cunku erkekler takinti yapar diyo. Sende zaten gidip bir ogretmene asik olmazsin dedi şok oldum. O kadar pisman oldumki.yok doktorlar az maas aliyomus yok herkes kizini doktora yamamak istermis. Birde dediki ben aska inanmam. Sadce iyi vakit gecirdigim birini sevebilirim.asik olmam dedi.lutfen yanlis anlamayin ben hic bir sekilde kimseye borclu kalmak istemem. Cikista cuzdanimi cikardim benden diycektim tam burdan bi latte alirmisiniz diye para uzatti. Bende kendi payimi odeyip ciktim artik. Ama teklif etmesi gerekmezmiydi zaten odettirmezdim.sonra gec saatte ciktik beni kafenin onunde birakip gitti. Metroda bes dklik mesafe.insan bir eslik etmez mi ?ben mi yanlis anliyorum cok mu abartiyorum. Ama asiri derecede sogudum. Geri adim nasil atmaliyim.slak gibi hoslandigimi belli ettim. Ne yapacagimi sasirdim.piknige gitmek istemiyorum. Nasil demeliyim?

Ay canım bunun icinde bildigin barzo yaşıyormuş. İyiki yüzünü erken gostermis..

Bugunde sen onu biseyler icmek icin davet et
Senin icin meslegin kariyerin disinda Adamligin ne kadar onemli oldugunu anlat hesabida öde çik
anlasin ne halt ettigini igrenc bir durum
Gerci adam durust davranmis erkeklerin çogu boyle bakiyor olaya ama soylemiyor bunuda bil yani

Doktor olcan ama daha ayrı yazılması gereken de da ve ki'leri ayrı yazmayı bile bilmiyosun maalesef.
Allah'ım ne günlere kaldık :KK43:

Pikniğe gitme. Bi süre uzak dur.
Zaten elbet sorar o zaman sizde dersiniz görüşmek istemiyorum diye:KK14:

Ben senin yerinde olsam ona acik acik yazardim kusura bakma cnm sen benim için zaman kaybısın güzel zamanimi seninle heba edemem benim aşka inanmayan egoist bir insanla işim olmaz

Çünkü karşıdaki insan saygıyı hak eden biri değil

"Senin gibi ego manyağı benim değil sevgilim, arkadaşım dahi olamaz. İkile" de.

Merhaba herkese.fikirlerinize ihtiyacim var okudugunuz icin tesekkurler. Universite 3.sinif ogrencisiyim. Siniftan cok yakin olmadigim bir erkek arkadasimin bana karsi daha sicak davranigini farkettim.kendisiyle tanisiktim ama tam olarak tanimiyordum.bnden hoslandigini tam olarak belli etti. Surekli mesaj cekiyor. Sinifta hep bana bakiyordu. Bende ondan hoslandim ve ona yuz verdim.saatlerce yazistik derslere beraber girdik.hislerine karsilik verdigimi anlamis olabilir. Iste tanimadan bir insana deger verdigim icin cok pismanim. Bu hafta sonu piknik planimiz vardi. Bugunde beni bir kafeye davet etti. Ilk kez tek basimiza kalmistik. Gercektende benden hoslandigini dusunuyorum ama bu iki saatlik sohbetten sonra ondan nefret ettim. Hicbirsekilde beraber olmak isteyecegim biri degil.sohbet genelde iliskiler uzerineydi.tip okuyoruz biz. Onun egosunun cok yuksek oldugunu anladim. Beni doktordan asagisi kesmez dedi. Tum hemsireler doktorlarin pesinde bilmem ne. Seni de drdan baskasi almaz cunku erkekler takinti yapar diyo. Sende zaten gidip bir ogretmene asik olmazsin dedi şok oldum. O kadar pisman oldumki.yok doktorlar az maas aliyomus yok herkes kizini doktora yamamak istermis. Birde dediki ben aska inanmam. Sadce iyi vakit gecirdigim birini sevebilirim.asik olmam dedi.lutfen yanlis anlamayin ben hic bir sekilde kimseye borclu kalmak istemem. Cikista cuzdanimi cikardim benden diycektim tam burdan bi latte alirmisiniz diye para uzatti. Bende kendi payimi odeyip ciktim artik. Ama teklif etmesi gerekmezmiydi zaten odettirmezdim.sonra gec saatte ciktik beni kafenin onunde birakip gitti. Metroda bes dklik mesafe.insan bir eslik etmez mi ?ben mi yanlis anliyorum cok mu abartiyorum. Ama asiri derecede sogudum. Geri adim nasil atmaliyim.slak gibi hoslandigimi belli ettim. Ne yapacagimi sasirdim.piknige gitmek istemiyorum. Nasil demeliyim?

arkanıza bakmadan uzaklaşın.
işim var deyin
rahatsızım deyin
ders çalışmam lazım deyin.
herkes ana baba evladı kimse de kimsenin egosunu beslemek zorunda değil.

çok çocukca ve cahilce.aynı benim eşim.hayatta çok tokat yer.bence onun yediği tokatları görmen gerekmiyor.bırak başkasına dert olsun.daha çok gençsin.kendine böylelerini layık görme

Bende hukuk okurken o zmanlardaki erkek arkadasim bizi bizden baskasi anlamaz. Kaldiramaz demisti. O gekdi aklima :)
Sonra okul bitti tabi avukat ciktik
O evlendi avuaktla kebdi gibi ama bosanmis.
Bende evlendim isciydi esim sonra memur oldu ve simdi kamu gorevlisi.
O dusunce sacma yani.
Hesabi odememesi daha sacma.
Sakin gitme piknige falan. Hatta yuzune bakma bana kalirsa :)

Valla o okadar açık konuşmuş ki sizde açık konuşmasanız olmaz.. çatır çatır söyle dengim değilsin kisar değilsin cimri ve nezaketsizsin hoşlanmadım de..

hayy hasbammm kendini ne sanıyor o öyleeeee!!onun başına öyle bişey gelirki tükürdüğünü yalamak zorunda kalır (çok afedersiniz)

Dun konusurken dusuncelerini dogru bulmadigimi yuzune direk soyledim. Hatta aska inanma deyince sana tavsiyem ilerde esine boyle seyler soyleme dedim. Ama anlama sorunu var sanirim tekrar bulusmayi teklif ediyo bugun. Eve donuyorum dedim birazdan piknige gelemicem ders caliscam diycem. Birdaha da yuzune bakmiycam. Erkeklerden sogudum resmen. umarim ilerde esi doktor olur. Cunku aksi takdirde esine cok yazik olcak. Tum egosunu tatmin edecek uzerinde. Bu arada imla kurallarina dikkat edemiyorum hizli yaziyorum. Yoksa cok iyi bildigime emin olabilirsiniz. Elestiren hanimefendiye bu sozum:110:

bencede o dusunce cok saçma ozaman her meslek dalı bırbırını ıyı anlar dıye bırbırıylen evlensın olcak ısmı . benım esnıstem doktor ablam kuran kursu hocası ama meslegınıde yapmıyor ev hanımı yanı ne sımdı ama okadar güzel anlasıyorlarkı hayranım yanı ıkı mıs gıbı çocuk daha ne olsun kafa uyması önemlı canım benım uyum soğumuşsan bırak yol ver gıtsın başlamadan bence . allah ıyılerle karşılaştırsın ıns.

Back
X