Pişmanlık duyacak bir durum yok ,bir şey hissetmediğin biriyle nereye kadar devam edebilirdin ki zaten.Arkadaş aracılığıyla avukat biriyle tanıştım. Avukat ama nasıl avukat yan yana geldiğim zaman konuşmamız eee anlat demesiyle geçerdi. 2 ay görüştük ne konuştunuz ne paylastiniz derseniz hiç bişey çünkü nedense karşımda hep sus pus takılıyordu gecer dedim ama bir bile gidememistik ilişkide. Birde gün içerisinde mesaj atardi sürekli is çıkışı sadece eve gidene kadar 15 dk falan konuşurdu bir daha hiç aramazdi. Nedeni evde beni rahatsız etmek istememesiymis o kadar istediğin zaman arayabilirsin dediğim halde yine cekinip aramadi beni. En son dakikam ve int bittiği için bir gün boyunca ulaşamadım kendine mesaj atmış ogun whatsaptan nerdesin neden cevap vermiyorsun diyor ama bu kız nerde başına bir iş mi geldi deyip aramiyor trip bile atmış msjda sonunda ertesi gün ben isteyken aradı. O zamanda işte baya sıkıntılı durumlar yasamistim sinirliydim birde arayip neden haber vermiyorsun arkadastan en azından msj atar insan deyince cildirdim ve bitirdim. Böyle sevgili mi olunur ya.
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim
Ay ilk paragrafı okurken, Sinemaya romantik komedi diye girdiğin filmin ağır dram çıkması gibi bir sıkıcılık ve boğuculuk yaşadım.
Ben okurken yaşadım yani sen var düşün gerisini.
Arkadaşım hiç heyecanın olmadığı günde bir kere mesaj atılan ve hiç bir şey paylaşılmayan ilişki olmaz.
Bir mesaja tavsan ben mesaj atayım kız, valla daha çok eğleniriz hahahaha
Adam mı yok ayol. Boşverrr
Acelemi ettim dedim bir an:) sanırım birde yalnızlık psikolojisi:) haklısın galiba:) ama ilk gördüğümde onu öyle heyecanlanmistim ki buluşmaya giderken sabah erkenden kalkar hazırlamaya baslardim bütün heyecanimi aldı götürdü yaa
Yaa bu telefonlar yüzünden bir sürü iliski ziyan oluyor. Ama bitirmekle haklısın burada sanki, en azından görüstügünüzde muhabbetiniz güzel olsa, derim ki takma, telefonu sevmiyordur belki. Ama beraber gecirdiginiz vakit de pek güzel gecmiyor heralde? Kac kere bulustunuz iki ay icinde? Neler yaptınız? Hic elini fln tutdumu?
Arkadaş aracılığıyla avukat biriyle tanıştım. Avukat ama nasıl avukat yan yana geldiğim zaman konuşmamız eee anlat demesiyle geçerdi. 2 ay görüştük ne konuştunuz ne paylastiniz derseniz hiç bişey çünkü nedense karşımda hep sus pus takılıyordu gecer dedim ama bir bile gidememistik ilişkide. Birde gün içerisinde mesaj atardi sürekli is çıkışı sadece eve gidene kadar 15 dk falan konuşurdu bir daha hiç aramazdi. Nedeni evde beni rahatsız etmek istememesiymis o kadar istediğin zaman arayabilirsin dediğim halde yine cekinip aramadi beni. En son dakikam ve int bittiği için bir gün boyunca ulaşamadım kendine mesaj atmış ogun whatsaptan nerdesin neden cevap vermiyorsun diyor ama bu kız nerde başına bir iş mi geldi deyip aramiyor trip bile atmış msjda sonunda ertesi gün ben isteyken aradı. O zamanda işte baya sıkıntılı durumlar yasamistim sinirliydim birde arayip neden haber vermiyorsun arkadastan en azından msj atar insan deyince cildirdim ve bitirdim. Böyle sevgili mi olunur ya.
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?