pişmanım

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Arkadaş aracılığıyla avukat biriyle tanıştım. Avukat ama nasıl avukat yan yana geldiğim zaman konuşmamız eee anlat demesiyle geçerdi. 2 ay görüştük ne konuştunuz ne paylastiniz derseniz hiç bişey çünkü nedense karşımda hep sus pus takılıyordu gecer dedim ama bir bile gidememistik ilişkide. Birde gün içerisinde mesaj atardi sürekli is çıkışı sadece eve gidene kadar 15 dk falan konuşurdu bir daha hiç aramazdi. Nedeni evde beni rahatsız etmek istememesiymis o kadar istediğin zaman arayabilirsin dediğim halde yine cekinip aramadi beni. En son dakikam ve int bittiği için bir gün boyunca ulaşamadım kendine mesaj atmış ogun whatsaptan nerdesin neden cevap vermiyorsun diyor ama bu kız nerde başına bir iş mi geldi deyip aramiyor trip bile atmış msjda sonunda ertesi gün ben isteyken aradı. O zamanda işte baya sıkıntılı durumlar yasamistim sinirliydim birde arayip neden haber vermiyorsun arkadastan en azından msj atar insan deyince cildirdim ve bitirdim. Böyle sevgili mi olunur ya.
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim

Son gelişmeden haber etmek istedimm. Dayanamadım mesaj attım neden bir anda bitirmek istediğimi teker teker yüzüne vurdum. Tek suçlu benmiyim yani sende bana yakın değildi dedi. Halbuki o öyle davranınca ister istemez uzak davranıordum. Tekrar deneyelim dedim . Şuan çok kötü ikilemdeyim, kalbim neden olmasın derken aklım olmaz diyor dedi. Aynı şeyler yaşanabilir. Keşke böyle olmasaydı dedi.Birde bu huyu var işte çok korkak hiçbişeyin üzerine gitmiyor. Bir kaç konuda da böyle yaptı. Hep benim mücadelemle bazı şeyler gelişti. Acaba iş işten geçmeden kalbi birgün ağır basar mı. Bu kadar takmamın sebebi adam kalmamış etrafta ya herkes başka şeylerin derdinde, en azından bu içtendi. Sabırsızlığım ve düşünmeden hareket etmem bunu hep yapıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok tuhaf. Arayip ne oldu ?niye girmiyorsun? diyebilirdi. Seni aramamasini hic anlamadim. Sen daha iyi bilirsin. Ama bilemedim simdi.
Bundan sonra cok istese seni ulasir sana .

Tesadüfen bir arkadaşın uni den sınıf arkadaşı olduğunu öğrendim. Nasıl biri diye sorduğumda içine kapanık kimseyle pek konuşmayan sadece derslerle ilgisi olan birisi olduğunu söyledi. Çok sosyal biri değil. Ama insan en azindan avukat sürekli insanlarin içinde hiç mi sosyal olmaz hiç mi değiştirmez kendini ya

İyi biri diye ilişki sürmez , iyi biri ile dost olursun , arkadaş olursun , komşu olursun da ... Sadece ''iyilik'' ilişkiyi de ,devamında ki evliliği de götürmeye yetmez .

Sıkılmaya şimdiden başlamışsın zaten . Sıkıldığın biri ile hayat geçmez .

Pişmanlık duyacak bir durum yok ,bir şey hissetmediğin biriyle nereye kadar devam edebilirdin ki zaten.

Ay ilk paragrafı okurken, Sinemaya romantik komedi diye girdiğin filmin ağır dram çıkması gibi bir sıkıcılık ve boğuculuk yaşadım.
Ben okurken yaşadım yani sen var düşün gerisini.
Arkadaşım hiç heyecanın olmadığı günde bir kere mesaj atılan ve hiç bir şey paylaşılmayan ilişki olmaz.
Bir mesaja tavsan ben mesaj atayım kız, valla daha çok eğleniriz hahahaha
Adam mı yok ayol. Boşverrr

Acelemi ettim dedim bir an:) sanırım birde yalnızlık psikolojisi:) haklısın galiba:) ama ilk gördüğümde onu öyle heyecanlanmistim ki buluşmaya giderken sabah erkenden kalkar hazırlamaya baslardim bütün heyecanimi aldı götürdü yaa

Her defasında seni öyle heyecanlandıran adam, doğru adam olur güven bana
Kararından emin ol, sen iyisini yaptın.

Her şey yeni başlıyormuş sanki. Bilmiyorum bence yazık olmuş. Ben şahsen az konuşan erkeklerden daha çok hoşlanırım. İlgili ama az konuşan. Ama belki sizin karakteriniz uyuşmamıştır.

En iyisini yapmışsın artık arkana bakma inan devam etseydin daha fazla pişman olacaktın.

Çok sıkıcı ya
Konuşmaz , aramaz , umursamaz biri ile bende olsam yapamazdım .
Çok doğru bi karar çevrenizde bazıları kötü çıktı diye herkes öyle olacak değil yaa .
Aranızda aşk falan yokmuş zaten yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla .

pismanlik duyulac bi durum olmamiski aranizda dusuncesiz biri icinde uzulmeye degmez

Yaa bu telefonlar yüzünden bir sürü iliski ziyan oluyor. Ama bitirmekle haklısın burada sanki, en azından görüstügünüzde muhabbetiniz güzel olsa, derim ki takma, telefonu sevmiyordur belki. Ama beraber gecirdiginiz vakit de pek güzel gecmiyor heralde? Kac kere bulustunuz iki ay icinde? Neler yaptınız? Hic elini fln tutdumu?

bu kadar ilgisizlik çiçeği bile soldurur. İyi yapmışsınız.

3 saatlik bir mesafede oturuyorduk her haftasonu geliyordu. Ama yemek yiyip birbirimize eğer ben birseyler anlatırSam beni dinlemekle geçerdi. Elimi iki kez tuttu bu süre zarfında ondada hemencecik çekti. Bitirince de bende suç buldu ben geri cekmisim elimi hep o tutmak istediğinde halbuki böyle bişey hiç yapmamıştim.

Ben mi fesat düsnyrm bilemedim ama adamin sadece evli oldugu geldi aklima eve gdene kdr mesj atyr siliyor bidaha atmiyr is saatlerinde atiyor vs celiskili bence ...
Kimseye güvenme arkadasina bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…