tabi ki de böyle bir ilişki yürümez. Sana zaman ayıramayan biri için fazla zaman harcamışsın. Bitirmekle en iyisini yapmışsın. İyi niyetli olması bi artılık kazandırmazArkadaş aracılığıyla avukat biriyle tanıştım. Avukat ama nasıl avukat yan yana geldiğim zaman konuşmamız eee anlat demesiyle geçerdi. 2 ay görüştük ne konuştunuz ne paylastiniz derseniz hiç bişey çünkü nedense karşımda hep sus pus takılıyordu gecer dedim ama bir bile gidememistik ilişkide. Birde gün içerisinde mesaj atardi sürekli is çıkışı sadece eve gidene kadar 15 dk falan konuşurdu bir daha hiç aramazdi. Nedeni evde beni rahatsız etmek istememesiymis o kadar istediğin zaman arayabilirsin dediğim halde yine cekinip aramadi beni. En son dakikam ve int bittiği için bir gün boyunca ulaşamadım kendine mesaj atmış ogun whatsaptan nerdesin neden cevap vermiyorsun diyor ama bu kız nerde başına bir iş mi geldi deyip aramiyor trip bile atmış msjda sonunda ertesi gün ben isteyken aradı. O zamanda işte baya sıkıntılı durumlar yasamistim sinirliydim birde arayip neden haber vermiyorsun arkadastan en azından msj atar insan deyince cildirdim ve bitirdim. Böyle sevgili mi olunur ya.
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim
Yürümezdi emin ol kişilik yaşadığımız yaşama ve etkenlere göre değişebilir ama eskiden gelen özellikler değil seninki gibi suskunsa devamlı sen konuşursun o susar olmax ki kavga ederken bile sen konuş o sussun hakaret gibi daha çok sinir olursun boşver hep derim zaten kötü insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir diyeArkadaş aracılığıyla avukat biriyle tanıştım. Avukat ama nasıl avukat yan yana geldiğim zaman konuşmamız eee anlat demesiyle geçerdi. 2 ay görüştük ne konuştunuz ne paylastiniz derseniz hiç bişey çünkü nedense karşımda hep sus pus takılıyordu gecer dedim ama bir bile gidememistik ilişkide. Birde gün içerisinde mesaj atardi sürekli is çıkışı sadece eve gidene kadar 15 dk falan konuşurdu bir daha hiç aramazdi. Nedeni evde beni rahatsız etmek istememesiymis o kadar istediğin zaman arayabilirsin dediğim halde yine cekinip aramadi beni. En son dakikam ve int bittiği için bir gün boyunca ulaşamadım kendine mesaj atmış ogun whatsaptan nerdesin neden cevap vermiyorsun diyor ama bu kız nerde başına bir iş mi geldi deyip aramiyor trip bile atmış msjda sonunda ertesi gün ben isteyken aradı. O zamanda işte baya sıkıntılı durumlar yasamistim sinirliydim birde arayip neden haber vermiyorsun arkadastan en azından msj atar insan deyince cildirdim ve bitirdim. Böyle sevgili mi olunur ya.
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim
Avukat olunca noluyo niye oözellikle avukat diyosunuz:)
Yok araştırdım baya evli değil:)evli miydi acaba hiç normal değilmiş davranışları.pişman olacağın bi ilişki değilmiş zaten.hatta ortada ilişki bile yokmus
Yürümezdi emin ol kişilik yaşadığımız yaşama ve etkenlere göre değişebilir ama eskiden gelen özellikler değil seninki gibi suskunsa devamlı sen konuşursun o susar olmax ki kavga ederken bile sen konuş o sussun hakaret gibi daha çok sinir olursun boşver hep derim zaten kötü insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir diye
Yok araştırdım evli değil eminimNe kadar tanıyorsun bilmiyorum ama sizi aramaması beni suphelendirdi kız bu evli olmasın mı? ????
inanırmısın aynı şeyi bende düşündüm. mesai saatlerinde görüş sonrasında çıt yok.Ben mi fesat düsnyrm bilemedim ama adamin sadece evli oldugu geldi aklima eve gdene kdr mesj atyr siliyor bidaha atmiyr is saatlerinde atiyor vs celiskili bence ...
Kimseye güvenme arkadasina bile.
ay böyle insanlar nasıl avukat olur ya valla çok şaşkınımTesadüfen bir arkadaşın uni den sınıf arkadaşı olduğunu öğrendim. Nasıl biri diye sorduğumda içine kapanık kimseyle pek konuşmayan sadece derslerle ilgisi olan birisi olduğunu söyledi. Çok sosyal biri değil. Ama insan en azindan avukat sürekli insanlarin içinde hiç mi sosyal olmaz hiç mi değiştirmez kendini ya
bendede şans yok malesef afedersin elin kızı aldatır değer kazanır veya trip atar neler yapar insanın bahtı güzel olsun çirkin sansı versin rabbimTam tersi kişiyle de çıktım hemde 5 yıl. Sanırım bende şans yok yada ben işimi bilmiyorum.
yok orda yanlış anlaşılma oldu sanırım. Günde sadece yarım saat konuşuyordu. Yoksa sürekli mesajlaşıyordu uyuyana kadar.inanırmısın aynı şeyi bende düşündüm. mesai saatlerinde görüş sonrasında çıt yok.
eh iyi bari.Yok araştırdım evli değil eminim
Arkadaşıyla birlikte bir ofisi vardı, ama sürekli davası falan olurdu. Hatta hakimliği kazandı.ay böyle insanlar nasıl avukat olur ya valla çok şaşkınımhayır işin gereği bari bi kabuğunu yırt bi değiştir kendini yani.. nasıl iyi kazanan birimiydi, yoksa ayda yılda iş yapan az kazananlardanmıydı? kendi bürosu mu vardı?
yeni mi kazandı hakimliği? nezaman bitti ilişkiniz?Arkadaşıyla birlikte bir ofisi vardı, ama sürekli davası falan olurdu. Hatta hakimliği kazandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?