pişmanım

eh iyi bari.
sen sosyal ve gezmeyi seven biriysen geleceğiniz olmaz arkadaşım. evet eve bağlı erkek iyidir lakin henüz flört aşamasında ve senin söylediğin olumsuzluklara hep senin olumsuzluğunun karşılığı gibi cevap vermiş böyle tipler suya sabuna dokunmadan yaşar giderler. avukat olması doktor olması sıfatını değiştirmez. mesleğine aldanma. :)
Haklısın. ben çabuk sıkılan biriyim benimle birlikte olack kişi atak, gezmeyi ve aksiyonu seven birisi olacak:D Biraz deli doluyum. Hayatı yaşamayı seviyorum. Ama o benim tam tersimdi.

Sohbet edemedigin bir insanla ömür mü gecer? Erkek dedigin karsisindaki bayani güldürmesini bilecek. Eee? Eee? biraz s1k1ci gibi sanki. Pek uyum yokmus aranizda.
eşimle evlenmeye karar verdiğimizde dayımın hanımı yengem bana ;"evlendiğin kişi kahvaltı gibi olsun her öğün yesende sıkılma ve sohbet edebiliyorsan ondan asla ayrılma. sohbet edebildiğin kişiyle evlen" dedi. o zamanlar tabi konuşuyoruz yengeciğim merak etme dedim. şimdi anlıyorum konuşmak değil sohbet etmek gerek. çok şükür zamanla sohbet etmeyide öğrendik. :)

Haklısın. ben çabuk sıkılan biriyim benimle birlikte olack kişi atak, gezmeyi ve aksiyonu seven birisi olacak:KK70: Biraz deli doluyum. Hayatı yaşamayı seviyorum. Ama o benim tam tersimdi.
tersimdi... dili geçmiş zaman kullanıldığına göre geçmiş gitmiş. boşver düşünmeyi öyleyse ,yeni umutlar çalsın kapını ;)

:KK70: valla çok doğru ben de aynen böyle düşünüyorum :) erkek dediğin pasif mi olur yahu :)
Sanırım doğru düzgün çıktığı biri olmamış. Üniversite de aynı sınıftan arkadaşı benim arkadaşım çıktı. Ona sordum üni dede çok pasifmiş sürekli ders modunda takılırmış. Pek arkadaşı yoktu diyor.

inanırmısın aynı şeyi bende düşündüm. mesai saatlerinde görüş sonrasında çıt yok.

Insanin aklina baska bi secenek gelmiyor acikcasi pozitif olamiycam valla cünkü böylelerinin örnekleri cok etrafimizda

eşimle evlenmeye karar verdiğimizde dayımın hanımı yengem bana ;"evlendiğin kişi kahvaltı gibi olsun her öğün yesende sıkılma ve sohbet edebiliyorsan ondan asla ayrılma. sohbet edebildiğin kişiyle evlen" dedi. o zamanlar tabi konuşuyoruz yengeciğim merak etme dedim. şimdi anlıyorum konuşmak değil sohbet etmek gerek. çok şükür zamanla sohbet etmeyide öğrendik. :)

Yengen ne güzel demis cok dogru. Arada uyum varsa zaten sohbet etmek pek sorun olacagini sanmiyorum.

Back
X