• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pismanligim..

Kusura bakma ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün

hayatimda neden bu kadar kuculup bunu ima ettim bilmiyorum ama eşime bunu yaptim.erkek kardesinin esiyle sürekli bakışlarını hissetmistim ilk evlendiklerinde..belki de ölçüp tartmaya çalışıyordu ama o kadar canm sıkıldı ki hickimsede hissetmediğim biseyi onda hissettm sanki brgenicekmis gibi yan gözle bakcakmis gibi.çünkü öyle konular oluorsu ki en komik olmayan olaylarda bile gülerken birbirilerine bakabilmek için guluolardi sanki.ben de eşime neden sürekli kardeşinin eşiyle ilgilendiğini onun bildigine söylediğine daha cok güldüğünü ilgisinin olduğunu sordum malesef bunu yaptm ama konuşmasam kötü olcaktm.ama tabi sacmalamami söyledi zaten aslında eşim o kadar iğrenç bi insan olamaz eminim ama şeytan durttu sanki.bi de bazen bir derdim var kisminda buna benzer şeyler okuyunca acaba mi die düşündüm Sanrm.benim pismanligim eşime bunu söyledim aklına bu durumu soktum ve kendimi de asagiladim.o da kendime gelmemi bizim bir aile olduğumuzu gerekirse onun kardeşinin arabayla beni alıp bi yere goturebilecgini gerekirse de onun kardeşinin eşini bi yere götürmesi gerekebilir bu kötü düşünceleri at böyle yaşanmaz dedi.cok da haklı ama bunu yaptığım içi. Cok pişmanım nasıl unutturabilirm ne yapmalıyım
hayatimda neden bu kadar kuculup bunu ima ettim bilmiyorum ama eşime bunu yaptim.erkek kardesinin esiyle sürekli bakışlarını hissetmistim ilk evlendiklerinde..belki de ölçüp tartmaya çalışıyordu ama o kadar canm sıkıldı ki hickimsede hissetmediğim biseyi onda hissettm sanki brgenicekmis gibi yan gözle bakcakmis gibi.çünkü öyle konular oluorsu ki en komik olmayan olaylarda bile gülerken birbirilerine bakabilmek için guluolardi sanki.ben de eşime neden sürekli kardeşinin eşiyle ilgilendiğini onun bildigine söylediğine daha cok güldüğünü ilgisinin olduğunu sordum malesef bunu yaptm ama konuşmasam kötü olcaktm.ama tabi sacmalamami söyledi zaten aslında eşim o kadar iğrenç bi insan olamaz eminim ama şeytan durttu sanki.bi de bazen bir derdim var kisminda buna benzer şeyler okuyunca acaba mi die düşündüm Sanrm.benim pismanligim eşime bunu söyledim aklına bu durumu soktum ve kendimi de asagiladim.o da kendime gelmemi bizim bir aile olduğumuzu gerekirse onun kardeşinin arabayla beni alıp bi yere goturebilecgini gerekirse de onun kardeşinin eşini bi yere götürmesi gerekebilir bu kötü düşünceleri at böyle yaşanmaz dedi.cok da haklı ama bunu yaptığım içi. Cok pişmanım nasıl unutturabilirm ne yapmalıyım
[QUOTmember: 710321"canim kusra bakma ama hakketten seytan adamın aklında olmayan düşünceleri yerlestirmisin ama idmandan konuyu bir daha açma derim]hayatimda neden bu kadar kuculup bunu ima ettim bilmiyorum ama eşime bunu yaptim.erkek kardesinin esiyle sürekli bakışlarını hissetmistim ilk evlendiklerinde..belki de ölçüp tartmaya çalışıyordu ama o kadar canm sıkıldı ki hickimsede hissetmediğim biseyi onda hissettm sanki brgenicekmis gibi yan gözle bakcakmis gibi.çünkü öyle konular oluorsu ki en komik olmayan olaylarda bile gülerken birbirilerine bakabilmek için guluolardi sanki.ben de eşime neden sürekli kardeşinin eşiyle ilgilendiğini onun bildigine söylediğine daha cok güldüğünü ilgisinin olduğunu sordum malesef bunu yaptm ama konuşmasam kötü olcaktm.ama tabi sacmalamami söyledi zaten aslında eşim o kadar iğrenç bi insan olamaz eminim ama şeytan durttu sanki.bi de bazen bir derdim var kisminda buna benzer şeyler okuyunca acaba mi die düşündüm Sanrm.benim pismanligim eşime bunu söyledim aklına bu durumu soktum ve kendimi de asagiladim.o da kendime gelmemi bizim bir aile olduğumuzu gerekirse onun kardeşinin arabayla beni alıp bi yere goturebilecgini gerekirse de onun kardeşinin eşini bi yere götürmesi gerekebilir bu kötü düşünceleri at böyle yaşanmaz dedi.cok da haklı ama bunu yaptığım içi. Cok pişmanım nasıl unutturabilirm ne yapmalıyım[/QUOTE]

bir daha da bu konuyu açmayın, unutturun gitsin.
eğer gerçekten hala bir şeyler hissediyor iseniz de uzaklaşın, uzaklaştırın.
kalbinin ısınmadığı insanlardan uzak durmak gerektiğine inanıyorum

Birilerine bakıp gülünce hoşlanıyor mu oluyoruz hemen.
Kardeşinin eşi ile tabi ki bir samimiyeti olacak . Sizin hiç konuştuğunuz şakalaştığınız erkekler yok mu ? Kuzeniniz , enişteniz falan da mı yok ?
Böyle birşeyden şüphelenmeniz için sağlam şeylere dayanmalısınız.

eşinin bu konu üzerinde fazla takılacağını sanmıyorum her kadın bu tarz düşünceleri olabilir bende bir ara bunun gibi şeyler düşünüyordum eşim eltimle aynı yaştalar bide eltim 17 yaşında evlenmiş kardeş gibi büyüdük biz derlerdi 6 yıllık evliyim bu düşüncem aklıma geldikçe bende utanıyorum ama eşim çok takılmadı bu konuya aradaki saygı çerçevesini korudu benim yanlış anlamam için.. eltimide tanıdım artık içim gayet rahat onlar gerçekten birbirlewrini kardeş gibi görüyorlar.. bence eşinden özür dile ben öyle yapmıştım..

valla arkadaşım benim eltim evlenmeden önce eşimle evlenmek istiyordu. :KK57:
eşime aşıktı yani.
eşim olmayınca kayınbiraderimle evlendi.
bu durumda ben "olmaz olmaz" diyemiyorum.
eşine güveniyor musun?
çüşşşşş ona be bu nasıl bir saplatılıktır resmen şoktayım..

Anlamıyorum gerçekten seytan durtmus böyle dusunebiliyosun esin gene de az tepki vermiş sana

Eğer böyle bişey hissettiysen doğrudur arkadaşım..Söylememek gerekiyo tabii ama demek ki ne kadar ciddi hissettiysen dayanamamışsın. Aynı olayı çok yakın arkadaşımda yaşadım. Ama samimiyet benim eşimden kaynaklanıyodu. Ben de tabii dayanamadım, çok kavgalar ettik çok boşanıyoduk neredeyse. Hayatımdan bi şekilde çıkardım o insanı. Çözüm mü? Değil! Çünkü eşim çok yakın davranıyo insanlara. Bugün o arkadaştı yarın başkası da olabilir. Şunu merak ettim yalnız, yeni mi evliler?

Ya ben esime neleri dile getiriyorum da sen mi dogru ben mi dogru bilemem tabi ama bence cok takma sormussun nolmus

Kadın hisseder. .
Şüphe olmuş ki, dile getirmişsin. .

nasıl yanı sımdı esınıze asık bır kadın eltınız ve sız gorusuyormusunuz gercekten merak ettım

görüşmüyoruz tabiki

eşimin komşusuydu bu kız
eşime aşık olmuş
kayınvalidem de o kızın annesi de arayı yapmaya çalıştı eşimle kızın
eşim istemedi çünkü ben vardım ayrıydık ama ben vardım yani
sonra kız hırs yaptı herhalde hemen arkasından kayınbiladerle görüşmeye başlamışlar
sonra da kaçıp evlendiler

kızın eşime aşık olması bundan tam 7 sene önce
şimdi de 1.5 senelik evliler bir de bebekleri var

eşim erkek kardeşiyle görüşüyor (nasıl bi mide ben de anlamadım)
ama kayınvalidemle de görüşmüyorum
kızla da
öyle bişey işte.
önceleri çok üzüldüm çok takıldım bu meseleye ama şimdi saldım gitti
zaten onlardan farklı şehirdeyiz çok şükür.
işte benim olayım budur arkadaşlar :)

karşılıklı gülüşmeler bakışmalar noluyor :KK57::KK57:

Back
X